linneawinroth

Alla inlägg under augusti 2014

Av linnea winroth - 25 augusti 2014 23:15

Jag gick hemma här och började packa lite inför min lilla resa till Stockholm på Onsdag och så tänkte jag att det var ju synd att inte jobbet ringde i dag. För man vill ju både jobba men ändå vara ledig. Jobbet brukar ju ringa på morgonen typ redan vid 6:45 men klockan hann ju bli 10:30 och mobilen var helt tyst men sen så då kom det ett smsa så jag fick hoppa in 16-22. Det var kul att få komma tillbaka till som "Vandliga" andelning igen. Ska jag vara ärlig så vet jag inte längre var jag tillhör för jag jobbar ju på både våning 2A och 2B, 1 och 1B men ibland händer det att jag är på våning 3 också. Jag är ju liksom lika mycket på våning 1 och 2. Men själv så känns det ju som hemma på 2:an men har ju inte varit där på hela sommaren. 


Skit samma jag har inget "Hemma" längre men vad gör väll det? 


Innan jag avslutar detta litte snurriga eller betydelselösa inlägg så ska jag visa er två filmer jag filmade under helgets läger.

Jo ni förstår "När katten är borta dansar råttorna på bordet" Eller i detta fallet " När Linnea inte bryr sig så gör vi som vi vill" Det var nämligen så att jag skulle ha ägg till en lektion jag bad om 3st men fick 10st så då frågar mina söta "Små" ledare om dom fick ett ägg och leka med. Självklart fick dom det på villkåreta att dom städar efter sig. 

Dom valde att först försöka knäcka det med handen men det gick inte då började dom att kasta det.


Detta är alltså Lovisa och Gabbe som kastar ägg i köket/hallen. Ska då informera er om att det finns en trappa i hallem där dom la golvmattan och Lovisas kofta för att det inte skulle bli ägg på dom.


Någon minut senare så var Gabbe Vinnare och Lovisa fick ägg på byxor, kofta och väggen.

Men oj va golvet blev rent efter att dom städade det. DEt roligare var att konfirmaderna fick göra detta ute. Det slutade med ett ägg på huset. Jag sa att det vinnade laget fick slänga ägget på Lovisa. Konfirmaden som kastade ägget missade med ca 3meter och prickade väggen istället. Men vad gör det när Prästen skrubbar vägg? Ingen va? 

Haha kul var det för dom blev både blöta, leriga, äggade och lite rökta också. Vissa badade med kläderna på och andra hade vatten krig. 

 
 

Av linnea winroth - 24 augusti 2014 17:46

Japp nu är man hemma eller ja vi var hemma redan 00:11 i natt. Vi valde att åka hem efter midnats messan i går och eftersom det tog slut lite tidigrae än planerat så kom vi även iväg tidigare än planerat. Så det var bara hem och sova och sen upp igen till 9:00 då vi skulle till kyrkan. Nu sitter jag i min pyamas och myser i soffan med några bra filmer och lite Aloe Vera dryck. 

Just nu sitter jag och kollar på filmen " The Fault In our Stars" eller " Förr Eller Senare Exploderar Jag" som den heter på Svenska. En sjukt bra film tycker jag. Den handlar om en tjej vid namn Hazel Grace som diagnosernas med fjärde stadiet av sköldköttelcancer vid 13 års ålder. Två år senare sker ett medicinsk mirakel och tumörerna krymper, i alla fall tillfälligt. Hazel blir ivägtvingad av sin mamma till kyrkans stödgrupp för unga med cancer och där träffar hon Augustus Waters som också varit sjuk i cancer och fått amputera benet. Intresse uppstår och de två börjar umgås och blir kära.

"Två tonåringar som möttes och delar en kärlek som går emot alla odds."

 

Sen någon gång så ska jag börja se över mina saker. Kanske ska börja med att packa upp allt från lägret och sen bysta väska för att börja packa inför Onsdag morgon. 

 

Men nu ska jag återgå till min film.   

Av linnea winroth - 22 augusti 2014 13:30

I dag pacakr jag för fullt. I kväll ska jag åka på läger i Fegen. Jag är ju Ledare för konfirmaderna i Gunnarp. Eller ja egntligen är jag ju bara med på lägrena för att det behövs folk. 


I alla fall så ska jag och Zara åka nu vid 14:00 för vi tänkte sticka in en snabbis på Gekås och fixa några grejer till hennes mamma och sen tänkte jag köpa schampo och balsal till våran Stockholms resa som går av stapen nu på Onsdag. Sen skulle jag behöva ett par nya hörlurar så ja dom trillar nog ner i min korg. 


Så nu blir det ett dygn med glada konfirmader som jag ska busa med. 

Jag kommer alltså inte att blogga fören på Söndag då jag är hemma igen. 

 

Av linnea winroth - 21 augusti 2014 22:17

MIn bil är äntligen klar. Ni förstår att förra veckan så började min bil krångla lite. Först la mitt bilbatteri av och sen så började bromsarna ta dåligare och dåligare och en dag så fanns det ingen broms fraft kvar i min lilla pärla. När pappa sedan kollade den så visade det att det läkte bromsvätska och då hade jag ingen broms på vänster bak. Så det blev en tur in i garaget där den har stått i några dagar. Jag har varit riktigt orolig för jag behöver min bil i morogn då jag ska på läger. Men pappa är den bästa i världen så i tre dagar har han både jobbat hemma med bilen och på jobbet. Han har varit riktigt slut när han kommer hem från jobbet på kvällen men nu äntligen bleva han klar. Så nu går bilen som aldrig förr. Eller ja den stannar ju, eftersom det var det som var problemet. 


När bilen var klar så åkta jag och Zara och tankade den och sen handlade vi även mat och ett kamerastativ till mig. 

Nu i kväll har vi suttit och skrivit budord på stenar som vi ska ha till vårat kommande läger som börjar i morgon. 


Just precis nu har jag packat klart min väska inför i morgon. 


Nu ska jag fortsätta med litte skrivande för ett kommande projekt här hemma. Men inte mer om det just nu. Ni får vänta en månade eller så. 

 

Av linnea winroth - 19 augusti 2014 21:00

I dag har jag varit i stan med Sara Olsson och fikat på Stålboms. Vi har ju inte sets på ett tag så självklart hade vi mycket att prata om. Jag har ju ingen bil för tillfället. Ni förstår min bil har kolapsat lite. Eller ja bromsoljan har läkt ut så får inte den bästa reaktionen när man trycker på bromsen. Så därför fick jag välja att gå elelr cykla in till stan. Jag valde att gå så i stark motvind så gick jag till stan för att möta Sara. Under tiden som vi fikade så öppnade sig himmlen och regnet bara öste ner. Jag hade tur när jag skulle gå hem för då regande det inte alls mycket. 


Just nu har man ingen bil och oj vad det märks. Jag ska jobba i morogm och kännslan över att veta att oavsätt vilket värder det är i morogn så måste jag cykla. 


Jaja vi får hoppas på att det inte blåser och regnar allt för mycket när jag ska till jobbet. Vill inte droppa när man går in.


På kvällen kom även Zara på besök. Vi skulle egentligen fira våran 14års dag. Vi har alltså på dagen i dag varit buddisar i 14 år. 

Det firade vi med att ligga i min säng och kolla på roliga klipp. Vi får ta och fira det på Torsdag när vi har mer tid att umgås. 

 

Av linnea winroth - 18 augusti 2014 13:16

I dag börjar väldigt många barn skolan igen. Andra börjar i morgon och dom sista börjar på Onsdag. Men i allafall denna tiden på året börjar dom ju i skolan igen eller för första gången. Det är många barn som får en klump i magen för att gå tillbaka till ksolan. Det är där som många barn blir takaserade, mobbade eller utfryst. Många är så rädda för att komma tillbaka. Så föräldra säg inte "Ha en bra dag i skolan" Uppmuntrar dom att ta hand om andra och att låta alla vara med och leka. 


Till lärana! undvik att fråga barnen när dom kommer tillbaka vad dom har gjort under sommaren. fråga istället vad dom förväntar sig av skolåret som kommer. 


Och har ni tid över kan ju alla gå in och läsa lite om orosmomenter som finns för att börja skolan igen. Friends.se


Ha det bra och ta hand om alla där ute nu :D

 

Av linnea winroth - 17 augusti 2014 23:00

I kväll har jag avslutat min sista dag på jobbet för sommaren. Men jag är tillbaka redan på Onsdag och jobbar. 

Nu ska jag bara njuta av mina två lediga dagar. Dom ska jag spendera hemma och med Zara. 

Sen fick jag även en present av min arbetskolega. Ett Affirmationsarmband med texten "Jag Väljer Glädje" och med en rosa hjärtformad "Rosenkvarts" Tack snälla Teija för armbandet. 


   

Av linnea winroth - 15 augusti 2014 17:26

I Onsdags skrev jag här i bloggen att jag hade jobbat mitt sista natt pass. Så fel jag hade. I går så rinde dom från jobbet runt 21:00. Okej mamma ringde mig och frågade. Vi jobbar ju på samma jobb. Så snäll som jag är så kom jag in och jobbade natten. Så i dag är jag ledig. Skulle ju jobbat dagen i dag men det orkar  man ju inte så Noii tog mitt arbetspass i dag så att jag junde sova. 


Pappa kom in och väkte mig runt 14:00 när han skulle åka och efter det så kunde jag inte riktigt somna om för det är typ som om ens telefon vet att man är vaken för då börjar den plippa och saker händer på den bara för att man försöker somna om. Tillslut gick jag ner och satte mig med mamma och kolla på film. En ganska komstig film som jag tröttnade på ganska fort. Så medan mamma kollade klart på den så kollade jag Aftonbladet. 


Nu ska jag gå och typ byta kläder sen ska jag väll ut och gå med mamma. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards