linneawinroth

Alla inlägg under april 2015

Av linnea winroth - 10 april 2015 18:30

Släpp aldrig mig själv i tunnelbarnan i jakten på den bästa vägen till Friends Arena. Jag fick för mig att jag kunde ta mig snabbt och smidigit till Arenen som mamma, pappa och Viktor ska till när vi är i stockholm i Juni. 


Jag visste att det låg i Solna så efter att varit på Gärdet för att koll avd skolan ligger. Jag ska ju till TEC som ligger på Gärdet för att göra ett intgningsprov. 

   

Visste ni om att TV4 ligger ett stenkast från TEC? Det gör det :)


Men i alla  fall så tog jag mig från gördet till Solna centrum. Därifrån skulle jag då gå till Arenan. Jag tänkte att den ligger nog bara 15 min promenad från stan. Haha jag va fel man kan ha. Det stod att det skulle ta mig 57 min att gå till Arenan. Så jag började ta bussarna för att komma närmare arenan men det blev bara värre och värre så tillslut så kollade jag hur man gör för att komma dit. Då var jag tvungen att åka tillbaka till Stockholms Centralstation och byta till ett pendeltåg till Solna och sen därifrån fick man gå en bit. Men jag var nöjd med att jag såg arenan från stationen. Så jag åkte hem igen. Men det tog mig 3 timmar att hitta till den förbannade arenen som jag trodde var så lätt att hitta.

         

Jag gav upp och åkte tillbak in till centrum och chekade in på "Scandic Sergel Plaza" När jag kom dit så sa dom att dom inte ahde något enkelrum till mig. Så jag fick välja mellan att ha ett enl´kelrum och då byta rum efter en natt eller så får jag sova bårda nätterna i ett dubbel rum. 

     

Svårt att gissa vad jag valde?

När jag hade fått upp mina saker så gick jag ut och kollade lite affärer.

   

Jag hittade bland annat "Leila´s General Store" och "PernillaWhalgrenCollection"


Nu ska jag kolla på Let's Dance inlindat i tecken för det är fruktansvärt kallt här på rummet. Jag har höjt värmen till max så får hoppas på att det blir bättre i morgon när jag vaknar.

     

Av linnea winroth - 10 april 2015 07:49

Nu sitter jag på tåget till Stockholm. En tidig dag för miig för fick gå upp redan kl 4:00 för att hinna med tåget kl 5:22 från Falkenberg. 

 

Inte så konstigt men jag var nästan själv på stationen kl 5:00. 

Självklart var tåget försenat bara för att jag skulle med Stockholmståget kl 6:30 och vi skulle vara framme med Öresundståget 6:20. Men jag och några till hann med tåget till Stockholm med ändast 4 min som marginal.


Men nu sitter jag här och laddar över bilder till min blogg.

Så här nera kommer dom!


När vi är på stranden och filmar

 


Söta Anneli Wallander

  Allmänt

Av linnea winroth - 9 april 2015 08:00

Jag hade egentligen tänkt att blogga under dagen men ärligt talat så fanns det inte tid till det. 
Så får göra allt nu i stället.

Vi började kl 9:00 på Falkenbergs Tågstaion. Där mötte jag upp Åsa och Amanda som skulle filma oss. Det var jag och 5 andra tjejer mellan 15-20 år. När alla var samlade åkte vi minibuss till Katrinebergs Folkhögskola och började nästa med det samma att filma. Men först hade vi en presentation om oss och sen lekte vi lite Älg innan vi började filma. 


Jag skulle under dagen vara kameraman så jag fick sätta upp alla stativ och fixa kameran. Vi spelade upp en scen där två tjejer skulle ha en komplicerad relation. 

Och medan vi höll på att fixa allt runt omkring våra tagningar så sprang Åsa runt och filmade oss. Så ja reklamfilmen handlade om ett filmläger som ska vara i sommar. Så vi blir filmade när vi filmar. 

 

Våran scen var ca 3 min och det tog oss nästan 90 min att fixa allt. 

När vi var klara på skolan åkte vi ut till en åker och där filmade vi ett Beatels inspirerad scen. Ni vet när dom går över ett övergångställe. Vi gjorde typ samma sak men vi bara på all utrustning och vi var några fler personer. Men det blev super snyggt och innan vi åkte tillbaka till skolan så bleb vi filmade när vi skulle bli jagade. Japp vi sprang med all utrustning och jag bar på ett stativ. Inte det lättaste att ta med sig. 


När vi kom tillbaka till skolan så fikade vi lite innan gruppen delade sig. Ena halvan spelade in en berättar röst och den andra halvan spelade in när vi skulle klippa ihop allt vi filmat. 

Det slutade med att någon somnade och jag började kasta popkorn

Av linnea winroth - 8 april 2015 21:14

I dag var jag äntligen hos sjukgymnasten. Han kollade bland annat hur jag gick och hur jag kunde stå på den. Jag är mycket vingligare än vad jag var förr. Jag som brukar ha så bra balans. Sen sa han även att jag har en tendens att vinkla både fötter och knän innåt och därför belastar foten fel. När han även kollade om den var svullen så såg han att den hade blivit lite blå. Något jag själv inte har lagt märke till men han trodde att det var från träningen i går. 


Han ville inte ge mig mer träning innan blåmärket har förvunnit eller blivit bättre. Han råder mig att gå promenader 2*30min varje dag. Och sen även stå över träningen ett bra tag till. Så nej jag får inte komma tillbaka till träningen än på ett tag. Jag ska tillbaka om 2 veckor och om blåmärket är borta så ska jag få mer träning. När jag är ledig så ska jag lägga upp foten högt och gå med en lindad fot så mycket jag kan. 


Jag hade hoppats på att han kunde säga att jag kunde börja träna lite igen men det värkar inte så. Han värkade ha svårt att ge mig något konkret att göra. Så jag får väll vänta 2 veckor och hoppas på att jag får något att göra då.


     

På kvällen var familjen hos Walid och dom för att träffa deras nya tillskått på 22dagar som heter Leo. Visst är han söt. Han kune inte släppa mig med blicken och han var förvånadsvärt tyst och skrek typ inget när vi var där. 


En relativt lung dag i dag, förutom sjukgymnasten och Leo så har jag fikat med mamma i trädgården, planterat påskliljor som jag hittade bakom våran mur och sen även packat min väska inför fredag. Jag hinner kanske inte det i morgon så jag ska spela in en reklamfilm hela dagen. Jag vet inte så mycket om morogndagen förutom att det börjar kl 9:00 och att jag ska vara sommarklädd och att det kommer ta hela dagen. 

Jag kommer uppdatera så mycket det bara går. 

 

Av linnea winroth - 7 april 2015 16:16

I dag har jag hämtar mina biljetter på stationen som jag ska ha på Fredag. Sen har jag hämtat min bok och ett parkeringstilstånd. Nu sitter jag och lyssnar på musik och senare ska jag till träningen för att för första gången på 6 veckor försöka komma igång med min träning. Det är ju 8 veckor sen jag ramlade på träningen och skadade min fotled. Det resuterade i en mindre spricka i foten, har försökt lindra värken så gott det går men nu 8 veckor senare ska jag börja på sjukgynastik och sen också även försöka komma tillbaka till träningen igen. 


Så i dag blir det till att damma av mina handskar och försöka springa och belasta foten lite. Ärligt talat så känns det inte alls som en bra ide men jag vill veta hur mycket jag klarar av just nu. 


Annars blir det till att börja packa inför fredag. Men först blir det ju reklamfilm inspelning på torsdag. 

 

Av linnea winroth - 6 april 2015 21:45

I dag är jag tillbaka på jobber efter en helg ledig. Det var länge sen jag var ledig en hel helg. Men nu är jag som sagt tillbaka i värkligheten. Men här stannar jag inte länge alls. Jag stannar tills på tisdag. På onsdag ska jag till en sjukgymast för min fot. Äntligen, bara 8 veckor senare. Fattar ni det har gått 8 veckor sen jag trampade snett och det är inte ett dugg bättre. Jag har gjort min andra röntgen men eftersom jag inte har hört något från läkaren är det väll inget större fel på foten förutom det faktum att jag fortfarande inte kan springa på den eller vrida på den. 


Än så länge så vet jag inte om jag ska jobba mer denna veckan men det värkar inte så. Så får väll njuta av dessa dagarana innan det blir reklamfilms inspelning, Stockholm och antagnings prov. 


Jag avslutar dagen med att kolla på Jordskott.

 

Av linnea winroth - 5 april 2015 20:00

Hej Hej Hoppas ni ha haft en bra Påsk. Jag hade en bra Påska i Göteborg med vänner. Eller ja det var väll vänner till mina föräldrar men dom är ju alltid trevliga :)

Vi var på Joey Farelli´y och åt, god mat var det även om vi först fick vänta 10 min på att få vårat bord som vi hade reserverat i förväg och sen vänta yteligare 60 min på maten. Så gå inte dit när det är "stor helg" för då kommer ni få vänta ett tag på maten. Grejen var ju att det inte ens var fullt på restaurangen och alla tog typ samma men ändå tog det så gävelusiskt lång tid. Och det gjorde inte saken bättre att kyparen kommer efter 20 min och säger: "Det dröjer en liten stund, typ 5 min."  Haha ja det var ju ett skämt i sig att hon äns trodde det. 

   

Men medan man väntade på maten kunde man ju nästan roa sig med sin stora köttkniv.


  

Men tillslut fick vi maten och den var god. Jag åt ribs men jag får väll säga att jag har ätit godare ribs.


 



Men sötpotatis pommes var super goda. Det borde jag nästan göra hemma någon gång i sommar.

 

På vägen hem gick vi in på Harrys och köpte dricka, tjejerna tog driknar och killarna tog öl. 

Sen var det fest i lägenheten i form av att killarna somande i soffan, viktor och lotta satt och glodde på dom medan jag och mamma satt vid våra telefoner och spelade.


Men i dag har vi varit och handlat lite. Jag köpte inget mer i dag men mamma har köpt vinglas och pappa har köpt nya rakblad till våran dunderklump. Den som ska komma ut i dag. Jag tror pappa har tagit ut han men jag vet inte riktigt. 

Innan vi åkte hem så gick alla och åt på "Sukhothai" En super god liten restaurang på en bakgata.


         

Av linnea winroth - 4 april 2015 15:29

Glad Påsk på er alla!!!


I dag vaknar jag på Drottninggatan i Göteborg. 

I dag har vi shoppat lite, jag har blandanant köpt en ny tröja och ett diadem.

   

Mamma har också köpt en tröja och sockar och skor. Viktor har köpt en vattenflaska och jag tror han öven hittade ett par byxor. Jag vet inte riktigt, jag gick innan han hade bestämt sig. 


Just nu är jag i lägenheten efter att ha fikat med Ian. Det var ett bra tag sen vi sågs så tänkte att nu när jag ändå är här så kunde vi ju ses en stund. Mamma och Viktor är och möter pappa, Lotta och Jörgen vid tåget. 


I kväll blir det Joes Farellelys med hela gänget och sen kanske även utgång med Ian.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards