linneawinroth

Alla inlägg under november 2012

Av linnea winroth - 14 november 2012 21:53

Ja i dag har många velat prata med mig. Elevvärdarna ville att jag skulle gå på ett möte angående student kattalogen. Jag har även lunchat med Jonatnan. Det blev Sissi i dag. Mitt favorit Ställe nu för tiden. När jag kom hem hade jag fått en vän förfrågan av en italienare. När jag accepterade den kom alla andra och ville bli vän med mig. Eftersom jag är med i projektet "Cumenus 2012" så är det ju våra kära tvillingar som vill få tag på oss. Och eftersom jag antagligen var lättast att hitta så gick alla via mig. Dom skrev till mig och bad om att jag skulle föreslå perso er som dom skulle bli vänner med. Riktigt roligt att pratat med några redan.
Jag har även kört en del i dag, det blev mörke körning i dag och i morgon blir det skola med två möten och sen lite vet inte vad i skolan.

Av linnea winroth - 13 november 2012 22:28

Ja i dag har jag haft Både engelska, brott & straff och bild. Jag fick än en gång bevisat att jag hade rätt. Vi har även fått reda på vem som kommer till oss när Italjenarna kommer. På kvällen var jag och mamma hos Bodil och gjorde slingor, fick skor och lite kläder. Mamma är helt till sig av lycka hon fick en jacka som hon så länge velat ha och jag hann till och med att köra en del i dag. I morgon väntar mer skola och i morgon blir det lunch på sissi.

Av linnea winroth - 12 november 2012 20:45

Japp i dag har jag inte haft så mycket att göra i skolan. Jag har bara haft bild i dag. Sen skulle jag ha en körlektion men min kärade blev sjuk så vi får vänta tills nästa vecka. Men jag har pluggat en del och sen på kvällen var vi på kalas hon min kära kusin som fyllde 6år. Nu är vi hemma igen och jag har pluggat klart för i kväll. I morgon väntar skolan med möte angående våra kära italienare.


Jo i fall någon undrar så var det så att jag fick ett mail från någon som jobbar med olika vaccin och dom ville att jag skulle svara på några frågor angående biverkningar so. Jag får efter alla mina sprutor. Det var inget jag hade räknat med, men jag ska göra mitt bäst.

Av linnea winroth - 9 november 2012 16:30

Denna veckan har varit ganska normal men ändå ganska anurlunda.
I kväll fick jag reda på när Italjenarna ska komma hit. Så nu har jag mycket att göra fram till jul.

November!!!
I kväll: Grand med familjen och vänner
I morgon: Gabbi
Söndag: åter träff med Staffsinge
(Lördagen den 17: Inspelning av trailern till "Svenska Hjältar" i Stockholm)
Söndagen den 18: rep i för "Levande Julkrubban"
Söndagen 25: Music Of The Christmus Night

December!!!
Lördagen den 1-10 December: Italjenarna är här
Onsdagen den 5: Viktor fyller 12 år
Söndagen den 9: gröt kvällsmat och paket leken
Måndagen den 10: genrep i för "Levande Julkrubban"
Tisdag den 11: Levande Julkrubban
Onsdag den 12: Levande Julkrubban
Lördagen den 15: Levande julkrubban
(Måndagen den 17: Svenska Hjältar galan i Stockholm)

Har jag mycket eller?
Nej nu ska jag gå ner och se om mamma har kommit hem.

Av linnea winroth - 6 november 2012 21:36

Jo jag har ju haft "book talk" på engelskan sen åka till Varberg sjukhus för att kolla min knuta. Det slutar med ännu fler besök efter lite väntetid. Tycker det var sjukt menings löst att åka till Varberg för att en läkare ska säga: vi skickar en kallelse innom några veckor. Det var sjukt onödigt. Då kunde jag ju varit i fbg och hör det. Men men läkarna sägs vara specialist så då får man väll bara tiga och värka glad ändå.
På vägen hem så köpte jag och mamma en pasta sallad så vi åt den inna jag skulle tillbaka till skolan.
På kvällen var mormor och Leif på besök. Nu ska jag ta och dricka något innan jag ska på en dait med kudden till drömmarnas land. Jo innan jag går måste jag bara berätta att jag skulle skrämma mormor med en dragsmällare och då bad jag pappa flytta på sig och bär han inte gjorde det så drog jag i snöret och båda blev väldigt rädda. Nu ska jag gå!!!

Av linnea winroth - 5 november 2012 22:12

Ja i dag var det tillbaka till verkligheten igen. Jag har hunnit med en hel del i dag. Både Bilskolan, skolan, bibblan och barnvakt. Allt flöt på som det skulle. Jag har även hunnit göra det sista på en inlämning i eng, jag hann till och med att göra en faka text angående adoption. I morgon blir det skola och något ärende i Varberg.

Av linnea winroth - 4 november 2012 22:14

Ja då är det ju söndag och i morgon är man tillbaka i skolan. Då blir det först körning på morgonen sedan blir det skola och sen tillbaka till Bilskolan. Sist ska jag vara barnvakt en stund. Ska bli skönt att komma in i den vanliga rutinen igen.

Av linnea winroth - 3 november 2012 17:55

Japp då sitter man på ett Öresunds tåg igen. Jag har tillbringat dagen i Göteborg. Då jag kollat på klänningar och tagit en fika med Ian. Super mysig dag. Ian är så snäll och vi har alltid mycket att diskutera även om vi bara känt varandra i en månad. Nu ska jag hem och göra klart mammas tårta och efterrätt. I morgon ska vi fira henne med våra alltid så kära vänner.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards