linneawinroth

Alla inlägg under juni 2012

Av linnea winroth - 15 juni 2012 23:00

Ja i kväll var jag i Ätran för att träffa Gunnarps konfirmander. Vi lekte lekar, prata och åt mat. Vi hade riktigt roligt under kvällen. Jag, Zara och Ida åkte buss så det blev en hel del skratt där. När vi var hemma vid 20:30 så fixade jag Zaras hår. Just i dag blev det platt. I morgon ska jag och Zara till stan för att äta glass.

 

Av linnea winroth - 14 juni 2012 16:16

Ja då gick jag upp vid 7.30 för att Zara skulle komma. Det är ju hennes skolavslutning i dag så lovade att locka hennes hår. Vi var nog klar runt 9:04 och hennes buss kom kl 9:08 så då kan man ju snacka om att jag är bra. Jag följde henne till bussen och när jag kom hem i gen så hade resten av familjen vaknat. Jag skulle till vårdcentralen för att kolla mitt öga. Jag tänkte gå till stan men självklart kom jag inte längre än till Skogstorps pizzeria inan det ösregnade och pappa hämtade mig. Så jag åkte med familjen till stan och sen kollade jag ögat. När det visade sig att det börjar bli bättre så åkte vi till Gekås för att pappa skulle köpa kläder. Det blev mycket till han men sen handlar han ju typ aldrig kläder så när han väl gör det blir det en del. Det blev 2 par jeans, 3 par shorts, strumpor, kalsonger, badbyxor, tröjor, mobilskal och hörlurar. Vi åt även mat på 3:dje våning. Pappa är ju så sällan på Gekås så han hade inte varit där än. Nu är jag hemma igen. Jag köpte bara ett mobilskal nu när mitt gamla inte passar. Jag har även ringt och pratat med Fille. Vi ska ha en heldag i Halmstad den 26. Skoj ska det bli. Det är ju nästa Tisdag. Nu ska jag och mamma handla innan Viktor ska på Match. Viktor har stängt in sig i mammas och pappas sovrum för att prata med ”Siri” som finns i hanns nya mobil. Ganska roligt att lyssna på han. Jag tro faktiskt att han är kär i den funktionen.

 

Av linnea winroth - 13 juni 2012 23:45

Ja idag blev man väckt av pappa kl 9.05 Han undrade om jag och Viktor ville följa med till Tågarp för att hämta lite ved. Snälla som vi är så följde vi med. Mammas kusin bor där så vi sågade ner lite trän och röjde lite på gården. När vi var klara med det så fick vi lunch och då blev det Flygande Jacob special. När vi sedan kom hem så var jag så extremt trött så jag gick och glodde på tv och sedan somnade jag. Sedan väckte mamma mig när hon kom hem från jobbet runt 21:45. då gick jag och la mig och spelade lite spel. I morgon blir det till att gå upp tidigt för jag lovade att hjälpa Zara med sitt hår inför hennes skolavslutning. Så det blir väll till att gå upp vid 7:30. Sen när mamma vaknar ska vi till vårdcentralen för att kolla mitt öga. Sen ska familjen åka till Gekås.

 

Av linnea winroth - 12 juni 2012 21:51

I dag var det avslutning för både mig och Viktor. Viktor hade sin sista avslitning i lågstadiet. För nu slutar han 5:an och till hösten börjar han i högstadiet. Viktor var så duktig för han var konferenser under deras avslutning. När den var slut så fick jag och mamma åka in till vårdcentralen för att kolla upp mitt öga. Det är väldigt svullet och ömt. Det visar sig att jag har en infektion i vänster öga så jag fick ögon droppar och salva som jag ska ta två gånger om dagen. Sedan ska jag tbx till vårdcentralen på Torsdag för att kolla hur det har blivit. Det känns inte som det har blivit bättre än för nu börjar det kännas ömt under ögat med.

När jag var klar hos läkaren så var det bara till att åka till min skola för att ha vaslutning där med. Det blev fika med cider, jordgubbar och godis. Sedan var vi och lyssnade på Estetkören när dom sjöng och när skolans präst och rektor höll tal. Sen när det var slut runt 12:00 var det bara till att åka till Skogstorps pizzeria för att ät Grekisk buffé med våra kära vänner. När vi sedan kom hem så fick jag och Viktor våra sommar presenter.

Gissa vad det var då...... jo varsin Iphone 4s. Så då blev det till att åka in till Telia för att fixa ett mindre simkort och sedan hämta mina mediciner.

Nu på kvällen var Zara här en stund. Våran kära kusin var även här på ett kort besök för att hämta vårat tält. Han skulle vist ut och tälta i sommar. Nu ska jag nog gå och lägga mig och hoppas på att min ögon inflammation har bivit bättre tills i morgon.

 


Av linnea winroth - 11 juni 2012 17:45

Nej jag har inte joggat men jag och Jonathan var runt på skolan för att fixa fler faddrar till 1:ornas första dag och när man känner sig lite frustrerad för att allt inte blev som man tänkt sig så kan man ju gå fortare. Och eftersom Jonathan är lite längre så får jag små springa.

När jag kom hem så åt jag lite och sedan fixade jag min eng. Så i morgon ska jag tagga inför skolavslutningen.


Annars sitter jag och skriver till min kära syssling så får se om jag kan få ett svar fån han.

 

Av linnea winroth - 10 juni 2012 21:34

Ja i dag har det blivit en tripp till Gekås för att köpa kläder till Viktor och sedan åkte vi på bilbingo med mamma. Vi van inget men jag hittade en present till Tisdag och två par leggens och ett mobil skal till pappa. Mamma är ute och går med Lotta så då vet man inte riktigt när hon kommer hem. Sen är det väll bara till att vänta på att pappa ska komma hem så att jag får se hur han reagerar på sitt nya skal. I morgon ska jag till skolan för att ta hem min spegel och kanske prata med min lärare. Nu sitter jag hemma i våran soffa nerbäddad under filtar och spelar spel på min mobil.

 

Av linnea winroth - 9 juni 2012 22:45

Ja i dag har det varit en sådan dag då jag inte mått så bra så jag stannade inne och kollade på film hela dagen. Jag frös och var väldig trött. Det visade sig på kvällen att jag hade feber, så just nu ligger jag utslagen i soffan och kollar på en film. Pappa sms:ade mig för en stund sen om jag kan baka åt han tills i morgon då han ska bjuda på fika för att han ska sluta jobba på det skiftet och på maskin jobbet. Jan ska bli mekaniker i stället och det är nog något som han tycker ä bra. Så mi morgon är det hanns sista dag. Nu ska jag nog sova för somnar när som nu.

 

Av linnea winroth - 8 juni 2012 23:08

Ja i dag blev det till att gå upp vid 8:00 för att göra i ordning sig för kl 9:30 skulle jag vara i skolan för att träffa Musik 3:orna. Jag skulle lämna en present till Joakim för att han har varit så engagerad i Elevrådet. Det bar roligt när jag var hemma igen runt 10:30 så följde jag med mamma och köpte rosor till våra studenter. Sedan åkte jag och Zara till stan för att äta lunch på Royal Thai. Sedan var det bara till att kolla på att studenter som sprang ut. Vi grattade min kusin Simon, våran vän Annsofie, min syssling Robin och sedan på kvällen firade vi även min andra kusin Sebbe. Sebbe fick en bil som student present. Det var inte dåligt. Vi var även en snabbis hos Simon innan vi drog till Sebbe. Nu är man hemma och läser på Facebook och nu ska jag äta en macka och se på ”Roys och Rogers mack” med mamma och Viktor.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards