linneawinroth

Alla inlägg under april 2013

Av linnea winroth - 12 april 2013 23:45

Ja i dag har jag haft nationellt prov i engelska B. Sen tog jag avsked av Linda och sen på kvällen åkte jag, Zara och Ida till Ätran för att vara på läger. Så nu sitter man i sin säng och busar med alla killar. Vi ska snart sova tror jag.

Av linnea winroth - 9 april 2013 01:34

Som ni kanske läste på förra inlägget så satt jag hela eftermiddagen och skrev skolarbeten och jag satt och gjorde svenska och när kl närmade sig 00:00 skulle jag sova och skulle spara ett donkument som just då var på 5 A4 sidor. Jag var så trött så i stället för att trycka på "spara" tryckte jag på "ignorera" sen tog det mig någon nanosekund att fatta att jag just nu raderade 5 sidor med text. Och jag mitt dumma nöt börjar skriva om det. Så just nu vid 1:30 gav jag upp jag skrev helften av allt så får jag väll göra resterande halva i morgon. Nu ska jag sova!!!!!!

Av linnea winroth - 8 april 2013 23:45

Ja i dag värkar det som några inbjudningar har kommit fram, 4/16 st har hittats. Så det är en bra början på veckan. Sen började ju skolan i dag efter ett härligt lov. Då är det tur att man inte började före kl 9:30 och sen slutade vid 11:45. Jag brukar vara i skolan runt 8:45 för att hinna prata lite med folk innan min lektion börja men vet ni vad i dag var jag så trött så jag var inte i skolan innan kl 9:25. Så sen har jag aldrig varit. Men sen till lektionen var jag inte som tur va. När jag sedan slutade gick jag till Bilskolan och satte mig där och pluggade till kl 14:40 sen gick jag för i dag var det ingen arbetsro för jag hade två killar som satt och diskuterade om en av dom skulle få körkort eller ej. Så jag hade gansk ont i huvudet när jag gick där ifrån. På vägen hem cyklade jag in till fynda för att se om frisören hade öppet i dag och självklart var det stängt. När jag sedan var hemma satte jag mig och gjorde skolarbeten. Och nu är kl snart 00:00 och jag ska sova för i morgon börjar jag kl 8:00.

Av linnea winroth - 7 april 2013 23:27

Ja i dag är det söndag och sista dagen på påsklovet. Hur firade jag det då? Jo genom att sitta inne och skriva på olika skolarbeten. Sen på kvällen bjöd jag familjen på McDonald's för att få ett bra slut på lovet. När vi sedan kom hem satte jag mig och skrev lite mer på skolarbetena och sen vid 21:00 så började jag kolla på "Maria Wern" den slutade för en lite. Stund sen så nu är jag i sängen och ska spela en omgång på något spel innan man ska sova för i morgon ska man upp kl 7:30.

Av linnea winroth - 5 april 2013 22:15

Ja i dag har jag och mamma skrivit hälften av alla inbjudningar. Det var typ kaos på vårat köksbordet i ca 2 timmar. Men till slut gick det vägen. Sen stack jag i väg för att posta alla breven, men jag kom hem med en bakelse till mamma så då fikade vi på trappan och sen på kvällen åt vi thai mat och sen hann jag även ta en liten promenad med Daniel. Och när jag sedan kom hem prövade jag den nya "Ben & Jerry's" glassen med jordnötssmör. Den var inte äcklig men det var en riktig bomb av jordnötter. Så om ni älskar jordnötter så är detta en glass för er. Den får        av mig.

         

Av linnea winroth - 4 april 2013 22:50

Ja precis som jag sa i morse så stod Gekås på dagens "Att göra" lista. Oturligt nog var vi inte dom ända som tänkte så. För det ju så att vår kära kung och drottning var på besök på Gekås. Så vi tog en snabb titt på dom innan vi börja shoppa lite. För mig blev det inte mer är 3st nagellack, 4st plast filmer till mobilen och läckerol. Men jag köpte faktist mina skor till balen i dag så då är jag nöjd. När vi kom hem så kollade jag på tv innan man körde Viktor till en kompis. Han ska nämligen sova borta i natt så då passar jag på att sno hanns säng. Och det är för att Viktor har en större och bättre tv än mig. Nu ligger jag i soffan och spelar spel medan vissa personer försöker föra en intelligent konversation led mig. Detta kan inte sluta bra.

Av linnea winroth - 4 april 2013 08:19

Ja snart ska jag och mamma till Gekås. Det är mest för att vi ska komma ut lite. Vi får se om Viktor ska med oss. Jag hoppas det för han vill nog inte var själv hemma när pappa är iväg. Sen i kväll får vi se vad som händer. Kanske tar en till promenad med Daniel om han orkar det efter att han har bowlat. nej nu ska jag gå ner och göra frukost så kan jag ju njuta av den i ett lugn och ro medan alla andra sover. 

 

Av linnea winroth - 3 april 2013 23:15

Japp i dag har jag varit riktigt duktig. Först dansat "Just Dance 2" i ca 30 min, sen var ute och gå med Daniel på stranden i ca 2 timmar, sen spela fotboll i 1 timme och ja sen var vi lite slöa och spelade lite tvspel innan både jag, Daniel och Viktor trängde in sig i min ofantligt smala säng för att bara prata och lyssna på musik. Ja så i dag har det varit en toppen dag, i morgon ska jag köra till Gekås!!!

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards