linneawinroth

Alla inlägg under februari 2015

Av linnea winroth - 6 februari 2015 08:03

I dag är det ingen vandlig dag.... för det är typ..... nästan min Födelsedag!!!!  Hurra till mig!!  

Nej men i dag är det exakt 18år sen som jag fick mina föräldra.   Dom var nere i Vietnam för andra gången och tillsist fick dom ta med mig hem. Men gud va detta lät konstigt.... "Dom fick ta med mig hem...." Det låter som om dom hade skaffat en hund eller kanske lånat en bok. Men jaja skit samma. Alla papper var klara och nu var det liksom officiellt. Jag hade fått nya föräldrar. 


Så hur firar vi denna dagen då? Jo med frallor till frukost med mamma och pappa. Viktor är ju i skolan så han fick inte vara med i dag. Sen lite senare i dag så åker jag och mamma till Göteborg. Vi ska ha en super mysig helg bara vi två. I morgon så kommer Bodil också upp till Göteborg. Sen på kvällen blir det MELODIFESTIVALEN 2015!!!! Vi ska till Scandinavium och kolla live. Då kommer ju även Lotta, Carr och Jonte följa med.


Detta kan ju nästan inte bli bättre. 


Nu får jag bara sitta här i våran soffa och kolla på någon film medan man väntar på att mamma ska komma upp och sen att pappa kommer hem från träningen. Så att alla tre kan mysa lite. 

 


Av linnea winroth - 4 februari 2015 20:12

I dag hamnade vi i visst i Ullared. Vi kände att det var ju ett tag sen vi var där och jag behövde både tights och ett par nya vinterskor. Så det bliv en tur till Gekås. När vi väl var där blev det tights, nagellacka, en borste och godis. Det blev alltså inte några skor. Jag kollade men hittade liksom ingan som känndes bra eller som passade mig. Så vi åkte hem ganska snabbt efter att ha ätit lite mat först. När vi väl var hemma i Falkenberg så tog vi vägen bort till Hjortsberg. Där hittade jag tillslut några skor. 

 

Ett par BjörnBorg skor som var fodrade och allt. 


Sen när vi kom hem så satt vi bara i soffan och glodde på tv. Vi orkade inget annat då det var kallt ute och vi kännde oss allmänt sega i kroppen.


I morogn får vi se vad som händer på dagen men på kvällen blir det träning och sen så får jag väll packa till mamma och min tur till Göteborg.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards