linneawinroth

Alla inlägg under november 2014

Av linnea winroth - 17 november 2014 13:45

i dag ska hela familjen till Ikea och blandannat köpa ett skrivbord, säng, stolar och byrolådor. Viktor har ju bytt rum med mamma och pappa så dom behövar nya saker nu. Själv ska jag köpa ett nytt skrvbord efetrsom jag har hafft mitt skrvbord sen jag var typ 6år. Vill se om jag hittar något skrivbord som går att höja och sänka, sen behöver jag en ny bekväm stol och ja mer förvaring skulle jag ju beöva med. 


Vi ska åka nu när Viktor slutar. Sen i natt ska jag jobba så jag får väll packa upp allt kul man köper på Onsdag när man är ledig igen. Ska jobba två nätter nu och sen blir det några möten och lite teater rep med. 

 

Av linnea winroth - 16 november 2014 22:24

Japp i dag har jag varit i kyrkan i 11,5 timmar. Först var jag och Zara på gudtjänst mellan 9:30-11:15 sen var det dax för gudtjänstmöte mellan 11:30-13:30 och sen tillsist återvända till kurkan igen vid 15 för att förbereda inför att Gunnarps konfirmader skulle komma kl 16:00. Sen har vi varit och lekt, gått på Lovsångsmässa och sist men inte minst ätit pizza. Jag och Zara kom därifrån efter att ha diskat och städat runt 21:00. Så ja 11,5 timmar har vi tillbringat i kyrkan i dag. Det var ganska skönt att komma hem nu och krypa ner i sängen och kolla på deckare. Snart ska man sova och se om man får jobba i morgon bitti innan vi ska till IKEA. Hela familjen ska visst dit och storhandla där i morgon.

 

Av linnea winroth - 13 november 2014 16:15

Ja nu har jag varit ledig sen i Måndags men nu är det dax att gå tillbaka till jobbet. I natt jobbar igen. Det är med väldigt mycket kännslor som jag går tillbaka och jobbar natt. Det är inte riktigt min grej att jobba natt men det får väll gå. Jag vill ju häldra jobba dag/Kväll. Men först ska jag åka och träna lite Thaiboxning inna jobbet börjar.


Innan jag avslutar detta inlägg så måste jag ju bara berätta att jag fick ett C på mitt senaste matteprov. Så nu har jag bara ett delprov kvar och sen är det slutprovet sen är jag klar med min matte. 

 

Av linnea winroth - 11 november 2014 18:00

I dag har jag och Zara varit i stan och en snabb tur inne på banken för nu när jag har fått en ny mobil så måste jag fixa nytt BankID efetrsom den är bunden till telofonen och inte annvändaren. 

Men det gick ju smidigt att fixa det och sen när vi kom hem så låg vi i föräldranas säng och pratade och skrattade en hel del om allt och inget.


Zara vi måste göra om detta snart men då kanske vi ska ha mer tid och kanske lite varmare i rummet med så vi slipper frysa så mycket.

 

Av linnea winroth - 10 november 2014 20:23

Nu är jag på änden av denna helgens tunnel. Jag har nu jobbat 4 nätter, 1 förmiddag och 1 eftermiddag under veckan som varit. Det har varit mycket jobb och jag har inte gjort så mycket under veckan förutom att lämnat in min mobil på Teila. Nu i dag fick jag ett meddelande att den var klar. 


I Onsdags när jag lämnade in mobilen så hade jag med mig både mitt kvitto och en annan mobil eftersom jag visste att jag skulle vara tvungen att lämna in den. Min kamera strulade, det var därför jag lämnade in den. Tjejen på Telia trodde att det var en spricka i kameran och att det skulle gå på 2999kr att laga den men vad skulle jag göra?


Men i allafall så slapp jag betala något för det var inte någon spricka i kameran. Så jag åkte in till Telia för att hämta den. Jag fick hjälp av samma tjej som sist. Det första hon säger är: "Åh det är ju du som lämnade in din mobil. Du som var så väl förberädd. Du är en sådan där drömkund som redan vet allt" Är det posetivt eller negativt att jag vet allt? Jag har ju varit med om strul med mina telefoner några gånger nu så jag vet ju vad som gäller. 


Men i allafall så har jag nu fått en sprillans ny IPhone 5s. Nu hoppas vi på att den inte krånglar mer. 



Nu i dag har mamma kommit hem från sin resa i Stockholm och nu har hon även åkt till jobbet för att jobba Natt. 

Jag sitter i soffan och ser på Fotbollsgalan 2014. Ja jag vet det är en gala om fotboll. Ja jag vet att det är ofattbart men så är det. Jag gillar musiken där. 


I morgon blir det ännu en slappar dag. Jag måste vända tillbaka dygnet nu till helgens jobb. 

 

Av linnea winroth - 9 november 2014 21:30

I dag har det varit Fars Dag och ja jag är ju mitt uppe i min jobb helg men efter att har jobbat natten i natt och sovit sjukt lite innan jag skulle till kyrkan har jag nu sovit och fixat 3rätters middag för pappa och Viktor. 


Det blev killarnas favorit mat med lökringar till förrätt, Ris och Kassler låda till Huvudrätt och sen Brulé puddin till Efterrätt. 

Så dagen i dag har varvats med att laga mat och sova eftersom jag har en natt kvar att jobba. 
Det känns i kroppen att jag har jobbat mycket nu. Men shit va skönt det ska bli att få gå hem kl 7:00 i morgon veta att nu ska jag få åka hemoch sova hur länge jag vill. 

 

Av linnea winroth - 6 november 2014 12:21

Jaha då är man vaken igen efter att ha jobbat natten och sovit lite nu på morognen. Jag ska snart iväg till jobbet igen för att jobba 13:15-16:15 och sen blir det träning i kväll och när jag tillslut kommer hem ska jag lägga mig i ett bad. 


Nu ska jag återgå till min snabba lunch. 
Ha en toppen dag alla!

 

Av linnea winroth - 4 november 2014 22:52

Ja nu var det ju länge sedan jag bliggade och ärligt talat så har jag dels inte hafft tid att skriva och dels har jag inte hafft något vettigt att skriva här. Vad har jag gjort sen sist? Jo jag har städat mitt rum, sytt en del, målat i min "Tanke bok", jobbat en del, umgåtts med vänner och familj och i vissa fall inte gjort något alls. Så ja jag har väll gjort en del som jag skulle kunna berätta om men vet inte vad jag ska fylla ut restan med. Jag har ju inte gjort något nytt och spännade varje dag.

Det nyaste jag har gjort är att skaffat mig en ny tv efter att min bror råkade ta sönder min gamla. Sen har jag börjat att jobba lite natt då och då. Annars är det typ det gamna vandliga. 


Jo just det min mobil har börjat krånga igen så får väll försöka att orka med att lämna in den på Telia och antagligen ha en lånemobil i typ 2 veckor. Inte kul alls. Min kamera ahr lagt av så det är bara svart på både "Kamera" "Snapchat" och "Instagram" kan inte ens fota saker från "Bloggplatsen" appen. 

Jag tänkte att jag skulle se om jag kan få liv i min galma 4S men som det ser ut just nu så lever den bara ca 2 timmar i sträck. 

Så jag kommer antagligen inte kunna lägga ut bilder på "Instagram" inte för att jag gör det så ofta men ändå och jag komme rinte kunna ta några bilder men värst av allt är att jag inte kommer kunna spela min favo spel på mobilen eller kolla olika bilder på "Pinterest"

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards