linneawinroth

Alla inlägg under november 2015

Av linnea winroth - 13 november 2015 20:52

I dag har jag en ledig dag. jag har nu jobbat hela veckan och i morogn är det jobb igen. Men i dag var jag ju som sagt ledig och då passade jag på att städa rummet. Jag hittade bland annat ett presentkort på Audio Video som jag mpste annvända snart.

Sen på eftermiddagen var jag med mamma och Viktor i Ullared då mamma skulle handla lite saker på Gekås och viktor skulle ha nya skor.


Jag köpte bara godis och sen lite kattmat och kattsand till farmor.

Nu har jag och mamma precis kollat klart på "Prästen i Paradiset".

 

Av linnea winroth - 11 november 2015 20:41

Jag har jobbat 7-14 och sen har jag varit och fikat med Therese nu innan hon flyttar.

Och i kväll har jag varit på uppstarten i för levande julkrubban. Jag ska inte vara med men det är alltid kul att få följa med nu inför allt.

Sen har jag gått runt med känslan av att jag har glömt något. Det känns som om det finns något jag ska göra men som jag bara skjuter på.
Det känns som att det snart ska komma ikapp mig. Och det vill jag nog inte.

Av linnea winroth - 9 november 2015 22:23

Nu i kväll började jag mitt vik på 2:an. Det var kanske inte den bästa dagen i dag då jag var ganska snuvig men jag tog mig igenom det. 

I morgon blir det 7-13. Ett betydligt kortare pass som är ganska skönt då jag inte är helt 100. Men jag ska ta mig igenom denna veckans 5 dagar av jobb. Sen nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar. Tisdag och Lördag så nästa vecka är min lyx vecka. Då kanske man ska rulla in sig i sitt täcke och kurera sig.


 

Av linnea winroth - 8 november 2015 20:19

I dag är det Farsdag och det firade vi med blommor och sen mat på kvällen från Burger Inn.

 

Tidigare under dagen var jag i kyrkan och runt 15:34 var jag och hämtade mamma, Lotta och Helena på stationen efter att dom varit iväg med tjejgänget.


Medan familjen kollade fotboll så tog jag ett bad. Jag skulle egentligen kolla på brom med mamma nu vid 21:00 men jag orka rinte utag går och lägger mig. Jag får kolla på Bron i morogn innan jag ska jobba.

Jag ska även lämna in min bil eftersom mitt automatiska reniningssystem krånglar lite.

   

Av linnea winroth - 6 november 2015 22:10

I dag har varit en mellan dag. Jag har liksom inte riktigt haft koll på vad som skulle göras eller vad jag gjort. 

Det är en liten grå zoon. Jag känner mig liksom så glad för att kvällen i går gick så bra osm det gjorde och att alla var nöjda. Men det är lite tomt för nu behöver jag inte maila O'learys och det ena eller andra. Allt flöt på bra och inga problem under hela kvällen. 

Det är skönt att det är över men nu vill jag ju börja med något annat. Börja planera inför nästa aktivitet. 


Men tills dess ska jag jobba och sen resa. I kväll har jag jobbat och i morgon jobbar jag mitt sista pass på 1:an på ett tag. 

På Måndag ska jag upp till 2:an och göra min sista månad där innan jag och familjen med vänner åker på välbehövlig semester. 


Nu ska jag kolla klart på Johan Falk. 

 

Av linnea winroth - 5 november 2015 21:58

I dag har jag haft aktivitet med vikariena på jobbet. Vi åkte till Halmstad för att bowla och sen äta mat på O'learys. En uppskattad sak tror jag. Alla verkade nöjda med kvällen. Vi åt bårde snax, natchios och nötter medan vi bowlade.

   

Sen åt vi popcorn och drack drinkar/öl eller cider till maten.

     

Och va mycket mat man fick. Alla var mätta och belåta när vi 3 timmar senare satte oss i bilen igen för att åka hem. 

Kvällen var lyckat enligt mig och den bjöd på måga goda skratt från alla. Till och med kyparen skrattade med oss.


Men nu är jag hemma och har sett till så att alla kom hem någurlunda tryggt. 

I morgon blir det sovmorgon och sen jobb på kvällen.


Måste ju bara berätta att natten som varit var ganska händelserik. Då mamma såg någon smyga runt i våran trädgård. Tur att vi har rörelse sensorer på våra lampor och att dom tändes. Annars skulle vi nog saknat en del saker. Polisen var till och med här och sökte efter den/dom som smög runt i trägårdarna. 

Sen väckte min jobbarkompis mig kl 6:00 i morse och sa att hon var sjuk. Sen var det svårt att somna om när föräldrana gick till jobbet. Jag trodde det kryllade av folk runt huset. Jag hörde bilar, någon som sprang och någon som hasade saker.

 


Nej nu avslutar jag detta långa inlägget och går och lägger mig. 

 

Av linnea winroth - 4 november 2015 22:49

Jag har ju som ni säkert vet planerat en aktivitet för vikariena. Och i morgon är det vi som åker till Halmstad för att bowla och äta mat. Det ska bli så roligt att få göra något med nästan alla vikariena. Det har varit många telefonsamtal med O'learys men nu är allt fixat inför i morgon.


Vad har jag annars gjort i dag då? Jo jag har jobbat 14 Timmar. Så jag har inte hunnit med något annat än jobbet i dag. Jag har fått i mig mat och sen kollade jag på Modus.Men nu är jag i sängen och ska kolla på Facebook inna jag ska sova. Man blir helt slut efter så måmga timmar på jobbet.

 

Av linnea winroth - 2 november 2015 22:56

Nej precis. Först skulle jag vara kvar i två veckor, sen fram till resan i December och nu får jag fytta på mig redan nästa vecka. När jag äntligen har kommit in i jobbet på 1:an så ska jag vidare till 2:an. Det är lite "Sist in, först ut" men det är egntligen för att jag kan bårda avdelningarna utan och innan. Det är med lite delade tankar och kännslor som jag sa ja till flytten.


Annars har jag varit på Masagen inna jobbet. Mamma skulle egntligen gå på det men då hon inte var riktigt bra så fick jag gå istället för henne. Och det behövde jag för jag var fruktansvärt stel över skuldronan. Och nu i kväll har jag riktig träningsvärk där.


Får berätta mer om veckan som kommer efter jobbet i morgon. Det blir en kort dag och sen hem och göra lite pappers arbete. Men jag får mer tid till bloggen om det behövs.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards