linneawinroth

Alla inlägg under oktober 2014

Av linnea winroth - 8 oktober 2014 17:00

J i dag ska jag ju jobba natt. Så jag ska nu försöka sova en del så att man orkar med natten. Men ärligt talat så är det ganska svårt att sova på dagen. Man är ju liksom inte trött då. Jag har en kännsla av att denna natten kommer bli jobbig. Det är tur att jag inte gör detta så ofta.


I dag har jag mitt pännskrin med uggor på

       

Av linnea winroth - 7 oktober 2014 22:15

I dag skulle jag jobba men det blev ändrade planer så jag är ledig i dag med. Så jag passade på att först äta lunch hos mormor och sen åka på roadtrip i morup/staffsinge med mormor och farmor. Det slutade med en tur till Donken och köpte glass till damerna där bak. 


Den rosa saken jag hade i dag är min "Prada" väska från Vietnam

I morgon blir det jobb. För då ska jag jobba natt igen. Det var ju ett tag sen sist.

    

Av linnea winroth - 6 oktober 2014 18:45

Jaa i dag är jag ledig efter 5 dagar av jobb. Denna veckan kommer bli hektiskt då jag ska både jobba kväll, natt och träna och gå på Beta. 


Jag firade dagen med en träff med Sara Olsson på Stålboms. Mysigt som vanligt när vi ses.


Dagens rosa sak var en platspåse frår ICA

Det är obligatoriskt att köpa minst en rosa påse under Oktober.

   

Av linnea winroth - 5 oktober 2014 20:03

Japp i dag har jag först varit på gudstjänst med Zara, sen blev det en tur på jobbet innan jag och Zara skulle tillbaka till kyrkan för att gå på lovsångsgudtjänst. 

Måste bara berätta om en väldigt kul/ udda och chockerande sak.  Efter lovsångsgudtjänsten var det varma mackor i kyrkanS hus. Man fick göra sina egna mackor som man sedan la in i ugnen och värmde där. Så jag gjorde en macka och la den på en plåt för att den skulle in i ugnen. När jag och Zara stod där och väntade kom det fram en gubbe ( han hade nog en skruv lös för harvar ganska speciell) men i alla fann så frågade han Zara om det fanns några mackor kvar och hon svarade ja. Hon trodde han då menade att det fanns bröd kvar att göra mackor på. Han Bara: åh så gott så han går fram till plåten där bland annat min macka låg och så tog han den och gick. Han tog alltså min ganska onormala macka och gick. Alla somvar i köket var i chok och lätt förbryllade när han gjorde deå så det tog ett tag innan någon kunde säga något. Jag och Zara vek oss dubbelt av skarpt och då gick vi hem. så jag fick ingen macka utan får höra en egen här hemma. 


Dagens rosa oas sak är min rosa kofta

   

Av linnea winroth - 4 oktober 2014 20:47

Japp i dag är dag 4 av 5. Sen är man ledig en fjuttig dag och så är man igång igen 6 av 7 dagar. Jobbar alltså 11 av 12 dagar. 

Men jag ska väll egentligen inte klaga för vem vet när det inte är så mycket jobb alls.

I dag har jag som sagt jobbat men jag när jag hade slutar sen så åkte jag och nadlade och då såg jag detta.

I morogn blir det kyrka kl 10, sen blir det jobb kl 13 och sen tillbaka till kyrkan vid 18. Så i morogn blir det bara att flyga och fara fram och tillbaka. Men va f*n det är ju inte så ofta jag gör det så någon dag går det ju bra.

    

Av linnea winroth - 3 oktober 2014 23:00

I dag har jag varit hos mormor då hon har varit väldigt orolig för en eventuell operation. Hon skade nämligen sin arm för ett tag sen och nu värkar det som om hon måste opereras igen för att hon har värk i handen. 

Men eftersom hon var så orolig så åkte jag dit med blommor och cholad till henne. Hon var så glad och beröd att hon börja gråta sen fick jag även lite mat som jag tog med mig till jobbet. Jag skulle nämligen jobba på kvällen. I dag fick jag chansen att jobba med mamma det är riktigt sällan vi får göra det.


I dag är min rosa sak allt jag gav till mormor

       

   

Av linnea winroth - 2 oktober 2014 12:43

I dag börjar jag på Ny Kraft och mitt första arbetspass som personlig assistent. 

Jag jobbar kvällar 17 eller 19 - 24. Så det blir något helt nytt med bårde tider och hela jobbet.


Nu på morgonen har jag varit med pappa på jobbet och tränat. Nu har jag ätit lunch och tar det lite lugnt innan jobbet. 


Dag 2: Ett rosa armband som min mammas kompis dotter gör och säljer. Pengarna går till någon organisation men namnet har jag tyvärr glömt bort men någon kanske kan upplysa mig om det senare :)

 

     

Av linnea winroth - 1 oktober 2014 23:30

Ja i dag börjar ju sen rosa månaden!!!

Det är rosaBandet Månaden nu och det är ju en månad som jag gillar väldigt myclet, Dels för att det under denna månaden skänks pengar till förmån för bröstcanser. Sen gillar jag ju sen för att det är ROSA!!! Min favo färg är ju just Rosa. Dom obligatoriska smyckerna ska fram ur sina gömmor.

 

Dessa smyckerna fick jag av min kära moser Bodil för några år sen. 


DOm som känner mig vet att jag har massvis med rosa saker hemma och ja det är sant mycket av allt jag har hemma är rosa. Men vet ni hur svårt det är att hitta 31 olika saker att ha på sig? Det är inte det lättaste och man vill ju inte ha exakt samma som förra året så nu gäller det att vara kreativ. 


Dag 1: Mitt arfirmationsarmband som jag fick av min jobbarkompis när jag fylde 20 år. En rosa rosenkvart och texten "JAG VÄLJER GLÄDJE"

I morgon börjar jag på mitt nya jobb.

   



Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards