linneawinroth

Alla inlägg under januari 2012

Av linnea winroth - 12 januari 2012 17:05

Jag I dag har jag varit på Barnmottagningen för att jag hade min årliga hälsokontroll. Vi pratade lite om mina sprutor och mina mediciner. Det blev även så att jag fick ta blodprov. Jag kan ta allergisprutor, stick I finger men blodprov........ Jag hatar värkelegin det. Men det finns en sak som jag hatar mer än blodprov. Det är när man får reda på det 25min innan man ska ta det och eftersom jag har mörk hy behöver jag ha emla-plåster på mig I ca 2h men jag han bara ha på dom I 25 min. Men det gick bra ändå. Efter som jag själv tycker att jag är duktig så ska jag käka upp mammas choklad som hon ska ha till en efterrätt. Nej jag är inte så elak att jag inte lämnar något till henne. Hon ska få ca 10gram till efterrätten. Vet ni vad? Jag tänker inte dela med mig av chokladen.


I dag har vi börjat repa lite inför ”8:an föreställningen” som är v.6 Så i dag var jag i skolan kl 8:00 när ja egentligen börjar kl 9:00. Det var roligt att dansa i dag. Det gäller att hänga med i takterna. Men jag skyller på att jag är Bild elev och inte borde kunna det.

I går började nedräkningen inför den 21:a. Så om jag inte räknar fel så är det 8Dagar, 18Timmar och 53Minuter kvar innan jag ska in i det där rummet. Jag börjar bli nervös.

 

Av linnea winroth - 11 januari 2012 17:00

Jag i dag började ju skolan. Och med det även en ny elev. Hon heter Francesca och ska gå bild med oss andra. Dagen gick faktiskt bra även om det är jobbigt eftersom man måste börja plugga igen. Sen är det så att jag och mina två små "Smurfar" har kommit fram till att ha färg krig med akrylfärg är så 2011, nu ska vi ha färg krig med tuschpennor. Varför ska vi ändra på en sådan rolig lek? ”Smurfarna” börja måla på varandra redan efter ca 90min. I kväll blir det bowling igen. Jag får se hur länge jag orkar nu när jag har ont i armen. Just nu ska jag nog chatta lite innan jag måste byta om.

 

Av linnea winroth - 10 januari 2012 19:36

Ja dom flesta kanske reda har lästa det på min Facebook. Men I dag fick jag ett mail om att jag ska till Göteborg Lördagen den 21 Januari för att gå på en provinspelning för en film. Jag ska självklart ta chansen och tänker åka. Filmen heter “Cirkeln” och är en ungdoms deckare.

Om man söker på boken så förklaras boken såhär:


Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Sex tjejer har just börjat gymnasiet. De har inget gemensamt - förutom att en uråldrig ondska jagar dem.
Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.
En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De vet inte hur de har kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.
De får veta att de är häxor. De Utvalda, som nämns i en uråldrig profetia.
Plötsligt är gymnasiet på liv och död - bokstavligt talat. De måste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som vaknat till liv inom dem. Tiden håller på att rinna ut. De måste hitta och besegra ondskan som jagar dem, innan ondskan hittar dem.


Om jag ska vara ärlig så har jag inte läst en enda bok om cirkeln. Det ända jag vet är att det är en deckare för ungdomar.


Eftersom jag ska börja på teater nästa vecka fick jag ett brev om när och var det börjar. Och eftersom jag är med så fick jag ett brev om att jag är välkommen till en ”audition” för sommarens uppsättning av ”Trollkaren Från Oz” vi får se om jag ska gå.


Nu i kväll ska jag bara slöa. I morgon börjar skolan så jag borde packa ihop alla saker och sätta klockan. Sen borde jag lägga mig tidigt så jag är utvilad.

 

Av linnea winroth - 10 januari 2012 09:00

Jag vakande 7:30 och sprang runt i hela huset för att göra mig klar. Cyklar 7:45, när man är halvvägs får man frågan “vad jag håller du på med?” Så då är det ju bara till att vända. Så jag gick och la mig och sov en stund till. Så nu vid 9:00 är jag uppe igen. Jag läser lite tidningar på internett och sen ska jag nog sätta mig med min bok. Jag har ca 40 sidor kvar så jag ska läsa nu I ca 20 min. Sen lite senare I dag ska jag In till stan för jag ska lämna några filmer och byta mammas nya mössa. Av någon konstig anledning så har mamma en förmåga att alltid ta sönder sina saker inom loppet av 2 dagar. Och snäll som jag är så ska jag fixa det.

 

Av linnea winroth - 8 januari 2012 17:40

Ja i dag är jag nästan klar med alla läxor. Jag har bara Engelskan kvar. Jag har även hunnit vara ute och gått med mamma och pappa. Jag hann till och med busa med Viktor och hanns kompisar.

I kväll blir det tacos med familjen. Och sedan blir det film mys.

 

Av linnea winroth - 8 januari 2012 10:15

I går jag och min bror på bio I Varberg. Vi kollade på ”Alvin och gänget 3” Den var ganska bra. Själv tycket jag att 2:an var bäst men det kanske var så att jag hade för höga förväntningar på 3:an.

Efter bion var vi och mamma på en pizzeria och år mat. Vi hade en ganska bra stund tillsammans i Varberg. På vägen hem åkte vi till coop och handlade. Sen bar det av till Kajsa för att se på ”Gladiatorerna” och sedan film. Det var jag, Kajsa och Lollo. Vi tjejer kom fram till att gladiatorerna nu för tiden är väldigt lätt klädda. Hade gadiatorena så lite kläder för 8 år sen med? Kanske det eller så brydde vi oss bara inte. Sedan tyckte även att man inte valde gladiatorer efter längd och vikt på utmanarna. Det skilde ca 10-20kg på dom. En utmanare fick en gladiator där det skilde ca 10cm och 7kg och en annan utmanare fick en gladiator där det skilde ca 15cm och 20kg. Är det okej?


 

 Gladiatorerna DÅ 2008


 

Gladiatorerna NU 2012


I dag ska jag göra det sista på skolarbetena och sedan ta det lugnt.

 


Av linnea winroth - 6 januari 2012 16:42

Ja då kom jag precis in efter en runda med Skrollan. Nu ska jag nog värma mig vid kaminen en stund. I kväll ska jag nog se på någon rolig film.


Tycker ni att min blogg är tråkig så kan ni alltid läsa Klara & Kajsas blogg.

http://k-et.bloggplatsen.se


I dag blir det nog ett kort inlägg.


 

Av linnea winroth - 6 januari 2012 09:33

Ja I dag gick jag upp vid 8 för att göra frukost till min kära familj. Det blev ”Fattigriddare med bacon” Det var väldigt uppskattat av familjen. Nu har dom ca 1,5 h extra i dag. Så nu hinner dom till och med gå ut och gå en runda innan dom ska jobba.

 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards