linneawinroth

Alla inlägg under juli 2012

Av linnea winroth - 21 juli 2012 21:45

Ja i dag skiner solen igen och då åker man till High Chaparall. Det var super kul där, jag har sätt både lucky luke och sen en westen show med mycket stunds. Mamma, Viktor och mormor var ju med så jag var ju inte där helt själv. dagen har varit toppen och jag har hafft super kul. har även hunnit prata med en skådis där så nu är min dag komplett. i morogn sk ajag slappa när ma är ledig och tagga inför nästa veckas jobb.

 

Av linnea winroth - 20 juli 2012 18:24

Ja i dag är det ju fredag och jag har jobbat klart för denna veckan. Nu sitter jag hemma och har precis gjort en sallad tills i kväll då vi ska grilla kött. Min "morfar" ska komma på besök nu när mormor är i väg. Annars ska jag ta det lugnt och slappa i kväll för i morgon bär det av mot Hihg Chaparall. Det ska bli super kul att komma dit i gen för det var ju några år sen jag var där. Så vi får hoppas på att vädret håller sig. Annars ska jag bara slöa under helgen och ragga inför mina intervjuer nästa vecka. Förresten kolla vad vi hade i trädgården i dag!

Av linnea winroth - 19 juli 2012 21:31

Ja idag har jag jobbat en del. Jag gjorde en intevju med Daniel Westman på jobbet och det gick väldigt bra och han var super härlig att prata med. I morgon ska jag intervjua Hertha Bergren. Det ska bli intressant att få intervjua henne med. När jag kom hem trodde jag att pappa skulle vara iväg och jag skulle kunna slöa framför en film men inte då. När jag kom hem berättade mamma att vi skulle ha gäster i kväll. Så det kan bli sent i kväll. Då är det ju bra att jag inte behöver så mycket Sömn. Sen ska det bli skönt att få vara ledig i två dagar. Visseligen ska jag i väg på Lördag men sen på söndag ska jag sova ut. Nästa vecka ska bli toppen.

Av linnea winroth - 18 juli 2012 23:07

Ja i dag har jag precis som dom andra dagarna jobbat en del och sen har jag varit på ett snabbt mötte angående att vara barnvakt. Allt har gått bra i dag så när jag kom hem satte jag mig ner för att renskriva mina frågor tills i morgon. I morgon blir det en intevju med Daniel Westman. Och det på grund av att han spelar i ett band. Så det blir full rulle i morgon med. Det börjar kännas att det är ett jobb man håller på med. Nej nu börjar klockan bli mycket och jag borde gå och sova ska ju upp vid 8 i morgon.

Av linnea winroth - 17 juli 2012 19:21

Ja i dag var min älskade kusin på besök hos oss på "Radio Wake Up" Det gick super bra för att vara den första intervjun. Annars har min dag varit lärorik och jag har snappat upp en del nya saker. I morgon är det Lovisas tur att hålla i sin första intevju. Vi får hålla tummarna för att det går bra för henne.

Av linnea winroth - 16 juli 2012 19:30

Ja i dag var det min första dag på jobbet. Det gick ganska bra och i morgon ska jag ha min första intevju. Vem det är ska ni få reda på här och nu, det är Sebastian Möller. Han är min kusin och även med i HBK och är en väldigt bra fotbolls spelare. Jag har även hunnit hart en körlektion. Denne gången skulle vi köra i Vinberg men det blev runt Smörkull och där. I dag tränade vi på något jag velat göra länge, nämligen att bromsa och då år det inte att bromsa vid en korsning utan att tvärnita på en sträcka som var så nära 50 meter som möjligt. Jag fick ca 53 meter så jag var ganska nära. Så jag är ganska nöjd över min körning. Nej nu ska jag gå och sova för jag har väldigt lite energi i dag. Ni får inte heller glömma att lyssna på mig i morgon under min intevju.

Av linnea winroth - 15 juli 2012 10:53

Ja i dag är det ju den 15 och i morgon börjar jag jobba och jag är så grymt taggad. Så nu ska man börja prata i radio mellan 10:00-16:30. I morgon börjar jag kl 9:00 och ska ha en körlektion precis innan så det kommer bli tajt men det går nog. Jag har precis varit inne på ”Radio Wake up”s hemsida och där står det om mig. Att jag ska jobb och allt. Sen har jag fått fixat radio appen till mamma så att hon kan lyssna på mig i mobilen. Och vill ni anda kunna höra mig så kan ni hämta appen "Tuneln” den är vit och ser ut så här.

 

När ni har laddat ner den så söker ni på Radio Wake up och sen ska ni hitta den där det står 105,1 i slutet. Sen är det bara att njuta av musiken.


Nu ska jag klä på mig och sen ska jag gå en sväng. Får ju ta till vara på dagen nu innan man ska jobba. Som tur är väll det att man bara jobbar Måndag-Fredag till den 10 Augusti.  


Av linnea winroth - 14 juli 2012 23:30

Ja i kväll var jag och Zara banvakter åt en hund. Min mormor skulle ut på en hemlig utflykt så då var vi snälla och passade deras hund. Så vi hyrde några filmer och sen hade vi mys. Runt 23 cyklade vi hem. Min mormor bor på det ny byggda området vid laxbron. Vi hade en toppen kväll med mycket skatt. Nu är man hemma och kollar på något med Viktor innan man ska sova. I morgon är det min sista dag innan jag börjar jobba.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards