linneawinroth

Alla inlägg under mars 2012

Av linnea winroth - 15 mars 2012 17:15

Ja, i dag har varit en toppen dag. Det har inte varit mycket rast men jag fixade det ändå. Hihi...... Jag är på ett toppen humör i dag vet inte riktigt varför men något är det. Jag tror det är våren. Nu när jag har varit på semester och laddat batterierna så känner jag att jag ska gå in till 100% på att söka till musikaler. Ja och spela teatern som jag håller på med. Så behöver ni hjälp kan jag säkert hoppa in. Nu ska jag snart åka och repa, den första på 4 veckor tror jag, snacka om att jag saknar alla goa personer. Ska få träffa en ny person som jag inte riktigt vet vem det är och det ska också bli roligt.

Jag kan blogga när jag är hemma igen för nu ska jag äta och sedan packa ihop allt.

 

Av linnea winroth - 14 mars 2012 17:08

Jag Idag har det varit en toppen dag med sol och det var inte ens kallt ute. Jag har njutit så mycket det bara gått i dag den tid jag har haft. Jag har haft prov i Historia och det gick faktiskt bra sen var det lunch, på eftermiddagen hade vi prov i Psykologi och har man tur eller vad? Provet var det som jag kunde mest av allt i ämnet psykologi. Så jag har haft super skönt. Sen tog jag cykeln hem i solen, det är så härligt verkligen super. Jag har kommit på hur man lättast blir glad en grå och regnig dag. Man lyssnar på bra låtar. Typ ”Blame It On You” eller har ni någon bra låt? Kom med musik tipps det gillar jag.


 

Av linnea winroth - 13 mars 2012 21:06

Ja i dag fyller min moster år och vi är här och firar henne. Vi har precis ätit kladdkaka. till huvudrätt blev det paj för hela slanten. I eftermiddag har jag suttit med Kajsa på Falkmanska café i nästan 4 timmar. visst hade vi roligt vi diskuterade självmord, tidskapslar och avhuggna fingrar. Kajsa visst sa vi att Freja och Mirre skulle få leva..... ett tag åtminstonde...... eller? Hur går det med brevet för övrigt kajsa? Kommit någon stans, eller ser du på film? Nej jag vet du pluggar till provet! ........haha som om du skulle välja att plugga framför en film kväll. Men vi får helt enkelt ha våra små en viktiga samtal oftare. Nu borde jag vara lite social på kalaset men jag orkar inte, jag sitter nog kvar här ett tag till.

Av linnea winroth - 12 mars 2012 20:45

Ja I dag har det ju varit super fint ute men har jag varit ute då? Nej jag har fåt sitta inne heöa dagen och gjort alla läxor. Listan som jag har innehåller:


Svenska prov
So prov
Psykologi prov

Kuhi

och Engelska


Visst känner man sig lyckad då allt skall vara klart senast fredag.


Jag hoppas att alla andra har varit ute i den härliga vårsolen. Jag hoppas det vädret är lika bra i morgon så att även jag får njuta lite. I går var jag på en överraskningsfest för en klasskompis. Det var nog uppskattat eller jag jag hoppas det. I morgon ska ja dra till skolan för att träffa alla söta vänner som jag inte har sätt än. Jag har saknat dom så enormt mycket. Jag kommer vara helt vild när jag ser alla. Jag har så mycket att ta i nu när man är hemma. Jag ska framför allt satsa 100% på teatern. Jag har har gjort en resa inom mig själv som jag är väldigt stolt över. Nu ska jag se klart på ”Sofias Änglar” och sedan se på ”Maria Wern”

 

Av linnea winroth - 11 mars 2012 16:44

Ja då har jag landat efter semestern. Jag har kommit ner med fötterna på jorden nu. Så nu blir det bara ett snabbt inlägg för ska fixa mig för en kväll med mys och skoj med mina vänner. Har saknat dom till 1000 så det är bra att vi är lediga I morgon för det kommer bli sent, det lovar jag.

 

Av linnea winroth - 9 mars 2012 20:32

Ja nu han man varit uppe i 36 timmar men jag har ju sovit i 4,5 så det funkar ganska bra. Hela natten tillbringades i luften. Vet ni en sak? När man är i Thailand och ska hem så bör man räkna med att man får stå i kö i ca 2 timmar bara för att komma förbi passkontrollen. Vi fick stå i kön i ca 90 min. kl 00:55 skulle fluget gå och kl 00.15 började jag bli orolig. Under tiden vi stod där flyttade vi oss högst 10meter. Men när kl var 00.30 kom det flygpersonal som undrade om det fanns någon som skulle åka med Egypair för planet ville lyfta. Vi sa att vi var 8 st så vi fick gå före alla andra i passkontrollen sen skyndade vi igenom väskkontrollen för att sedan springa igenom hela flygplatsen. Över rullband, igenom dutyfree området, ner för trapporna och sedan springa in i planet. Det fanns 5 personer som skulle eskortera oss till planet och hela tiden hörde man dom ropa i walkie-talkien att vi var på väg. Dom hade ju tur, dom kunde ju lösa av varandra när dom inte orkade mer. Vi fick ju springa hela tiden. När vi till sist kom på planet fick vi sitta och vänta en kvart på att vi skulle få lyfta. Så det var ju inte tvunget att springa som vi gjorde. Sen har vi varit med om när himlen öppnar sig och regnet bara väller ner på oss. Så dränkta har vi också blivit. Nej nu ska jag nog göra något annat. Kan berätta lite mer någon annan gång.

 

Av linnea winroth - 7 mars 2012 12:07

Ja nu sitter jag i bankok. Ja i dag är det Onsdag och i morgon kväll går vi på flyget hem. Jag har hafft 3 underbara veckor i Thailand\ Malaysia. Vi har solat och badat, ätit god mat och handlat lite. Just i dag är Jonte och dom andra på ett barnhem. Så i dag är det familjemys som står på schemat. Det känns hemskt men jag länktar faktist hem till Sverige. Saknar alla glada vänner. Alla söta vänner, Ja jag har solat precis som dokton sa åt mig. Jag har fått färg som bevis. Just nu sitter jag på ett intenett cafe och lyssnar på alla melodifestivalen låtar. Mina favoriter är inte så svart att lista ut. Det är David Lindgren - Shout it out, Lorren - Euphoria och Danny Saucedo - Amezing.


Jag gillar Amazing lite extra för han var så grymm. Allt ljus och kladerna ska man ju inte tala om. Det måste ju bara ses i värkligheten. Danny har en utstrålning nära han sjunger. Han är alltid pigg och glad, ska bara komma på posetiva grejer i alla situationer. Sen är han en person som inte är rädd för att göra det omöjliga. Han kommer alltid med något nytt.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards