linneawinroth

Alla inlägg under april 2016

Av linnea winroth - 22 april 2016 22:48

I dag var jag på Ica Lindhagen och jobbade i kassan. Ett riktigt bra kassa pass då det inte var så mycket problem alls. Det gör mycket när dom 25 vandligaset PLU koderna finns uppskrivna. Jag behövde bara be om 4 koder i dag vilket är super bra för att vara jag. 

Det var också ganska skönt att bara jobba 15-19 så att jag han hem till Let´s Dance vid 20:00. Nu sitter jag och skriver och kollar på "Let´s Dance" och "Let´s Dance Junior" samtidigt som jag pratar med mamma och kollar youtube och facebook. 

Men jag känner att mina ögon börjar gå i kors så jag ska sova så fort det bara går. 

I morogn blir det tvätt och sen köpa lampa och kanske även någon liten skumgummi list till fönsterbrädan då jag visst råkade slå mig lite blodig i natt.

Annars ska jag gå och gå tills fötterna värken. Våren har kommit och då kan man ju inte vara inne.

 

Av linnea winroth - 21 april 2016 22:41

I dag har jag varit ledig och då passade jag på att åka in till stan och gå på stureplan, östermalm, kungsholmen och söder. Det blev en fantastisk promenad i vårsolen. Sen har jag äntligen gått igenom min hårddisk och soterat allt som fanns på den. Jag insåg att jag visst hade gått igenom dom stora sakerna på den för den var ganska tom. Men det är bra för då får jag ju plats med nya grejer. 


Så vad har jag fått gjort i dag då?

Jo jag har hunnit städa, diska, duscha hela 2 gånger, fixat hårddisken, handlat, tagit en promenad och även hunnit med att träffa Rebecca.

Så varför stinker jag kaffe? Dricker jag äns kaffe? och varför duscha 2 gånger på en dag? Jo det ska jag tala om. Jag glömde bort tiden totalt när jag gick i stan. Jag skulle egntligen bara in till stan för att fota körsbärsträden i Kungsträdgården och sen handla innan jag skulle träffa Rebecca. Jag var väll i stan runt 14 tiden och skulle träffa henne vid 18. Så jag tänkte att det inte var någon brådska men jag insåg vid 17 tiden att jag måste skynda mig om jag ska hinna handla innan jag skulle träffa Rebecca. Så jag fick handla fort och sen skynda mig hem. Och vad händer om inte att någon spiller kaffe över mina byxor och skor? Så jag fick skynda mig hem och byta om, tvätta av mig och få in kylvarona innan jag åkte för att träffa Rebecca. 

Så det blev duschen 2 gånger. Andra gången var i racer fart men ändå kan ju inte lukta kaffe när jag ska träffa någon.


I morgon blir det sovmorogn då jag inte börjar jobbet innan 15:00. Det blir ett kort pass på 4 timmar och det gillar vi nu när det är helg och allt. 

 

Av linnea winroth - 20 april 2016 21:41

I dag jobbade jag visst min sista dag på Svarta Lådan för denna gången. Jag skulle vara där på Fredag med men jag blev avbokad. Så i morgon får vi se var jag hamnar. 
Men får säga att jag har haft fruktansvärt kul dessa 3 dagar. Men i morgon blir det nya uppdar och den är väll kul det med. Jo jag fick reda på semestern också. Jag fick den lilla period på 11 dagar som jag ville. Men det blir nog en bra sommar ändå med många sena kvällar efter jobbet. 


Men i alla fall så sitter jag nu hemma efter att jag har skrivit lite, lyssnar på musik och pratat lite. Jag ska snart sova ska bara kolla klart på videon jag kollar på.

 



Av linnea winroth - 19 april 2016 21:23

Ja jag var på Svarta Lådan i dag med och där ska jag visst vara veckan ut. I dag var det mycket folk i rulians under dagen och vi hade nog försäljnings rekord i dag med lät det som. I morgon ska jag visst stänga själv också. Lite spännade men även ganska läskigt. 

Det är så skönt att jobba på Svarat Lådan för att dels det är super bra tider, inte för tidgt och inte för sent men man jobbar ändå mycket, sen är det super mysigt med en hyfsat liten butik, personalen är super trevliga och det är god MEN helsosam mat där och det stora pluset är att allt är laktos och glutenfritt. 

På två dagar har jag lärt mig äta kvarg och Avokado. unda vad detta slutar alltså ;)


Nu sitte rjag hemma i soffan och skriver lite och snart ska jag sova.

 

Av linnea winroth - 18 april 2016 20:40

I dag har jag jobbat på "Svarta Lådan" Typ ett cafe som säljer färdiga matlådor. Ett mysigt stället vid Kungsholmen. 

Det var riktigt mysigt där och jag ska visst dit i morgon med. Det var ju inte tänkt så från början men dom behövde mig där så nu börjar dom sloss om mig. Hihi lite kul ändå. 


När jag sen kom hem så satte jag mig vid datorn och kollade lite klipp från helgen som varit. Och nu ska jag äta lite soppa innan jag ska sätta mig med en film. 

 

Av linnea winroth - 17 april 2016 21:20

I dag har jag varit ledig. Så vad gör man då? Jo man går ut en sväng. Det regnad ei morse när jag vaknade vid 10 tiden. Ett tag sen jag sov så länge, jag behövde nog det. Men det regnade när jag gick upp i dag. Lars var uppe när jag vakande och var i full gång med sin frukost som bestod av keso och något. Själv blev det soppa med kokosmjölk till frukost. 

Sen gick jag en liten promenad innan jag gick och handlade. 


Ja försökte göra sushi i dag. Det gick hyfsat bra. Dom blen inte fina men dom smakade helt okej. Roste blev lite smaklöst men krabbröran blev super.


I morgon sk ajg på utbildning på Svarta Lådan. Det är typ nyttiga matlådor. Ingen egentlig aning om vad det är men det går säkert bra. Det som är lite kul är att jag får sovmorogn till kl 8:00 då jag inte börjar innan 9:30. 


Nu ska jag jag äta kes och sen sova.

 

Av linnea winroth - 16 april 2016 22:01

I dag har jag jobbat i Zinkensdam mellan 8-16. Det var helt okej även om jag ofta har svårt att komma in på ställerna tidgtt på morgonen. Men det gick tillslut. I dag hade jag hand om kassan och frukt & Grönt.

Nu i kväll har jag varit på bio här i Kista. Det blev "Allegiant" som är den sista filmen om Divergent. Den var helt okej. Men hade hoppats på mer efter att jag läst boken. Det var inte riktigt samma saker som hände på filmduken som det jag läst om. Så en liten besvikelse får jag nog ändå säga. 

Men en sak som var roligt var att Bill Skarsgård var med i filmen. Alltid kul att se svenskar i utlänska filmer. 


Men nu sitter jag här hemma igen och skiver. Vi får se vad som händer sen när jag är kalr med skrivandet. Vem vet jag kanske går och lägger mig elelr så blir det negån film på tv:n. 


Något som jag däremot vet är att jag är ledig i morgon och det betyder inga måsten, så jag kan springa runt i pyamas om jag så önskar. 

 

Av linnea winroth - 15 april 2016 20:55

I dag har jag varit i Huddinge, precis som i går och jag slutade kl 13 precis som i går. :) Skildnade var väll att i går plockade jag ost, kött och godis. I dag plockade jag glass, bröd och konserver. Sen fick jag även tvätta i dag. Det var väll inte så mycket mer än sänkläderna, arbetskläderna och handdukar. Eller jag tvättade vinterlacka men. 


I kväll blir det en lugn hemma kväll med Let´s Dance och en del skrivande på datorn. Sen blir det nog sängen tidigt för jag ska upp och jobba i morgon med. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards