linneawinroth

Alla inlägg under september 2012

Av linnea winroth - 10 september 2012 22:01

Ja dagen har flutit på som den ska så har väll inte så mycket att berätta mer än att jag var hos tandläkaren och på kvällen såg jag på Xfacktor. I morgon ska vi bild elever på utflykt och sen får vi se vad som händer. Något som var roligt var att jag fick prata med Gabbi lite innan jag skulle cykla hem.

Av linnea winroth - 9 september 2012 21:33

Ja i dag är det söndag och det betyder att lägret i fegen är slut. Denna helgen har jag ju varit på läger och det har varit så sjukt kul och alla är så snälla. Jag mår bäst på två ställen i Sverige och det är på Elida och i Mölle. Och detta lägret var nära nog, just denna helgen har jag fått tänka, reflektera, skrattat, gråtit och skrikigt. Jag har fått leva på riktig under detta lägret. Jag har fått vara jag och sluppit uppföra mig som om allt är bra. Jag har fått vara mig själv och det är jag glad över. Men nu är man hemma igen och det känns inte alls bra. Jag börjar om på nytt och denna gången är det svartare än någonting. Nu längtar jag bara till Maj då jag kanske ska till Elida igen och där får man hjälp och där leger jag och mår bättre än någonsin. Nu sitter jag i soffan och ser på tv.

Av linnea winroth - 8 september 2012 02:18

Jappa i dag är det läger i fegen. Jag är just nu i min säng och ska snart sova men innan jag ska sova tänkte jag blogga lite om vad som har hänt under dagen.
Jo men Zara och jag var vid huset runt 17:45, då lämnade vi våra grejer i vårat rum och sen var vi sociala med alla konfirmander som sedan kom 1 och 1. När alla konfirmander hade kommit körde vi en lek med stolar och med en kortlek. Det var så roligt att se hur kul man kan ha. Sen kom dom sista faddrarna så då grillade vi korv sen pratade jag lite om trons egna låga och efter det körde vi orättvis fotboll. Jag fick skrika så mycket att jag klassades som diktator och sen blev jag hes. Det roliga var att det var mörkt ute och vi hade en gul boll och den syns inte i mörkre. Sen berättade vi faddrar Om vilka vi var och liknade. Till slut hade vi midnatts mässa och nu är jag här. Jag tror att jag borde sova snart för mina ögon börjar bli konstiga. Om några timmar har vi så mycket att göra, te.x Sång och bibelvandring. Godnatt och sov så gott!!!

Av linnea winroth - 5 september 2012 21:53

Ja i dag har dagen varit lite udda för jag jobbade hemma först för att sen gå till skolan. Bilden gick bra även om 2av 3 kompanjoner var borta. Jag klarade av att sköta mitt jobb samtidigt som jag gjorde andras jobb. Jag har några skärsår i fingrarna men inga var lika djupa som såret igår. I morgon är gulliga Gabbi tillbaka i skolan. Gud va jobbigt det är när man inte ser henne på en hel dag. Sen ska jag ha slöjd så får se vad som händer då.

Av linnea winroth - 4 september 2012 20:42

Ja i dag har det ju varit skola och jag har haft sådan sjukt otur så jag har skurit mig i två fingrar. Ett värre än det andra. Jag skar mig ganska mycket i tummen för det slutade med ett besök hos vårdcentralen. Det var glas i såret och jag vet fortfarande inte om det finns glas kvar i såret. Men det märker jag väll om några dagar då det blir infekterat eller liknande. Det lödde konstant i en kvart och då fick jag spola fingret tre gånger och sen rengjorde läkaren det igen. Så ett renare finger kan man nog inte ha. Just nu ligger jag i mina föräldras säng och väntar på att mamma ska komma hem. Hon vill också kolla min tumme, hon är undersköterska och litar säkert inte på sjukvården. ? haha mamma är gullig hon. Men som sagt ligger i sängen och väntar. Ska kolla igenom 30 ord tills i morgon.
Sen är jag en sådan person som inte blir rädd efter en olycka utan jag brukar vara tillbaka ganska fort så ska tillbaka till bilden i morgon. Vem vet jag kommer säker skära mig igen. När jag funderar har jag skurit mig fler gånger men har aldrig blivit något allvarligt.
Nu ska jag ta något och dricka och vänta. Vi får se hur mitt finger är i morgon. Vem vet den kanske är lila i morgon.

Av linnea winroth - 3 september 2012 21:34

Ja det är måndag i dag och vad passar inte bättre än att börja dagen med en körlektion. Jag kör ju med Tobias men i dag blev det Laila för Tobias flyg blev försenat så han fick sova på morgonen. Men det gick bra att köra med Laila med, snart har jag väll kört med alla eller det kanske jag redan har.....hm... Får fundera på det ett tag. Sen var man i skolan för att sedan sluta vid 12:15. Men vi fick gå tidigare så jag slutade strax innan 12:00. Sen blev det till att äta lunch med min kära moster på den nya china reataurangen mitt emot Torggrillen. Sen återvände jag till skolan för att dela ut godis. Var hemma runt 15:30 för att sedan åka tillbaka till stan för att gå på teorilektion. Det slutade med att jag pratade med Nicolai i ca 2 timmar. Vi pratade om sjukt mycket. Nu ligger jag i min säng med en omplåstrad vänsterhand och smsar med folk. I morgon börjar man vid 8:00. Är man taggad eller?

Av linnea winroth - 2 september 2012 21:35

Ja i dag har jag och Zara planerat det sista inför lägret nästa helg. Det var väldigt roligt att få sitta och prata med Zara en stund. Vid 15:00 var vi hos Daniel med familj och planera vart vi ska när våra pappor fyller 50, jag tar studenten och Daniel fyller 18. Det blir mycket att fira nästa år. Vi kom fram till att vi ska till Florida runt den 26Dec 2013.


När vi sedan kom hem så åt vi kvällsmat innan pappa skulle hämta Jonte, Carra, Jörgen och Lotta på stationen. Dom har varit i storstan för att kolla på Lady Gaga och vara på "Sommar Krysset".


Sen runt 21:00 så ringde Pia. Det var ett bra tag sen jag pratade med henne och Gud vad glad jag blev när hon trodde att jag hade börjat 1:an. Hon hade inte alls hängt med på att jag går i 3:an. Alltid kul att höra att man är liten!! Hihi ny sitter jag och mamma och kollar på "Komisarien och Havet" i morgon ska jag dela ut resten av godiset. Fattar ni va tomt det blir när man under hela fredagen hade 6,5kg godis och på tisdag kommer jag inte ha mer är 0,0kg.

Av linnea winroth - 1 september 2012 21:13

Ja i dag har Viktor spelat match i Älvsered. Just i dag var Viktor målvakt och då vann dom med 10-3. Bra jobbat killar!!!!!
Jag var inte med i dag för jag var och spela golf med Jonathan i stället. Det var kul att få pröva att spela lite långgolf för en gångs skull och det som var lite roligt var att jag tror jag såg min lärare där med.
Om ni inte visste det innan så har jag sträng min rygg när jag tränade med Viktor igår och det var väl inte så smart att belasta den mer för nu sitter jag som handikappade i soffan och har sjukt ont i ryggen.


Sen ska jag göra ett litet test med er. Det är ju en ny månad och då vill jag se om ni kan kommentera på bloggen istället och inte på min Facebooksida. Så denna månaden börjar jag med att ta bort alla kommentarer på min Facebook, kommentera på bloggen istället!!! Snälla jag ber er!!!

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards