linneawinroth

Alla inlägg under januari 2012

Av linnea winroth - 19 januari 2012 20:42

Ja då är jag hemma efter dagens alla uppgifter. Först gick jag I skolan mellan 8:00-14:00. Då hade jag dans, bild och idrott. Sen var det bara att cykla hem för att sedan sticka till Konfirmations läsningen till 14:30. Vid 16:00 drog jag hem för att få i mig lite innan jag skulle iväg till teater nummer 2. problemet var att jag inte fick i mig så mycket. Men jag var väll för nervös för att få in mig något. Jag var ganska nervös för att gå in i rummet där dom andra satt men med lite hjälp av Felicia så vågade jag gå in där. Sen när det väl började så var det ganska roligt, även om jag gjorde lite fel så funkade det. Jag skyller på att jag inte kan namnen på alla. Men jag har lärt mig några typ 5 av 12 så det går nog bra. När pappa hämtade mig så köpte vi pizza. Det är alltid lika roligt när han vet att jag inte gillar pizza. Ja nu ska jag bara repa repliker till lördag. Men i kväll ska jag bara skriva lite. I morgon ska jag var lite social med min kära lilla Kajsa.

 

Av linnea winroth - 18 januari 2012 21:57

Ja precis som rubriken säger har jag varit på min första teater lektion. Det sägs ju att man har 30sek på sig att göra ett första intryck. Då kan jag säga att mitt eller dom andras 30sek gick åt skogen. Jag var på storan runt 20:00 och jag hade fått reda på att teatern skulle börja vid 20:15. Då fick jag reda på att dom började kl 19:30 men att jag skulle vänta på dom andra. Sen får jag reda på att jag var på fel plats vid fel tid och i fel grupp. Men jag fick vara med och se vad just dom höll på med. Vi lekte lekar och fick många goda skratt. Vi började med att jag fick berätta lite om mig själv. Sen lekte vi ”En katt och En hund” och ”zip, zap och zup.” Innan vi slutade berättade vi vad vi hade för känslor och uppfattningar om timmen som gått. Det var enormt kul även om ”vissa” misstolkade lite.

Åh nej Kålle du skrämde inte iväg mig.

Innan jag gick fick jag reda på den exakta tiden för nästa vecka. Så att jag förhoppnings vis kommer i tid då.


I morgon blir det kurs nummer 2. Får se om den blir lika rolig som den i kväll. NU ska jag gå och läsa lite innan jag ska sova lite innan man ska iväg och dansa.

 

Av linnea winroth - 18 januari 2012 16:58

Jag I dag blir det till att gå I skolan 8:00-16:00 sen hem för att äta, sendan iväg till bowlingen runt 18:45 sen får jag skynda mig iväg till Teatern vid 20:15. Ja I dag ska jag börja spela teater på riktigt.

Det börjar närma sig till Min provfilmning. Jag känner att spänningen börjar sprida sig, men det kommer nog att gå bra. Som tur är så har jag en grymt snäll kompis som låter mig “sopa barnan med henne”. Hon argumenterar inte ens för det. Jag skriver sen hur det gick för mig.  

Av linnea winroth - 17 januari 2012 17:28

Ja I dag har det varit skolan. Jag har haft So, Engelska, svenska och matte. När jag slutade vid 14.30 gick jag och Kajsa upp till bilden för att sitta där en stund. Sen skulle jag träffa Zara och vi fikade innan vi fixade ett busskort till henne. Sen åkte vi hem till mig och nu sitter vi med tre datorer eller jag sitter med två. Jag försöker fixa lite musik på dom. Annars försöker jag synkronisera mobilen, datorn och min kalender. Så att jag har kolla på allt. Det kan ta tid eftersom jag är lite seg och har mycket att skriva. Så borde kanske fortsätta.  

Av linnea winroth - 16 januari 2012 19:49

Ja denna veckan är fullspäckad med roliga saker. På veckans shema står det:

Måndag: Slappa och traggla repliker

Tisdag: Stan Skriva, läsa och traggla repliker

Onsdag: Bowling och Teater

Torsdag: Teater

Fredag: Traggla repliker

Lördag: Provfilmning och shoppa

Söndag: Vänta


Skoldagen var ganska kort, 9:30-14:30 om jag ska vara exakt. Lektionerna I dag var Kultur Historia, Engelska och Matte. Sen har jag och mamma varit på fynda, vi kollade på matsalsbord sen har jag bara läst, skrivit och nu sjunger jag.

 

Av linnea winroth - 15 januari 2012 16:26

Ja, I dag har jag läst klart “Afrodite” boken. Denna heter “Afrodite och ödet” och är den 6:e boken om Afrodite. Har ni inte läste den så borde ni göra det om ni gillar deckare med livet som insats.

 

 

Så I dag fick jag äntligen börja med den spännande boken Cirkeln. Nu är jag som uppslukad I den. Jag har läst ca 50 sidor och älskar den redan.


Jag har hunnit med en sväng till farmor och fikat där med pappa och brorsan. I morgon börjar skolan igen. Jag saknar faktiskt skolan och är glad att jag har något att göra på dagarna.

I veckan som kommer så är jag ”ledig” på måndag och Söndag. Men jag älskar att ha många bollar i luften och detta är ju något extra roligt. Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem med kyckling så att jag kan börja med kvällsmaten. I kväll blir det ”Thai wok med kyckling och ris.”


 
 


 
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="425" height="144" /> 

            
 
     









     

Av linnea winroth - 14 januari 2012 17:34

Ja, I dag har jag varit ute och gått nere vid havet och sen har jag läst i mina böcker. Jag ska försöka läsa 515 sidor till den 20/1. tror ni att jag klarat det? Om jag ska vara ärlig så tror jag inte det. Men man kan ju alltid försöka.


Sen har jag ju otur när jag minst vill ha det. Eftersom jag bowlar så tävlar jag ju i bland. Jag har varit reserv nu ett tag men när jag äntligen få spela så kan jag ju inte det. Det är den 21 Januari kl 10:00 och kl 13:40. Men som tur är så finns det ju fler chanser att tävla.


I kväll är det äntligen Gladiatorerna. Så jag ska vara bänkad framför tv:n vid 20:00. Undra vilka som ska utmanas i kväll. Men det får man ju se när det börjar.

   

Av linnea winroth - 13 januari 2012 17:14

Jag då är den första skolveckan efter jul avklarad. Det är även den sista veckan på höst terminen. På måndag börjar vårterminen. Så härligt de är egentligen. Jag har ju några saker att se fram i mot under den närmsta månaden. Det är provinspelningar hit, Auditon dit och teater här och 8:an föreställning i skolan där och sen blir det 3 härliga veckor i Thailand.


Men hur har då min dag varit? Jo min dag började med att jag hade sovmorgon till 9:30. Jag har haft Kultur Historia, Engelska och Naturkunskaps prov. Jag slutade runt 14:30. Så dagen var inte så lång i dag. Jag har det bra nu för tiden. Jag går bara 8:00-16:00 på Onsdagar. Annars går jag mellan 8-14.30 eller 9.30-14.30 Jag har 13 lektioner i veckan. Det är ca 3 lektioner om dagen. Det är väll inte mycket?


Nu har jag varit på Hemma kväll och köpt godis, Så nu ska jag läsa för glatta livet. Sen får vi se om det finns något roligt på tv en Fredag kväll.


Till sist......

I dag är det ju Fredagen den 13. Är det en oturs dag för er eller? För jag märker inte var det alls. I bland tror jag faktiskt att det är en tur dag.

Vet ni att ”Fredagen den 13” infaller om månaden börjar på en Söndag. Och i år inträffar det 3 gånger.

Och det in träffar:

Fredagen den 13 Januari

Fredagen den 13 April

Fredagen den 13 Juli


Sen dröjer det ända tills Fredagen den 13 September 2013.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards