linneawinroth

Alla inlägg under augusti 2012

Av linnea winroth - 12 augusti 2012 17:36

Ja nu har jag precis kommit från stranden och har fixat håret och kläderna innan mina gäster kommer. I bland kan det vara jobbigt att ha många olika kalas. Men det är ju bra också för då hinner man prata med alla.
Än så länge har jag fått:
Av familjen!
*Högtalare till min mobil
*Mobilskal
*Körlektioner
*Badsalt

Zara och Margita!
*Idrotts väska
*Lakris
*Lekerol
*Antäcknings böcker
*Sockar
*Ben & Jerry glass
*Hårspännen
*Cupcaks bok

Fam Eriksson!
* Ett super fint armband

Mormor och Leif
*300kr

Så jag har ganska mycket redan.

Av linnea winroth - 9 augusti 2012 06:56

Ja då har man blivit bäcks av familjen. Dom ska på strandstädning och jag ska jobba. Det kommer lite roliga folk till studion och min kära kompis Lovisa ska sjunga live för mig i radion det vill ni inte missa. Sen är det ju alla andra som styr så jag får väll helt änkelt bara vänta och se vad alla Goa och glada personer har tänkt ut åt mig.
Så vad jag har jag fått av familjen då? Jo ett nytt mobilskal, badsalt, högtalare till min iPhone och körlektioner. Och kl är inte äns 07:00!

Av linnea winroth - 8 augusti 2012 21:39

Ja om ca 2 timmar och 21min så är jag 18. Ska bli härligt. Men dessvärre ska jag jobba och sen gå på Teater. Sen kommer det förbi några vänner och sen ska vissa komma på fredag och sen blir det nog lite hipp som happ när dom andra kan.


I dag har jag jobbat precis som alla andra dagar och det har varit super kul. nu är det ju bara två dagar kvar och även dom ska blir händelserika.

 

Av linnea winroth - 7 augusti 2012 21:45

Ja i dag har jag haft två gäster i studion, och det var kul det med. När jag slutade jobbet så umgicks jag med Kajsa inna jag skulle jobba i gen men det blev inget av jobbet så då åkte jag hem.

På kvällen fick jag min födelsedags precent, det är en stor Mac dock. en stor högtalare som man kopplar till mobilen eller datorn.

Ja det är väll alltid bra att ha en sådan men frågan är ju om jag får han den själv eller om mamma snor den.

 

Av linnea winroth - 6 augusti 2012 21:45

Ja i dag ska jag och Lovisa till Liseberg för att jobba. Vi ska gå backsatge och intevjua lite folk. Det kommer bli Lovisas första gång så har man tur så kommer hon gilla det. Vi ska köra med lite större objektiv och vi ska vara vid scenen. detta kan ju inte bli bättre än så. sen får vi ju  se när vi sänder det men det blir nog inte denna veckan.

I morgon komme rjag vara dör för komme rinte komma hem fören runt 01:00 i natt och i morgon har man körlektion vid 8:00.

 

Av linnea winroth - 5 augusti 2012 20:57

Ja i dag har det varit mycket som snurrat i skallen. Det var så mycket att jag till slut åkte ner till stranden och sov där en stund. Nej jag var inte där själv mamma, Viktor, Daniel och Helena var också med. Så jag kunde sova i lugn och ro på stranden medan dom andra badade. När jag kom hem så filade jag på allt jobb som händer i morgon.
Så om jag värkar avtrubbad i helgen eller dagarna som kommer så beror det på att jag jobbar med en del och vill att allt ska bli bra till 100%

Av linnea winroth - 3 augusti 2012 22:08

Ja i dag är det fredag och då är det slutet av min näst sista vecka. Nästa vecka laddar jag inför hur mycket skoj som helst. Både stora och små kändisar. Nu i helgen ska jag mysa med min älskade kille.

Av linnea winroth - 2 augusti 2012 12:30

Mitt jobb i bilder.

                     


Ja om man skrollar ner nu så kommer bilderna från pausen. Detta såg alltså inte tvtittarna!

             

                       

bilderna som är under här är alla bakstages bilder!

                           


 


Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards