linneawinroth

Alla inlägg under oktober 2012

Av linnea winroth - 3 oktober 2012 22:29

Ja i dag var det varit fullt upp för jag har värkligen flugit överallt på skolan. Först hade jag engelska. 30 min senare hade jag ett möte med Linda, sen ska man äter en snabbas innan man ska till bilden och jobba innan man ska iväg på en föreläsning och sen tillbaka till bilden för att sen gå på ett annat möte. Även om jag har varit på marginalerna på vad man hinner och vad man orkar på en dag så mår jag riktigt bra i dag. Allt har vänt så jag känner att jag är på gång igen. Även om jag har haft det strässtade i dag så vet jag en person som kämpar mot cancer. Denna tjej är yngre än mig och fick i går kväll beskedet att hon har hjärtcancer. Så alla tankar går till henne i dag. Just nu bakar jag bullar. Det är ju trots allt kanelbullens dag i morgon och hur firar man det om inte genom att bjuda klassen på bullar?

Av linnea winroth - 3 oktober 2012 08:58

Ja i dag är en stor dag?? tror jag åtminstonde. Som ni kanske märkte i går så funkade inte bloggen men den funkar nu. Jag fick inte med vad som stöttade rosa bandet i går men kan slänga in den i dag i stället.
I dag har jag på mig min rosa klänning.
Många gillade mina citat så slänger in ett till. Ha en fortsatt trevlig Onsdag.
Bild 1: gårdagens Risa Stöd
Bild 2: min outfit i dag, en klänning
Bild 3: dagens kloka ord. Valda i dag för att peppa Emma!!!

Av linnea winroth - 2 oktober 2012 20:45

Ja i dag har det varit skolan och sen lite Workshop. Riktigt roligt att sitta och lyssna på när do. Håller föreläsningar om ungdomar. Det var en 19 årig från Nyköping och en nästan 60 årig från Kalmar. Jag gillade bådas dialekter men 19 åringen var roligast att lyssna på eftersom man kunde relatera till allt han sa. Just nu sitter jag och väntar på att Emma ska skriva hur det är på sjukhuset. berättar mer om det när jag vet säkert.

   


Av linnea winroth - 2 oktober 2012 07:28

Nej jag har inte glömt det i dag.
Dagens plagg är en rosastickad tröja.
Väldigt gosig! Får ursäkta att jag helt saknat stil men tog bara den handduk som var i badrummet så det fick bli en röd. Jag hoppas ni överlever ;)


Av linnea winroth - 1 oktober 2012 20:48

Ja i dag har det varit körlektion, skola, körning med pappa, tandläkaren och till slut teori på Bilskolan. I dag har jag känt mig som en vante.
I morse hade jag så mycket i huvudet så jag glömde till och med att blogga och då är det ju bra att man har folk som håller koll på en. Om ni missade det så hade jag på mig en rida kofta och dagens bild på något som stödjer Rosa bandet är en kalender.
I morgon ska jag på Workshop på eftermiddagen och sen ska jag gå och gräva ner mig själv under mitt täcke.

Hoppas ni har haft en bra dag.
Dagens rosa: en kofta
Dangebs Rosa stöd: En kalender

Av linnea winroth - 1 oktober 2012 09:56

Ja i dag är det ju den 1Oktober och som alla vet är det en risa månad så då får jag väll sparka i gång detta nu då! Jag hade körlektion kl 8:00 där av så bloggade jag inte i morse. ?

Dagens klädes plagg är: En rosa Bench kofta!

Kommer ett litet visdoms ord på vägen ?

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards