linneawinroth

Alla inlägg under april 2012

Av linnea winroth - 9 april 2012 21:36

Ja dagen började med att jag tränade på en Abba låt och sen slötittade jag på tv och sen såg jag och mamma på en film. Runt 16:00 åkte jag och pappa och övnings körde lite och det slutade med att jag körde från bowlinghallen och hem till oss. Sen när vi var tillbaka vid 17:15 så var det bara in och byta skor och sen åkte vi iväg för att köpa lite godis och sen åt vi påskmat hos Mormor och Leif.


I morgon blir det till att ta det lugnt på dagen och sen på kvällen är det Abba rep. Urs så spännande det är. Längtar så till den 19 April.


Nu ska jag slöa med föräldrarna i soffan och kolla på Alcatraz. Kanske tar lite godis med.

 

Av linnea winroth - 9 april 2012 11:30

Ja i dag är det en sån där tråkig dag då man inte kan göra så mycket. Man kan inte vara ute för det regnar, det finns inget roligt på tv, internett krånglar, man har redan kollat på alla filmer man har hemma och man har sjungit sig hes.


Pappa har åtminstone ringt om internett och det visar sig vara fel på vårat modem så dom ska skicka ett nytt under veckan. Så tills dess får man leva med att man måste starta om det va 20 min. så det blir mycket spring i trappan om jag inte är på mitt rum för då blir det till att öppna och stänga dörrarna hela tiden.


Då är det bra att man fortfarande har CD skivor. Det blir nog en dag med musik och kanske lite övnings körning sen vi får se. Så... nu är ni varnade för att ta er ut.


I dag fyller min faster Susanne år så vi får hoppas att hon får en grymt bra dag även om det regnar ute. Sen fyller även Margita år i dag så vi får hoppas att hon också får en trevlig dag i dag.


Nu ska fortsätta öva på en Abba låt. Ska ju vara med i ”The Songs of Abba” den 20-22 April på Stadsbion så borde träna om jag ska känna mig säker när jag går ut och sjunger ett solo. Om ni vill så får ni komma och kolla. Då kan ni beställa biljetter på Ticnet. det kostar 200Kr

Länken finns här eller här ->   http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=...he+songs+of+abba


 

Av linnea winroth - 8 april 2012 12:34

Ja I dag har vårat internett spader så den gör som den vill. Jag har fått starta om den ca 7gg den senaste timmen. Vilket är väldigt störande om man chattar eller ser på någon repis på tv4play. Så vi får se hur länge man har internett denna gången.


I går var det ju påskafton och då var jag med Zara under dagen, då var vi ute och gick en sväng i det fina men ändå kalla vädret. Sen fixade jag mitt håt inför kvällen och sen fixade jag Zaras hår när jag ändå fixade mitt. På kvällen hade vi besök av fam Eriksson och fam Gustafsson/Persson. Det var en toppen kväll med mycket mat och små prat. Jag är ju ingen kvälls människa men jag var faktiskt uppe till 00:05 så det är ganska okej. Alla gick hem runt 03:30 om jag inte såg fel på klockan.


I dag ska jag vara med Zara och vi ska väll gå en sväng i dag med. Vet bara inte hur lång tid det kan ta för henne att göra i ordning sig. Men jag får väll lugnt sitta här och vänta. Nej nu ska jag nog gå ut i den fina solen.

 

Av linnea winroth - 6 april 2012 07:30

Ja i dag är killarna i Jönköping på någon bil utställning. Dom brukar vara där under påsken. Mamma jobbar till 16:00 så i dag är man helt själv i huset. Vad ska man göra under hela dagen då? Jag tänkte gå ut en stund senare om vädret tillåter det.


Jag skulle bloggat i går men jag somnade super tidigt. Så jag kan ju berätta vad som hände i dag i stället. Jag hade endast bild som lektion och sen var jag på ett möte. När mötet var klart gick jag och mamma och åt mat på Royal Thai inne i stan. När vi var hemma vid 14.45 så gick jag och Viktor en sväng på slingan och när vi sedan kom hem så var våran moster med respektive och en kompis till dom hos oss och drack kaffe. När dom sedan hade gått så letade jag och Viktor efter påskägg. Runt 16:00 var jag på mitt rum och tränade på min sång. Sen gick jag ner och somnade i soffan.


Nu ska jag se på en film och se om någon rolig är inne på Facebook. Sen får vi se vad jag äter i dag.

   

Av linnea winroth - 4 april 2012 12:02

Nu har jag jobbar I ca 2 timmar till med tavlan och den är färdig för bränning nu. Jippi!!!!!!! Nu ska vi första bränna dom separata och sen lägger vi till 2-3 skivor glas och sen ska vi bränna ihop dom. Så efter påsk är den färdig. Den kommer inte väga så väldigt mycket men lite eftersom det är glas. Den kommer bli super fin. Och är riktigt stolt över min prestation. Den är grymt bra så kanske borde behålla den själv...... Nej men har jag lovat att ni ska ha den så är den eran.


         

Våran Historia började väldigt bra. Våran sak är invaderad av 100 små barn. Dom finns ju överallt i hela falkhallen dom har varit här sen i måndags, och dom ska vara här hela veckan. Dom tar upp hela trappan, Smular överalt, åker på alla ledstänger, springer runt och skriker. Finns det ingen som kan ta hand om dom? Dom stör faktiskt. Och Tar ens klassrum. Så vi fick flytta till barack sal 5. Sen hade vi lektion i ca 15-20 min och sen fick vi sluta.


Så just nu sitter man och väntar på att min kära moster ska få rast så att vi kan gå och äta lunch. Jag är vrål hungrig. Vi ska käka sallad. Sen blir det till att vänta en timme till innan man ska åka till Halmstad för att ta mina allergisprutor. Sen ska jag nog slöa i soffan när man kommer hem.


 

Av linnea winroth - 3 april 2012 21:17

Ja I dag har jag varit uppe I bilsalen typ hela dagen eller ja okej I 5timmar. Så i dag blev jag nästan klar. Eller jag okej jag har pusslat ihop allt så i morgon ska jag limma fast allt på alla bitar och sen blir det bara till att lägga till alla ytte pytte små detaljer på ansiktena och alla jackor. Jag hoppas att jag blir klar i morgon. Jag har ju 2 timmar och 40 min på mig så har man tur så blir den klar till lovet. Men den kommer inte komma fören den 14 maj. Så ni som vill se den ni får vänta tills den kommer ut på utställningen i kuben eller här på bloggen. Jag ska lägga ut fler bilder i morgon när jag limmar fast allt. Och har ni tur så kanske ni får se hur den ser ut nu.


Dagens ledtråd: Fem killar, Artister och är 92 och 93 or.


Vad har annars hänt i dag då? Jo jag har haft Historia, vi skulle ha Svenska och Matte men våran svenska lärare skulle iväg så svenskan blev inställd och sen var våran matte lärare snäll nog och lät oss jobba hemma så vid slutade vid 8:50. Jag slutade vid 11:00 för jag hade engelska och i dag hade jag Nationellt prov. Muntlig och jag fick G+ och är väldigt nöjd för det.


På kvällen var jag på Abba rep. Eller jag rep och rep vi satt och pratade om alla låtar och alla solister och alla körer. Nu när jag är hemma sitter jag på rummet och skriver samtidigt som jag sitter och lyssnar på gamla låtar på min dator. Sen funderade jag på hur många låtar kan man komma ihåg på en gång? För bara man hör lite av låten så brukar man ju kunna fortsätta och sjunga hela låten.


I morgon har jag bild mellan 8:00-10:40 och sen har vi Historia mellan 11:00-11:50. Vid 12:30 ska jag gå på lunch med min ända moster och då kommer vi ha våran egna mys stund. Även om det bara är en timme så han vi mysigt. Sen blir det väll till att åka hem och slöa lite innan jag ska iväg på kvällen för att träna bowling.


Innan jag avslutar detta inlägg kan jag väll bjuda på två vår bilder.

         

 

Av linnea winroth - 2 april 2012 20:07

Ja I dag har jag haft prov I KulturHistoria. Sen har jag även haft engelska och matte. Det var sådär men man får ta sig igenom det med.


I dag har jag även varit uppe i bildsalen och dag kommer det lite bilder så ni kan gissa lite. Så dag har jag målat som sista mallarna och sen började jag även att såga.


På kvällen tog jag ett varmt bad efter att varit ute i ca 2 timmar. Frös ganska mycket om mina tår, fingrar och min rumpa. Sen jag med lite tvång gått med i MUF. Så frågan är är jag insatt i poletik då? Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag står för. Men jag är ju öppen för allt så vi får se vad detta leder. Filip hoppas du jobbar för att övertyga mig nu. Annars får du pikar av mig, vänta du bara! Hihi! Nej men nu vill ni väll se mina bilder.


         

Detta är när jag målar alla mallar på glasbitarna som jag sedan ska skär och såga ut. (över)


     

När man stoppar in fingrarna i sågen. Nej jag skadade inte mig denna gången heller.


Så frågan är han ni börjat fundera på vad det är? Skriv då en kommentar här nere annars kommer jag inte lägga upp fler bilder. För vad spelar det för roll om man inte vet om det är någon som läser detta.

 

Av linnea winroth - 1 april 2012 12:19

Ja, då är det en ny månad och i dag är det ju den första April och hur många har lurat någon än? Jag har lurat en men det varade ju inte så länge.

Jag sov till 10:30 då jag vaknade av att mamma stod och glodde på mig. Lite läskigt måste jag vilja påstå. Just nu har jag hjälpt mamma att putsa fönsterna i uterummet. Det är ju iskallt där nu när solen inte har stått på där. I kväll är det jag som ska stå för maten så det blir ”ris med kyckling och thai wok”. I morgon är det skolan igen och gud vad jag längtar till kl ska blir 14:30 så att man kan gå upp till bildsalen. Ja vi ska ha prov på morgonen så borde kanske plugga. Men vet ni jag orkar inte bry mig i dag.

Vill ni veta en annan sak? Jag har funderat på detta ett tag och jag tror att jag har kommit på en lösning. Jag tror att jag ska byta skola nu det sista året. Det blir ju svårt att byta linje totalt så jag kommer ju gå kvar på Estet bara inte här i Falkenberg. Kanske borde byta till Varberg eller varför inte Halmstad. Jag skulle vilja byta till Göteborg eller Stockholm och bli en 08. Men det blir alldeles för jobbigt att flytta till Stockholm och jag vet inte om jag orkar att pendla till Göteborg ett helt år. Så det blir nog något i närheten av Falkenberg. Både Varberg och Halmstad tilltalar mig men vi får se. Jag har till slutet av påsk att bestämma mig. Sen får vi se vad jag väljer men jag kommer åtminstone gå ut 2:an här i Falkenberg. Hoppas ni får en fortsatt trevlig Söndag.


 


Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards