linneawinroth

Alla inlägg under december 2014

Av linnea winroth - 14 december 2014 14:04

Ja nu har även jag kommit upp efter att ha jobbat natt i tre nätter så har jag äntlgen fått sova ut och gud var skönt det var alltså. Ingen dammsugare som stör eller några vägbyggen utaför fönstret. 


Jag har nu tagit mig från sängen till soffan så nu sitter jag i soffan med pappa och kollar på MusikHjälpen. Alltså i dessa tre nätter har varit så skönt att MusikHjälpen funnits på tv så att man har något vettigt att göra när man sitter helt själd i mörkret. I natt var edt värkligen ett sälskap då jag skulle ha koll på en hel avdelning och det blir ganska många långa korrodorer att gå igenom under natten. 


Men nu är det över och jag tar en välförtjänt paus från jobbet och in i nästa period som är TEATER!!!!! 


Nu ska jag göra i ordning mig och sedan dra till kyrkan. När jag kommer hem sen blir det till att klä våran lilla gran. och sen lägga paketen under granen. 

 

Av linnea winroth - 13 december 2014 20:45

I dag precis som i går så har jag jobbat natten så jag försökte sova innan jag skulle på träning vid 10:00, Men som tur var när jag skulle upp så hade min kära tränings buddy skrivit till mig och sa att hon stannar hemma. Sååå sjukt glad jag blev då, jag fick ju somna om. Trodde jag... öFr vad händer när man precis ska somna om? Jo mamma börjar dammsuga. När man tillslut tar sig ner för att gå upp eftersom man ändå inte kan sova så slutar mamma att dammsuga och när man då tänker okej jag sover i soffan då så ska hon självklart börja dammsuga igen. Jag fattar inte. Har jag gjort något eftersom du verkar hata mig i dag. Så det blev väll inte super mycket sömn för mig i dag heller men i morgon får jag ju ändå sova ut. Jag har nu bara 1 natt kvar att göra innan jag går på julledighet. Eller ja jag kommer vara ”Ledig” från jobbet eftersom jag har teater hela nästa vecka. Super kul ska det bli eftersom jag älskar teater. En bra start på julen är när vi i November har våran uppstart kväll inför årets julspel.


Men tillbaka till i dag. I eftermiddags så var jag, mamma, Zara och Margita i Falkenbergs Kyrka för att kolla på Luciakonsert och kolla på när dom krönte årets Lucia. Efter konserten så åkte jag och mamma och handlade en snabbis innan vi åkte hem och skulle ha mys men precis som alla anda gånger när vi ska ha mys så somnade jag i soffan.

     


Nu är klockan snart 21:00 och jag ska dra till jobbet för min allra sista natt för detta året.

I morgon blir det till att först sova utan att någon dammsugar och sen blir det kyrkan igen vid 16:00.

 

Av linnea winroth - 10 december 2014 22:15

I dag har jag först varit på besikting med min bil. Det gick sådär med den men det är inget som pappa inte klarar av att fixa snabbt. Det tråkiga är väll att han håller på att bli sjuk men ändå.


Ananrs har jag varit i Ullared med mamma för att dels köpa en ny dator. Min dator har nämligen gett upp nu så ja det var väll på tiden att fixa en ny. 

 

Nu i kväll har jag och Zara varit på Uggelbo i Fegen och ätit julbord med Gunnarps församling. 

En mysig stund med alla där. Inte för att vi kände någon mer än Olof men ändå. Snällt att vi fick komma.

 

När jag sen kom hem runt 21:30 så satte jag mig i sängen och kollade om det hade hänt något speciellt på nätet. Så nu någon timme senare så ser jag på film och skriver lite. 

 

Av linnea winroth - 9 december 2014 18:00

I dag blev det äntligen en lunch med mamma. Vi har inte haft tid att umgås på super länge då vi jobbar om varranda eller så har vi annat att göra. Men id ag har vi tagit oss tid att umgås. Vi gick in till stan och åt sallad på Stantons innan vi gick hem igen. 

Det är skönt att få umgås med mamma och hon lyssnar värkligen på mig med. Det är värkligen dom små sakerna som gör skildnad. 


Nu ska jag snart byta om och dra på träning för det är också en sak som ger mig ny kraft och ork att klara resten av veckan. 

tråkigt att det snart är slut på terminen. 

 

Av linnea winroth - 7 december 2014 17:00

Nu har jag jobbat i 2 nätter och vad kan vara bättre än att gå upp kl 9:15 när man gick och la sig 7:20. Men vad gör man inte för att få gå i kyrkan med Zara? Sova kan man ju göra när man dör. hihi nej skoja bara. Men jag gick faktiskt i kyrkan i dag. Visst var jag trött sen men det resulterade ju bara i att jag blev trött väldigt tidigt. 


Nu ligger jag och halvsover i soffan efter att jag bara har legat och sett på någon film. Jag tror jag ska äta något innan jag ska lägga mig. Det blir en kort dag i dag. 


 

Av linnea winroth - 6 december 2014 21:00

Japp i dag har vi haft den första genomgången av ”Levande Julkrubban” och det kändes bra. Det är ju nämligen så att jag har bytt roll i år. Förr var jag ju Herde men i år är jag den stora ängeln Gabriel.


Det känns bra nu när alla kläder är fixade och man har fått prova att ha vingarna med. Dom är ju ganska stora och otympliga.


Annars har jag och Zara handlat lite innan vi åkte hem till mig och åt lunch och sen såg på en film. När hon sedan gick hem runt 17:30 så gick jag och la mig för att sova lite eftersom jag ska jobba en natt till. Jag fick frågan i går om jag kunde göra det så jag ställde upp så nu är man här. Jag börjar om ca 15 min så får försöka avrunda detta lite nu innan jag ska gå och få rapport om hur dagen har varit.


I morgon blir det antagligen kyrkan om jag inte är allt för trött runt 9:30. För då tänker jag dra täcket över huvudet och sova vidare.  


Innan jag avslutar detta inlägget vill jag bara dela med mig av ett foto från min Instagram. Kanse inte så viktigt och märkvärdigt egentligen men jag tycker det är lite coolt att Danny Saucedo gillar min bild.

   

Av linnea winroth - 5 december 2014 20:30

I dag fyller min kära bror hela 14 år. Tänk så stor han är nu. Vi firade han genom att ge han frukost och paket på sängen innan han skulle till skolan. Han fick blad annat en ny PS4 kontroll, pengar, choklad och ett ljus som ändrar färg.


På efter middagen så kom gästerna och då bjöd vi på vofflor. Medan vi hade kalas hemma så var jag inne i stan och provade kläder inför årets uppsättning av ”Levande Julkrubban” Sen när jag kom hem runt 17:30 så gick jag och la mig då jag ska jobba natt i dag. Jag sov till 20:00 innan jag kollade på finalen av Idol. Ska nu försöka fixa allt i pausen och sen dra till jobbet någon gång så att jag inte missar allt för mycket av programmet.


I morgon har vi våran första genomgång av allt med alla inblandade.


Jag lovade ju även att jag skulle lägga ut någon gullig bild på Viktor nu när han fyller år och jag tänker inte vara allt för elak och ta någon super gammal bild på han utan det får räcka med typ 2 år sen.  

   

Av linnea winroth - 4 december 2014 23:00

Jag har suttit nu en stund nu efter jobbet och funderat lite. 

Jag ser mycket på Facebook och Instagram att många lägger upp bilder eller texter där dom vill att man ska stanna upp i vardagsstressen. Jag tycker att et stämmer för många är väldigt stressade under jul. Eller man är väll stressade annars med men det är mer uppenbart nu under jul. 


Jag läste ett inlägg för ett tag sen om en pappa som var trött efter jobbet och lät då frustrationen gå ut på sin lilla son. När sonen bara ville leka med sin pappa. 


Här är texten

_________

En pappa kommer hem sent från jobbet, trött och irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren.

Sonen: Pappa får jag fråga dig en sak? 
Pappan: Ja, vad är det? 
Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? 
Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt. 
Sonen: Jag vill bara veta, berätta vad du tjänar i timmen! 
Pappan: Om du absolut vill veta… de, så tjänar jag 100 kr i timmen. Ohhhh, säger sonen och ser ledsen ut. Han funderar och frågar sedan: Kan jag få 50 kr?

Pappan svarar förbannat: Om den enda anledningen till att du frågar är att du ska få låna pengar för att köpa någon fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! Tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt varje dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!!

Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren. Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. 
Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar?


Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka. Kanske var de något som han verkligen behövde de 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar.


Han gick till pojkens rum och öppnade dörren…. 
Sover du, min son? Frågade han. 
Nej pappa, jag är vaken. 
Jag har tänk, kanske var jag lite hård mot dig förut, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig. 
Här har du de 50 kronor du frågade om! 
Pojken satte sig upp och log, ”Åååhh, tack pappa!” så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar. 
Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen.


Varför ville du ha mer pengar när du redan har? frågade pappan.

Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa:

”För jag inte hade tillräckligt, men nu har jag!

Pappa jag har 100 kr så nu kan jag köpa en timme av din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! 
Var snäll och kom hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig! Pappan blev förkrossad.

Han la sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom.


Detta är bara en påminnelse till alla er som arbetar så hårt i livet, vi bör inte låta tiden glida genom våra fingrar utan att ha tillbringat någon tid med dem som verkligen betyder nåt för oss, de tätt inpå våra hjärtan. Kom ihåg att dela för 100 kr av din tid ihop med en du älskar. Om vi dör imorgon kan firman vi jobbar för lätt ersätta oss inom några få dagar. Men familj och vänner som vi lämnar kommer känna tomheten och förlusten resten av deras liv !!

________

En av flera texter som man i vandliga fall läser och sen lätt glömmer bort i sin allt mer stressade vardag. Jag erkänner jag tycker att alla dessa texter och bilder är fina och tänkvärda men jag har aldrig tid att låta det sjunka in och faktiskt tänka på det mer än några minuter. Men nu har jag bestämt mig för att i år ska jag ta det riktigt lugnt och värkligen njuta och stanna upp i min vardag och låta saker sjunka in och kanske tillock med göra något annurlunda.


Oj va långt detta inlägget blev men ja ni fattar vad jag menar. 

Stanna upp i eran stress och njut av allt som händer. För inget är viktigare än familj och vänner. Man vill absolut inte gå igenom livet utan att ha skapat minnen med alla man älskar.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards