linneawinroth

Alla inlägg under mars 2012

Av linnea winroth - 25 mars 2012 06:42

Ja I natt skulle vi ju ställa fram klockan och det gjorde jag innan jag somnade. Sen I dag skulle jag upp vid 6.45 men min mobil ändrade ju sig själv så den ställde om sig en extra gång så när mobilen ringde vid 6.45 så var den riktiga klockan 5.45 Fattar ni var förvirrad jag var när jag hörde mamma stänga dörren, sedan kolla på alla klockor och konstaterar att alla går olika. Fick smått panik eftersom jag skall spela bowling kl 8:00. Sen gick jag in på datorn för att kolla en extra gång så just nu sitter jag här en timme före och kollar på “äkta människor”. Jag började kolla på det I går och jag kollade 8 timmar så skall kolla klart på dom sista två timmarna I dag tänkte jag. Jag hinner ju kolla på en timme nu innan bowlingen och sen efter. Vi ska spela I Borås så är nog hemma runt 14.00 igen.

 

Av linnea winroth - 23 mars 2012 21:08

Ja idag gick man i skolan till ca 12:00 sen var jag på Telia och prata de med dom lite. Sedan lämnade jag lite saker till pappa för att sedan vänta på att Gabbi skulle sluta så att vi kunde ta oss till Göteborg. Så vi har tillbringat kvällen i nordstan. Varför undrar ni då. Jo vi kollade på Youngblood och sedan en modevisning med årets vårkollektion. Jag såg många fina plagg som man ville ha. Vi får se om det blir något av det. Självklart köpte jag Youngblood´s skiva och är väldigt nöjd med det. Jag fick till och med en kram av Oskar. Skoj skoj..... Nu när man är hemma så inser man att ens kavaj luktar väldigt mycket parfym. hm.... undra vems!!! En sådan här upplevelse kan man leva på ganska länge. Detta gör jag väldigt gärna fler gånger. Vissa bilder är super bra.

I morgon blir det till att slappa och sedan plugga. Ska ju ha prov på Måndag, så borde verkligen fortsätta. På Söndag är det våffeldagen och min morfar skulle fyllt år. Jag ska vara i Borås under dagen för att spela säsongens sista bowling match. Är vi taggade för att vinna? Jaa det hoppas jag.


Borde kanske bjuda på några bilder.


   

Spelningen kl 17:00

                                     

Spelningen kl 19:00

     

Efter signeringen

Älskar den näst sista bilden

 

Av linnea winroth - 22 mars 2012 22:00

Ja I dag är det torsdag och jag var I skolan under 4 timmar. Skulle vara det i 3 men skulle göra ett ärende så var där redan vid 8:00. Jag hade bara bild och där gick det ganska bra, kom på att jag jobbat med en bild i ca 10 veckor. Alltså 10x160= 1600 min ca ett dygn, 2 timmar och 40 min. I morgon är jag i skolan till 11:00. en timme mindre då alltså. Sen blir det till att vänta på tåget vid 15:00 sen bär det av till Göteborg med Gabbi. Vet inte hur länge vi är borta men skulle tippa på ca 20:30. På lördag blir en slappar dag och sen blir det bowling match på Söndag. I kväll var jag på rep men jag gjorde inte så mycket där. Jag satt bara och lyssnade på när dom andra repade. Vilket är riktigt skönt i bland. Nackdelen är att det är riktigt kallt på Storan så fick sitta med jacka på. Det kan ju bero på att jag bara sitter och inte är aktiv och rör mig. Jag tänker varje vecka att jag skall ha på mig mer kläder eller en filt men kommer jag ihåg det till veckan efter? Skulle nog inte tro det. Nu ska jag gå och sova för är riktigt trött. Känner att jag någon gång borde få ta igen alla timmar sömn som jag har förlorat denna veckan och veckorna innan det. Men ni får ha det så bra så kanske vi hörs i morgon under dagen ananrs blir det säkert när vi kommer hem på kvällen.

 

Av linnea winroth - 21 mars 2012 20:39

Som ni antagligen läste senast så mår jag inte så bra, men ta det lugnt jag klarar mig. Men dagen I sig har varit riktigt jobbigt för har sovit riktigt dåligt. Såg på en film till 01.30 i natt och sen somnade jag inte fören vid typ 02.15 tror jag. Sen sov jag nog i omgångar. Jag bara låg och glodde upp i taket. Om detta fortsätter så kommer jag inte orka med fredags kvällen en mindre allt annat. I morgon blir det till att ha en bildlektion från 09:00-11:40, är det segt eller? Men det som är possessivt är väll det att vi slutar sen.


Vet ni även om att man har riktigt mycket otur om man för en gång skull bestämt sig för att göra något roligt så ska man göra så mycket annat samtidigt. T.ex Jag sak till Göteborg på fredag men samtidigt är det Abba addition här i Falkenberg samtidigt, När man ska försöka göra prov så ska man till doktorn. När man har sovmorgon så ska man likt förbannat upp tidigt för att man ska till Tandläkaren. Kan man ha mer otur än mig? Jag tror att svaret blir NEJ!!! Jag är tillgänglig 5 av 7 dagar dom få dagar man är upptagen så vill alla att man ska göra något annat.


Men om man ska tillbaka till vad som hänt i dag så har jag haft bild och då fick vi kladdkaka av våran vikarie. Sen såg vi på en film på både historian och svenskan och sist hade jag psykolog och där gjorde vi olika tester på datorn så vet inte om man har gjort något vettigt men allt har väll sin mening. Eller? I morgon när jag slutar vid 11:40 så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Läsa, skriva eller kanske borde försöka sova eftersom jag ligger efter lite. Nej men om jag känner mig själv (vilket jag hoppas) så tror jag att det blir till se på en film tills man sover i soffan.


Skriver jag mycket? Jag vet inte riktigt vad jag gör för jag skriver bara om vad som hänt och det blir visst mycket. Men när jag har skrivit klart ska jag nog gå och dricka vatten och sen sätta mig ner och skriva lite på andra saker som jag vill jobba med ett tag. Vem vet ni kanske får veta vad jag skriver om men inte just för stunden men man ska ju aldrig säga aldrig.


Förresten hur många läser detta egentligen? För jag vet ju inte hur eller vilka ni är. Kan ni inte skriva vad ni tycker om bloggen. Nej men nu blir detta snart en hel A4 sida så borde kanske runda av. Jag tror att jag har fått med allt jag vill berätta. Ska bara dubbelkolla..... Skola, fritid, tankar och vad som kommer hända under veckan.


Torsdag- konfirmand läsning och sedan teater

Fredag – Göteborg med Gabbi (Abba addition)

Lördag -
Söndag – bowling match i Borås


Måndag – prov (allergi sprutor)

Tisdag -

Onsdag – Bowling


Det var nog allt. Men bra då är jag nog klar för denna gången.

 

Av linnea winroth - 20 mars 2012 18:45

Ja det frågan ställde jag mig när det hände. Jag cyklade till skolan och när jag kom till korsningen vid ”Tommys” kom en gubbe från vänster och när han såg mig blev han lite vinglig och försvann. Han halkade på gruset och slog sig. Han rammade handlöst och slog i höger käke. Jag funderade på om jag borde ringa ambulansen men han verkade må bra. Så efter att ha kollat hur det gick så fick jag dra till skolan. Men det var efter att han hade sagt att det var okej. Det som var lite roligt var att när han hade ramlat och jag frågade hur det gick sa han: Åhh jag blev så rädd..... Jag såg ett rosa monster som kom från högre. Borde man skratta eller gråta?

Annars har jag inte gjort så mycket.... Jag var på engelskan i 2,5 timme. Är jag sjuk eller? Svar: Ja ganska.


Vet ni att om man stänger inne alla känslor ett bra tag så mår man tillslut ganska dåligt. Jag påstår inte att jag alltid mår dåligt men oftast mår jag bra. Och alla ni som läser detta. Nej jag är inte sinnes sjuk. Jag klarar mig. Även om jag oftast känner att jag borde prata med någon om det men vet ni en sak? Vissa saker borde man faktiskt hålla för sig själv för vissa personer klarar inte av den sortens info. Vissa reagerar genom att undvika en och vissa genom att skämta bort det men det är faktiskt jobbigt att alltid tro att någon kan hjälpa en. Och om ni känner er träffade ber jag om ursäkt men nu vet ni.

 

Av linnea winroth - 19 mars 2012 20:15

Ja I dag har det varit mycket som hänt. I dag har t.ex min pappa fångat in mon farmors katt Hugo som har varit borta sen annandag jul alltså ca 3 månader. Så det var så roligt att höra att han är hemma igen.

I dag har även varit en sådan dag då man inte är sig lik. Det beror på mycket men det funkar nog ganska bra. Jag har lyckat dölja det så gått det gick. Sen var jag med Kajsa till ca 19.00 då mamma kom och hämtade mig. Vi satt att pratade om allt mellan himmel och jord. Det var ett väldigt bara samtal, Jag klarade av att inte bryta ihop totalt så det är ett plus. Veckan är ganska späckad men vi får se vad som kommer göras.

Jag skulle vilja åka till Göteborg på Fredag men vi får se hur det blir. Skulle vara super kul men tror inte det blir något ändå. Annars blir det bowling och teater denna veckan. Jag vill gärna vara aktiv men känns som om det blir en lugn vecka ändå.

I kväll ser jag på ”112- på liv och död” och sen blir det till att chatta en stund innan man ska sova. Jag hoppas att jag kan sova mer än natten som var, Annars kommer jag vara en sombi i skolan.

 

Av linnea winroth - 16 mars 2012 22:32

Ja I dag är det fredag och helg. Jag har nu under eftermiddagen varit med Kajsa och Bea, vid 17:00 var jag på ett möte angående en ”musikal” med abba låtar och jag är grymt taggad när det gäller det. På kvällen var jag på Crux och det var super kul. Dom hade Thai kväll och det var mysigt. Nu är jag hemma och myser med familjen. Jag tänkte göra en efterrätt men det värkar inte som om dom är suga på den. Känns ju bra eller var säger ni? Jag känner att jag får göra den i dag eller i morgon men eftersom jag sak ha färsk frukt så vet jag ju inte hur länge det klarar sig. Skulle vilja säga något men bör nog hålla det för mig själv för känner att jag ar folk som hatar mig som det är. I morgon blir det att ta det lugnt och smällt allt innan man ska tävla i bowling. Nej men nu ska jag nog gå till mitt rum och stänga in mig där ett tag.

 

Av linnea winroth - 15 mars 2012 21:27

Da då har man precis kommit hem från veckans rep. Det är så kul att ha något att längta till. Ja nu har jag ju inte varit där på ca 3,5 veckor men vet ni jag har inte missat så mycket. Jag är glad för att jag har fått semester för precis som jag skrev innan så har jag laddat batterierna inför våren.


Ja i dag var jag på ett ”programråds möte” i skolan och det brukar ju vara ganska få som går på det men idag blev vi verkligen överraskade när våran lärare hade fixat frukost till oss. Sen hade vi bild och då blev det lite veligt för vi skulle till Falkenbergs museum, sen inte, sen skulle vi dit ändå och sen fick vi vända för då skulle vi inte dit. Sen blev jag trött på allt och tog en paus. Det var faktiskt skönt att vädra hjärnan en stund.

På idrotten hade vi olika lagsporter och dom var roliga. Lite synd att så få i klassen faktisk var med men det gick ändå. Vid 14:00 var min skoldag slut men resten av klassen gick till 16:00. då tänker ni säkert att jag skolkar eller bara inte har samma och att det kan vara konstigt. Men då kan jag säga er att jag gör mina lektioner när klassen har rast. Så jag har lektion lika mycket som resten av klassen.


Jag känner att efter semestern så ska jag börja med små saker. Tror ni att jag lyckas?.......Ja ni ska få veta vad det är. Jag har sökt till en musikal. Så vi får hålla tummarna. I morgon ska vi på ett möte om det så vi ska få all info då. Annars har jag slappat och tagit det lugnt för jag har känt mig krasslig sen semestern. För övrigt tror jag inte att man kan må så mycket bättre än vad jag gör nu. Allt rullar på som det ska göra. Eller jo det finns små saker som skulle kunna gå bättre men man kan ju inte få allt.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards