linneawinroth

Alla inlägg under mars 2014

Av linnea winroth - 16 mars 2014 14:00

Ja i dag var det ju soligt på förmiddagen. Mormor och Leif var här och drack lite kaffe innan dom skulle spela bingo. Så ja vi alla hade en riktigt trevlig förmiddag ute. Till och med Skrollan gillade det. Även fast hon bara ville var under trappan så hade hon ju kul där under. 

 

Nu ska jag äta något innan jag ska åka till jobbet igen för att jobba lite. 

 

Av linnea winroth - 15 mars 2014 12:30

Nej jag är inte bakis! Men det är så tråkigt när mabn vakar upp dagen efter och ser allt som man inte gjorde i natt innan man la sig. Nu på morgonen kom Daniel över igen för att hämta bilen. 

 

Det skulle kommit en bild till men jag lovade Daniel att inte lägga upp den så ja detta är dfesvärre den ända bilden jag har från klvällen som jag får lägga upp. 


Nu ska jag snart åka och jobba lite. 

 

Av linnea winroth - 14 mars 2014 13:45

I dag städar jag för fullt. I kväll kommer mina älskade vänner hit för att vi ska äta och ha det trevligt och ja bara ha det mysigt tillsammans. Om alla brukar umgås? eh.... Nej, dom känner inte riktigt varrnadra. Har man tur så känner dom två av dom andra. Jag har fått frågan av vissa varför just dom och varför just nu. Eh.... jag vet inte..... eller jo det vet jag ju....men liksom... Jag vet inte riktigt varfö just nu. Men jag vet varför det är just dom. Det är dom för att alla dessa personerna betyder något extra för mig. 


Jag hoppas värkligen att alla ska ah kul i kväll. 

 

Jag borde återgå till maten nu innan jag ska ut och gå med Zara.

 

Av linnea winroth - 12 mars 2014 22:14

I dag har jag och Zara varit i Halmstad för att kolla på en balklänning till Zara. Det var många fina till Zara. Men ja det var nog ingen som hon gillade så där super mycket. Så vi fortsätter att söka efter den perfekta klänningen.


Min dag började faktist ganska rörigt då min mobil utan förvaning dog när den låg på tvbänken. Den var helt plötsligt svart men sen gick det inte att få liv i den igen. Inte äns efterv att man laddat den i flera timmar. Så vad gör man när man inte har någon mobil? Jo man får skaffa sig en ny. Så ja jag har nu en Iphone 5c. Den är vit guldig och väldigt fin.

 

 

Av linnea winroth - 8 mars 2014 22:30

I dag var det avslutning för Alpha och vi var på Gullbranna Gårt som ligger i Halmstad. Det belv en lång dag som började vid 8:20 då bussen gick och sen fylldes dagen med föreläsningra, diskutioner, gudtjänser, mat och samtal. Sen var vi hemma runt 19:10 och då skyndade jag och Zara oss till Willys för att handla lite till Viktor innan vi skulle hem för att kolla på finalen på Mellodifestivalen.

Där vann ju duktiga Sanna Nilsen med låten Undo.


Nu ska jag sova för jag är riktigt trött. Men i morgon ska jag jobba börja jobba igen och ja det ska bli skön det med även om det är en ny avdelning så ska det bli skönt att komma igång igen.

 

 

Av linnea winroth - 7 mars 2014 20:00

I dag fick jag äntligen träffa min kära Zara igen. Och gud vad jag har längtat efter henne. Vi hade det mysigt i våran soffa där vi typ satt mesta delen av våran vistelse. Men vi var faktist ute och gick lite också. Visseligen ver det iskallt så vi stod och skakade när vi slutligen kom in men ändå, Vi var ute :D

 

Av linnea winroth - 5 mars 2014 19:45

I dag kom vi äntligen hem igen efter tre fantastiska veckor i Vietnam.

Vi var hemma på svensk mark vid ca 11:45 och ja då hämtade vi våra väskor och packade in dom i bilen. Något som gjorde mig lite glad var att när man kom ner till rullbanden där alla väskorna kom så var det en låda som stod och åkte runt på det där väskbandet. och i lådan avr det kaffe muggar. och det stod att man fick ta muggar och sen fick man gratis kaffe i närmaste EspressoHous. Så ja varför inte? Jag tog två och så gav jag dom till mamma och pappa.

 

På vägen hem åt vi även på McDonald's. Och sen när vivar hemma och riktigt trötta men ändå skulle ha mat så kom mormor och Leif med mat till oss. Vi hade bett dom göra det under den sista veckan i Vietnam. Alla sakande mormors goda sås och kött av något slag.

Förstår ni vad gott det var att få äta hennes mat igen? Den är så sjukt god och ingen gör brunsås som hon och farmor.

Men vet ni vad mamma har saknat mest under semestern? Mat från Torggrillen så vi lovade henne att vi ska äta där på fredag. Nu ska jag gå coh lägga mig för ja jag är så sjukt trött. Jag vet att klockan inte äns är 20:00 men för oss är klockan snart 02:00. Så ja det är jobbigt att avra uppe så här. Det kommer nog ta mig några dagar inna jag har vänt tillbaka dygnet igen.

 

Av linnea winroth - 4 mars 2014 22:30

svensk tid: 16:30

Lokal tid: 22:30


I dag ska vi ju åka hem. Och ja vi är på väg nu. Vi sittre just nu i Hanoi och väntar på flyget som går till Paris. Vi lyfter runt 00:00 i natt. Då är ju klockan inte mer än 18:00 hos er.

Under tiden som vi väntade på att taxin skulle komma och hämta oss så gick vi och kollade vid Ben Than Marknade en gång till. Det slutade med att pappa och jag hade varsit par nya skor och sen köpte mamma, jag och Viktor varsitt par hörlurar. Så ja visst har vi handlat lite till i dag.

Nu vill vi bara komma på planet så att vi kan få sova för nu är alla så trötta. Det tar värkligen på kraftrerna att flyga eller ja att vänta.

 

Sista solnedgången från Vietnam

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards