linneawinroth

Alla inlägg under februari 2013

Av linnea winroth - 12 februari 2013 19:45

Ja i dag har det varit ganska bra för jag kännde att det var en riktigt kul att göra allt jag fick gjort under dagen. jag hade lite körigt när jag skulle till bilskolan för jag blev 4min sen pga att jag kom lite sent från bilden. men körningen gick bra ändå. Men jobben i skolan går bra och det märks att man går sista året nu.
i morgon blir det jobbmässa så får väll se om jag går dit och kollar.  

Av linnea winroth - 10 februari 2013 13:09

Ja i går var jag på bio igen. Det börjar bli ofta det här. Denna gången var jag i Varberg för se filmen ego. Och vem var jag där med då? Jo världens gulligaste och raraste Sara. Vi hade det riktigt mysigt både innan bion, under bion och efter bion. Vi hade en del att prata om på vägen hem till Falkenberg. Och roligt nog så tyckte vi samma sak. Vi skrattade väldigt mycket. Jag skrattade åt hur Sara gör när hon ska över ett övergångs ställe. Men Sara jag lovar jag ska inte berätta hur du gör ;) jag var hemma runt 20:30 så jag hann se slutet av melodifestivalen. Kul var det. Jag tycker det är roligast att se mellan akterna.

I dag är det ju söndag och då ligger man i soffan och väntar på att gulliga Zara ska komma så ska vi prata lite innan hon ska iväg.

Av linnea winroth - 6 februari 2013 21:48

Ja då har ännu en skoldag tagit slut. I dag var det engelska, ett besök på banken och föreställning som stod på scemat. Engelskan gick förvånansvärt lätt att göra och besöket på banken var väll sådär. Men 8:an var väldigt bra. Vissa delar var bättre än andra men estetens har lyckats komma med en ny föreställning som fick folk att följa med i handlingen. Fast det fanns ju en sak jag var lite tråkigt. Det var avslutnings nummret. Dom hade tagit bort den så nu känndes det bara fel att kalla det 8:an. Men men saker förbli inte saker för alltid.
Nu i kväll bestälde vi thai mat för att fira att det var exakt 16 år sedan jag kom till Sverige.
Ja jo sen börjar jag inte inna 12 i morgon men så ska man på ett möte kl 8:00 men då kan jag ju plugga lite när man har hål. Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan med mamma och Viktor. Får se hur det går för Sverie i fotboll. Hahaha som om jag skulle kolla på det!!! Det var skoj men jag ska nog gå ner och fixa några grejer till i morgon.

Av linnea winroth - 3 februari 2013 09:51

Då har man sovit några timmar och choken har lagt sig. Just nu är jag bara väldigt mörbultad och öm. Jag har ondare i dag än i går men det visste jag att det skulle göra för det berättade läkaren för mig i går. Nu ligger jag i sängen och svarar på alla meddelanden och frågor som folk skickar till mig.
Jo om ni vill veta exakt hur länge jag var på akuten så var det mellan 19:00-21:32. Och för dom som inte vet så har jag en liten fraktur på revbenen.
Det medför att jag har väldigt svårt för att ta djupa andetag och nyss. Nyser jag så gör det så ont så att jag nästan skriker. Sen har jag ett blåmärke på mitt vänstra knä. Axen på höger sida är öm som f*n och det är ömt vid höften på vänstersida.

Sen har jag en väldigt gullig bror som tar han om en när man inte mår bra. Han vill väldigt gärna se en hela tiden. Och det resulterade i att han har legat på mig näsan hela natten. Någon gång i natt försökte han till och med att lägga huvudet på mina revben. Men han är ändå väldigt snäll. Nu ska jag nog försöka att gå ner och äta lite mat. Sen får jag väll kolla hur det är med mamma och pappa för dom springer på toa hela tiden nu. Så jag tror att dom är sjuka dom med.

Av linnea winroth - 2 februari 2013 18:51

Ja i dag stod det ridning på scemat. Jag var hos Parama redan vid 9:20 och då kollade vi på film sen red vi en runda innan vi skulle äta. Vid 13:00 kom även Jonathan så då åt alla vi mat och sen var det bara att ge sig ut i stallet. Eller jo jag bakade lite innan vi gick ut. Våran rid tur var väldigt rolig och skön förutom dom sista 15 min för då blev det kaos. Hästar skenade iväg i full galopp och genar över åkrar och jag åkte in i en trekantig skylt och sen ramlade jag av i ett dike. Efter att ha klipt skylten blev jag riktigt rädd. Nu har jag åkt hem och hunnit samla mig lite. Jag har början till blåmärke på benet och ont i revbenen. så just nu sitter jag och mamma i bilen påväg till Akutmotagningen i Varberg. Eftersom jag fortfarande är lite schokad vet jag inte om jag har större skador än dom jag känner. Men ju mer tiden hår ju mer känner jag av smällen i axen.

Jag hoppas innerligt att sjukhuset har tv för jag vill se på melodifestivalen.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards