linneawinroth

Alla inlägg under januari 2013

Av linnea winroth - 3 januari 2013 20:27

Ja i dag har jag både övningskört, pluggat teori, ätit lunch och åkt skridskor. Det gick bra att plugga och det var kul att åka skridskor även om jag fick mig egna skena på smalbenet när jag snurrade lite för fort.

Men nu är jag hemma i min säng och läser en bok, äter lite glass och lägger is på mitt blåmärke.

Av linnea winroth - 2 januari 2013 19:45

Ja i dag har vi haft en del av släkten på besök. Vi hade våran årliga kalkonmiddag. Alltid lika kul att träffa släkten. Det är så sällan man ser Sebbe men han var här en stund innan han och Oliver skulle iväg till nästa ställe. Den ända som saknades var Christopher. Men vi kan säga att vi hade många glada skratt särskilt om en choklad ask som var öppnad. Nu har alla åkt och vi har städat lite innan vi ska se på tv.
I morgon blir det körning, lunch och sen skriskor. Min röst har inte kommit tillbaka men halsen gör inte ont så jag är nog på bättrings vägen.

Av linnea winroth - 1 januari 2013 09:29

Jaha god morgon alla pigga och glada. I dag är det den 1 Januari 2013 och detta ska väll bli ett bra år eller? Det kommer hända så mycket roligt detta året.


Hur var eran nyår då? Blev det god mat och kanske lite väl mycket god drick med nära och kära eller ni kanske bara hade en lugn myskväll med familjen.
Vi var åtminstonde hos några bekanta, nämligen hos Håkan och Helena.


På dagen hade jag faktist en nyårs middag. Då jag björd Jonathan på mat. Det blev kinesisk kycklingsallad och sen blev det cream brule. En väldigt rolig dag. Sen på kvällen var vi ju bortbjudna.


Där var det full fart hela kvällen. Vi var en del som firade ihop. Alla hade det nog väldigt roligt. Viktor försvann runt 21:00 och kom tillbaka till 23:30. Han var hos Walid och gjorde något där. Jag slutade ju året väldigt bra, jag tappade rösten och var så sjukt hes att jag inte kunde prata alls på hela kvällen. Men jag satt och läste den mesta delen av kvällen. Vilket var väldigt skönt då man inte var så bra i halsen.


Nu har jag sovit ett tag och känner att halsen inte har blivit bättre utan tvärt om så får se vad som händer i dag. Jag måste var frisk nu vi ska ju ha släktmiddag i morgon, jag ska ta sprutor och jag ska åka skriskor. Jag får väll bädda ner mig och ta hand om halsen i dag. Jag kommer nog inte få fram ett ända ord i dag.
Nej nu ska jag ner och fixa te och sen gå och lägga mig igen.
Hoppas eran start på året är bättre än min   

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards