linneawinroth

Alla inlägg under april 2016

Av linnea winroth - 7 april 2016 22:00

I dag har jag jobbar på Mall Of Scandinavia och inventerat Åhlens. Det blev babykläder för min del. Som tyr var så hade dom hyrt in många i dag så jag fick gå hem vid 11:30.  Så när jag kom hem packade jag det mesta som ska med i helgen då jag åker hem. Jag ska på musikal med mamma, Annsofie och Helena på Lördag.  

Som tur är så var jag inte lika trött som i går. Jag la mig vid 19:20 och tänkte vila någon timme och sen skulle jag packa men jag sov till 22:30 då lars kom hem. Så då var det bara till att borsta tänderna och sen lägga sig ingen. Och jag kunde sova hela natten så anntagligen var jag helt utmattad. Kan ju i och försäg bero på att jag har flyttat och ska annpassa mig på nytt, varit mycket med jobbet samt att jag ska åka hem i morgon. 


Men nu är jag pigg och utvilad. Eller ja kanske inte pigg just nu men jag är vaken. Jag ska snart sova ska bara packa ner det allra sista i väskan så att jag slipper springa runt i morgon vid 5 och leta.

 


Av linnea winroth - 6 april 2016 18:52

Jag vaknade i dag 5:50. Insåg inte vad klockan var när jag gick på toan. Men sen insåg jag att jag började kl 6:00. Så jag fick helt änklet ringa jobbet och säga att jag blir sen. Det gjorde inget och vi blev klara tidiga ändå. Men jag var åtminstonde på Daglivs vid Fridhemsplan i dag och städade köttkylen. 

Kallt var det men sen åkte jag till Emma och ptatade lite. Det slutade med att jag stod i källaren och torka vatten efter att det blivit stopp i en golvbrunn och det rann ner i källaren. Så jag stod i källaren och torkade vatten samtidigt som det bara forsade ner och sen råkade Chefen skrapa ner överblivet vatten från markplan och dränkte mig lite lätt. Så när jag kom hem fick jag tvätta mina arbetskläder.

 

Hoppas inerligt att byxorna hinner torka tills i morgon.


Men i alla fall efter att jag tvättat mig och mina arbetskläder gjorde jag en nudel wok.

 

Ganska smal wok men god blev den. 


Nu sitter jag i soffan och skriver lite och sen får vi se vad jag hittar på.

 

Av linnea winroth - 5 april 2016 18:45

I dag har jag varit hos sjukgymnasten. Det gick bra men jag hade ganska ont i ryggen i dag när jag vaknade. Men det gick bra och jag fick någon slax elextriksa impulser på ryggen. Skönt var det och sen ringde jobbet och bad mig åka till Enskededal för att utbilda och stödda två personer som jobbade i kassan. Så jag åkte dig och hjälpte till när det behövdes. Dom var super och jag hade det ganska lungt stundvis. När jag sen åkte hem så gick jag äntligen och köpten min efterlänktade förlängnings sladd.

 

Visst var det fin ;)


Nu blir det film och sen ska jag lägga mig tidigt. Ska upp vid 5 i morgon :D

 

Av linnea winroth - 4 april 2016 22:13

I dag har jag fått ännu en kusin. Så nu välkomnar vi Charlie till världen. Får se om jag träffar han till helgen då jag åker hem då. Jag fick se en bild på han nu i kväll och vilken liten gullegris han är. Grattis Mattias och Lotta och blivit föräldrar igen och till Ellie och Julian som blivit stora syster och storebror. 


Annars har jag varit ledig i dag. Så jag åkte till Emma och hängde med henne på jobbet sen följde jag med henne hen och kollade på hennes nya lägenhet. En mysig liten lägenhet i Märsta. Hon har ju ganska nyligen flyttat dit så det var ganska stökit men det blir nog bra när hon kommer i ordning.


I morgon blir det först sjukgymnasten vid 8:30 och sen hoppas jag på att jag får jobba lite. Men vi får sevad jobbet har tänkt ut åt mig. 

Nu ska jag prata med Lars lite och sen blir det till att lägga mig och läsa innan jag ska sova.

 

Av linnea winroth - 3 april 2016 20:37

I dag vaknade jag ganska tidigt, så jag tog det lung och läste lite innan jag gick ut på promenad. Den avrundade jag med en tur till kyrkan här i Kista. Det känndes inte som hemma i Falkenberg men det ska nog gå bra ändå. Sen var jag en snabbis på bibloteket bara för att låna en bok. Jag lyssnar mycket på ljudböcker men jag saknar den fysika boken. Jag kan läsa böcker i min mobil men där är det lite text och flera 100 sidor. Det är liksom lite jobbigt att läsa böcker via mobilen. Så jag gick till biblan och lånade två böcker. Men jag har redan läst mer än helften av den första boken så vi får se när jag tröttanr på detta. Annars har jag varit i stan en stund och pratat med Rebecca innan hon skulle på musikal rep. 


Nu sitter jag hemma och har lite musik bakgrunden medan jag läser :)

Sen får vi se när jag ska jobba i morgon. Hoppas det inte blir för sent bara. jobbar hellre tidigt än sent. 

 

Av linnea winroth - 2 april 2016 23:31

Natten har varit bra och sängen är super go att sova i. Har bara ett fönsterbläck precis åvanför mitt ansikte. Så man får tänka en extra gång innan man rester på sig. I dag har jag jobbat i Tyresö på samma ställe som jag var på i Onsdags. Men i dag slapp jag åka hemifrån vid 4:15.
Och jag slapp vänta på bussen i 30 min vid T-centralen.

I dag var min uppgift att ta mig upp på perongen här i Kista. Men med 3 min kvar innan tunnelbanan skulle gå så sprang jag över hela busstorget och sen upp för två trappor. Men jag hann med tunnelbanan. När jag sen skulle byta från Tunnelbarna vid Slussen till Buss som åkte till Tyresö Centrum då fick jag se ett dussin stora råttor som sprang runt på spåren och på andra sidan gatan.

Men när jag väl var framme vid Coop så var dagen ganska bra ändå.
När jag sen slutade vid 10 passade jag på att handla på vägen hem. Och på kvällen åt vi tackogratäng. Det var nog uppskattat för vi åt en bra stund.

Jo jag kom på att vi inte har någon konservöppbare så då tar man det man har. I detta fallet en kniv.


Nu ligger jag i sängen och Lars sitter bredvid i soffan och så kollar vi på tv. Ingen aning vad det är för film men vi har på tv: n ändå.

I morgon blir det sovmorgon och sen träffa Rebecca på efter middagen

Av linnea winroth - 1 april 2016 22:19

I dag är det 1 April. Har ni blivit lurade i dag?.... Det har inte jag blivit. Däremot så ville dom på Coop i Danderyd komma på något bra. Det blev något skämt om skyddskläder vid frukten. 


Jag gillade deras idé om att sätta åldersgräns på plastpåsar pga kvävningsrisken. Haha man skulle behöva visa lägg för att köpa plastpåsar. 

Men min dag har varit bra :D har haft ett plock pass i Danderyd mellan 7-16. Visseligen var starten inte så bra då det inte fanns någon som kunde öppna åt oss när vi kom. Så vi stod ute i regn, hagel och snö i 15 min. Så när vi kom in var vi kalla, våta och arga. Och självklart kom den briljanta komentaren. Varför ringde ni inte bara? Tror ni inte att vi skulle gå in om vi hade chansen?


Men jaja dagen var ju ganska bra ändå, då jag fick annvända min kreativitet och planera olika gavlar med snacks. 

Och när jag kom hem så packade jag ner det allra sista och sen lämnade jag Huvudsta. 

Nu är jag i Kista och har packat upp alla grejerna igen. Tog även en duscha då jag var helt genomsvett när jag kom fram. Jag tog även en tur till golvet där jag låg några minuter för att samla mig. 


Och i morgon bär det av mot Tyresö igen för jobb i 4 timmar. Sen blir det till att göra mat. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards