linneawinroth

Alla inlägg under juni 2015

Av linnea winroth - 3 juni 2015 21:45

I dag har jag jobbat. Jag har varit helt slut på grund av att jag i natt har haft fruktansvert ont i munnen. Tandvärk är inget att skoja om. Jag trodde seröst att jag skulle slita mitt hår efter denna natten. Jag vaknade typ 23:50 av att det värkte som f*n. Sen somnade jag om och vakande strax efter 01:20 och var då bara tvungen att gå och skölja munnen och sen smeta tandkräm på tanden. Gick och la mig igen men kunde inte somna så vid typ 02:00 gick jag upp igen och borstade tänderna och kladdade på mer tandkräm. Sen började jag med att försöka hitta en bra stälning att sova i så att det skulle värka så lite som möjligt. och när jag hade kommit till rätta kunde jag inte ligga kvar då jag anntingen frös eller svettades för mycket. vid 05:30 tror jag att jag tillut somnade men vad hände vid 06:00 då? Jo självklart skulle jag upp och jobba då. Så jag åkte till jobbet och fick därifrån ringa till tandläkaren och fick då be om en akut tid hos tandläkaren. Jag fick en tid vi 14:00 så innan det fick jag ta värktabletter för att slippa ha ont. Kan ju säga att värktabletterna inte hjälpte så mycket. 


Vid 14:30 drog dom ut tanden efter att dom hade fått dela på den lite då den växte snett och därför var svår att dra ut. Men med lite om och men coh en massa vilja så var den ute ur min mun. Sen var det bara till att betala 1769kr och sen åka tillbaka till jobbet för att fortsätta jobba. Jag hade då inte ätit något riktigt sen i går och jag kunde ju inte äta något innan bedövningen släppte. Den hade nästan släppt när jag kom hem vid 21:30 så då fick jag petat i mig lite soppa. Och nu ligger jag i sängen och ska sova. En ny dag i morgon med jobb och eventuellt lite värk. 

 

Av linnea winroth - 1 juni 2015 22:30

I dag har jag och Sara varit på Liseberg. En toppen dag även fast det var kallt ute så hade vi det kul. Jag åkte bland anant den nya Machanica.

     

Alltså det är inte oftra jag får en obehaglig kännsla i magen men denna gången fick jag det. Den snurrade på ett sätt som var så onaturligt. Den snurrade  först runt sin egna axel (varje arn) och sen skunnrade hela "Klon" runt o 360°. DEn var rolig och jag kommer åka den igen men ska nog inte äta någon mat precis innan. Sen ska jag nog inte sitta innerst för det känndes som om alla skulle hamna i mitt knä när vi började snurra.


   

Det som var tur var att det inte var så mycket folk så när jag åkte allt så stod jag i kö max 2 min förutom vid Machenica för där stod jag nog i 10 min. 

   

Sen innan vi gick tillbaka till Nordstan så var jag ju bara tvungen att fota i godisbutiken. Dom hade liksom godis i länga rör och i färgårdning.

         

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards