linneawinroth

Alla inlägg under januari 2016

Av linnea winroth - 23 januari 2016 13:36

Jag gjorde ett engelska test i går och fick typ 2,5 rätt av 10. och i dag fick jag 3,8 av 10. Jippi jag är lite bättre. Ett helt rätt mer i dag än i går. 

Engelskan kommer ta död på mig. Men skit samma jag behöver inte kunna böja 27 verb och skriva i plural eller va dom nu kräver av en. Jag kan göra mig förstodd och det räcker. 

Vi får se vad som händer i mitten av Feb när jag får mitt betyg. 


Annars kollar jag på något altenativ lösning nu när jag flyttar till Stockholm. Vi får se hur det blir, Jag tar dagen som den kommer.

Nu blir det någon film och sen kanske jag ska börja med min bok ananlys på eneglska.

 

Av linnea winroth - 22 januari 2016 21:45

Har inte hänt så mycket i dag. Jag har gjort lite engelska, bland annat ett test. Och eh ja, jag är inte den vassaste på engelska men jag tar mig igenom det. Jag gör ett sista försök att greja ett E (Godkänt) i engelska B. Går det så går det och går det inte så kommer jag ge fan i det. Jag gör mitt bästa och hoppas att det räcker. 


Förutom mitt pluggande har jag sett på film och handlat godis. Nu sitter jag och pappa och kollar på någon film på 4:an. det handlar om ett par som dör i en bil olycka och parets bästa vänner ska då ta hand om deras 1år gamla dotter. Och tvisten är väll att vännerna inte tål varrandra.


Den är precis som alla andra filmer så dom blir väll ihop i slutet. Vi får se. I morgon ska jag göra mer engelska och sen kanske börja packa lite.

 


Av linnea winroth - 21 januari 2016 20:01

I dag har jag varit på Gekås med mamma. Det blev inte så mycket mer än ett par jeans, en kofta, laddare, shampo och balsam. Vi orkade inte vara där så länge då ingen av oss här hemma är i speciellt bra form. Viktor är väll i bäst skick här. 

Alla andra går runt och hostar. Jag är ju ganska hes med men det känns bättre nu än i början av veckan. 


Båder mamma och jag var ganska sega när vi kom hem så jag la mig i ett bad och typ halvsov där och sen när jag kom upp ur badet så var maten klar. Det blev köttfärs i fransbröd med vitkålssallad.

 

Av linnea winroth - 20 januari 2016 20:00

I dag när jag vaknade hade jag ingen lust att hoppar ur min pyamas men jag var ju tvungen att åka in till stan för att lämna papper på Arbetsförmedlingen och sen hämta min undervattens kamera. Eller jag skulle egentligen vilja ha pengaran tillbaka men när jag vär var där så orkade jag inte dividera med dom om varför jag inte ville ha min lagade kamera. Så jag tog kameran så får jag ta det när jag orkar. Sen åkte jag hem till Zara för att lämna presenterna från Thailand och det slutade med att vi myste i soffan i över två timmar. 


När jag sen kom hem så sonade jag i soffan och vaknade av att mamma pratar i telefon och petar på mig.

Jag har nu eventuellt hittat boende halav tiden som jag behöver. Jag ska bo i solna från mitten av Februari och fram till April. Så nu blir det antagligen vandrahem i 2,5 veckor. 

 

Av linnea winroth - 18 januari 2016 08:30

Nej jag är inte helt 100 än men just nu sitter jag på tåget till Stockholm. Jag ska träffa min nya chef och kolega i dag. Jag är fortfarande snuvig och när jag hostar så känns det under revbenen. Men jag ska göra mitt bästa i dag och ge ett bra intryck. Jag har varit uppe sen 4 i natt och tog tåget från Falkenberg vid 5:07. Jag skulle ta tåget 5:37 men fick en kännsla att jag skulle åka tidgare och bra var väll det för det tåget var visst försenat. Tåget till Stockholm gick 7:05 och nu är vi någon stans mellan Skövde och Södetälje. Haha det finns granar och snö så långt jag kan se. 


Jag ska bo i Galma stan denna gången så när jag kommer fram går jag dit och lämnar väskan innan jag börjar ta mig till Sollentuna. Jag ska vara och träffa chefen vid 13:00 sen ska jag "hänga" på cafet tills Emma slutar vid 18:30. Det blir nog inte så mycket sittande för jag kommer gå runt och fingra på typ allt. 


Föressten jag åker med MTR Express. Super mysigt tåg som är som sprillansnytt och mycket plats för packning och ben. Och jag har inte kännt av min åksjuka än vilket jag alltid smärtsamt blir påmind av strax efter att man kommit ut från Göteborg. Men inte i dag.


Jag fördriver tiden med att kolla på "Så Ska Det Låta" och jobba lite på min engelska. Sen bir det film. Det är ju ca 90 min kvar så lite film ska jag nog hinna med. 

 

Av linnea winroth - 14 januari 2016 13:13

Jag vet att jag inte bloggat på ett par daga. Men jag har varit sjuk så jag drar allt nu i stället.

I Söndags var jag och Viktor i Göteborg för att kolla på Lovisas dansföreställning som hette "Vem stal tiden?" Det var sjukt bra och alla var så duktiga. 


När vi åkte hem därfirån började jag hosta något fruktansvärt. Och när jag vaknade i Måndags hade jag 39,4 i feber. Under dagen hade jag 39,8 så jag var sängliggande och hade riktigt ont i halsen. På tisdagen ringde vi sjukvårsupplysningen och dom sa att jag bara skulle vänta ut det. Natten till i går som jag nästan inget så i går åkte jag in och fick starkare morfin tabletter. Jag åkte hem och tog en och sen var jag klubbad resten av dagen. Riktigt groggy var jag efter bara 5mg. Så jag fick sova ut riktigt mycket men halsen blev inte bättre. I dag har jag fått sova hela natten. Jag har sovit nästan konstant i 18 timmar. Gårdagen levde jag på några ytterst få tuggor pizza och 1L cola.


I dag allt lite bättre. Jag har fortfarande ont i halsen. Inte lika mycket som i går men en hel del fortfarande. Mamma har bara sin hosta kvar från sin influnsa, jag börjar bli lite bättre och pappa har precis fått hög feber. Så det går om vart annat här. 


Så jag kommer inte göra många knop i dag men jag har fått gjort lite engelska fasten att jag inte måst så bra och inte kan prata då jag är fruktasnvärt hes.

 

Av linnea winroth - 9 januari 2016 20:53

Jag är ju van att ligga 6 timmar före så när jag vaknade och var klarvaken gick jag på toa. När jag kollade klockan i taket så visade de 10:34. Första tanken jag hade var att jag nog inte alls har svårt att ställa om kroppen. Det var bara konstigt att det fortfarande var mörkt ute. Jag kollade mobilen för säkerhets skull. Den visade på 2:07. Jag hade vist inte vant mig än. 
Jag gick ner med täcket och mina knälånga raggsockar och tände brasan i hopp om att jag kanske kunde somna till skenet av elden. Jag brukar ju kunna somman i soffan där det är lite ljus och värme. Men nej inte alls. Jag fick snällt sitta i soffan och kolla film tills pappa kom upp strax efter 6.


Så det har varit en riktigt lång dag för mig i dag. Det har ju snöat fruktansvärt mycket i dag så pappa har skottar uppfarten 3 gånger. På eftermiddagen åkte jag och killarna till mormor och Leif. Mamma fick stanna hemma då hon hade feber i dag. Mormor och Leif björd på mat. Det blev stek med sås och potatis. Blomkål till mig i stället för potatis. Jag hade beställt maten och mormor var bara glad att vi kom och hälsade på.


Jag började känna att tröttheten kom runt 4 tiden så jag tog en snabb lur på soffan hos mormor. Det var inte många minuter jag fick vila ögonen men det var det enda som behövdes så att jag orkar vara uppe tills nu. 

Större delen av dagen har jag tillbringar i ett hörn i soffan och kollat film, nyheter och andra saker som man har missat under semestern.


Men nu vill jag bara sova och hoppas på att jag kommer sova längre i morgon. 

 

Av linnea winroth - 8 januari 2016 13:05

Vi lämnar nu Göteborg för att ta oss dom sista milen med tåg. Det har varit en lång resa på över 30 timmar. Men nu är det bara en timme tills vi ser vårat lilla hus och man kan slänga av sig all packning.

Vi missade tåget med 1 min så vi gick och åt mat på Subway och väntade en timme till. Men nu är vi på tåget. lite jobbig är att det verkar snöa mer och mer ju längre ner vi kommer.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards