linneawinroth

Alla inlägg under maj 2016

Av linnea winroth - 24 maj 2016 10:57

Lite konstigt att jag först inte bloggade i går och sen bloggar på morgonen i dag. 

Ända gågen jag egentligen bloggar på dagen är om det är något speciellt, typ en resa. Men så är inte fallet i dag. Jag är ledig i dag. Tänkte bara dra en snabb redogörelse föd vad som hände i går. 


Jo i går jobbade jag 7-16 med en inventering i Huddigen. Den gick hyfsat fort och jag inventerade bland annat några kg choklad, några 100 läskflaskor och ett X antal salsaburkar. 

Dom sista 2 timmarna på jobbet började jag känna mig lite stel i ryggen. När jag sen kom hem så hade värken i ryggen stegrat rejält och vid 19 tiden så hade jag ett litet tryck över bröstet igen. Så jag tog en värktablett och slocknade ganska fort. Vid 19:40 var jag helt borta och vaknade igen vid 21:15. då gick jag lite groggi till badrummet och gjorde i ordning mig innan jag slocknade igen. Sen sov jag till 8 dag så jag sov i ca 11 timmar. Ryggen värker fortfarande men pulsen har lugnat ner sig. Så i dag har jag mailat sjukgymnasten och ringt till vårdcentralen. Dom borde ju kunna göra något åt ryggen. För visst det har blivit klart bättre sen jag började med sjukgymnastik men det är långt ifrån bra. Sen vill jag nu att en läkare gör en grundligare undersökning på mig. Dom måste kunna hitta var problemet sitter eftersom jag i perioder har riktigt ont. 

Sjukgymnasten säger att det kan vara så att jag har en spricka i kotbågen. 

Men jag ska åtminstonde tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka och vårdcentralen ska ringa mig efter lunch så får se när jag kan få en tid dit med. 


Uppdateringar om tiden kommer i kväll efter att jag varit ute i det fina vädret. 

 

Av linnea winroth - 22 maj 2016 21:57

Denna helgen har varit väldigt bra. i Fredags var jag på Gröna Lund och kollade på Darin. Och fick en sjukt konstig komentar från killen vid utgången. Sen i går så städade jag, var på bibloteket ch var på en lång promenad. Och i dag var jag ute på än längre promenad och sen var jag ute och fotade lite. Vissa bilder blev himelska och det är bilder som jag i vinter kommer kunna titta på och tänka på dessa fina dagar som kommer komma nu när våren är här. 

I dag gick jag från Fridhemsplan bort till Odenplan, ner till Sveavägen, bort till Östermalm, längs vattnet tillbaka till Sergelstorg och sen sltligen tillbaka till centralen där jag tog tunnelbarnan hem. Lämnade väskan och gick ut för att fota i någon timme.


Nu är även Lars hemma så vi åt tacoåda och satt och prata lite. Jag ska snart sova för i morgon börjar en ny vecka. 

 


Av linnea winroth - 21 maj 2016 22:50

I dag har jag städat upp all röra som jag lyckades göra under tiden som jag varit själv. Jag brukar ta fram damsugan någon gång under veckan men denna veckan har jag varken orkat eller hunnit. Jag har jobbat och när jag inte jobbat så har jag varit i farten. Men i dag fick jag städa upp allt och torka bort allt damm som hinner bildas på en vecka. 


När jag sen städat klart så tog jag mig först till bibloteket och sen in till stan för att gå. Jag gick nog i nästan 3 timmar innan jag började känna av skoskav och tog mig då hem igen. Väl hemma så tog jag på mig skoskavsplåster och sen lagade jag dom stå hål som fanns i innefodret på skorna. Så nu är skoran som gått som nya, Helt ingådda och slitna med andra ord. Ni skulle bara veta hur slitana mina ksor är efter nästan 4 månader i Stockholm. Jag gå ju fruktansvärt mycket här. 


Men i alla fall när jag hade lagat skorna så hade jag egentligen tänkt att gå ut igen för jag ville uppleva samma sak som jag gjorde i går när jag gick hem genom stan. Se allt folk som satt på alla uteserveringar och se alla som var i rörelse fasten klockan närmade sig 23:00. 


Men i slutänden ändrade jag mig och satte mig på ballkongen och åt soppa. Det började bli lite kallt så tjocktröjan åkte fram igen. Så tröjan och soppan värmde mig dä jag satt och kollade på när solen gick ner. 

Nu är jag inne igen och ser på "How To Be Singel" Tänkte se klart den och sen sova. 

Kom inte i säng fören vid 2:30 i natt för jag satt och kollade på Let´s Dance. Sen sov jag visseligen till 9:30 i dag men mina ben känns som spagetti. Dom är riktigt sega så sova är något som jag snart kommer göra. 


Det är ju även sista dygnet själv för i morogn koller Lars hem igen så då är det slut med att springa naken och dansa som en galning på kvällarna. Haha skämt och sidor men jag kan inte längre lägga mina böcker eller pennor där jag  sista hade dom. Kan ju meddela att i går var platsen soffbordet, soffan och golvet.


Nu ska jag återgå till filmen och sen sova.

 

Av linnea winroth - 20 maj 2016 23:00

I dag har jag jobbat 7-17. Skulle egentligen sluta kl 12 men dom bad mig stanna kvar och plocka klart i mejeriet. Jag var klar vid 16 men dom tyckte att jag lika gärna kunde stanna till 17. Så i dag har det varit en lång dag och när jag tillsyt kom hem slängde jag i mig lite mat och sen drog jag till Gröna Lund. Darin hade sin turne premier där och han var sa grym även om jag tycket att ljudet var sådär för vissa stunder hörde man inte alls han. Men även fast det regnade större delen av kvällen så var jag nöjd när jag traskade tillbaka till Sergelstorg. Jag frågade någon annstäld hur lång tide det skulle ta att gå tillbaka. Han bara: "För mig brukar det ta 15 min. Men jag går oftast ganska snabbt men inte just nu för jag har nyligen blivit omskuren." Seriöst jag hade väldigt svårt att ta han seröst efter det.  Men jag gick tillbaka och det tog mig 20 min. Så killen på Grönan hade lite fel ;) Jag är också snabb!!!! thihi


Men nu är jag hemma och bloggar lite innan jag ska se finalen av Let´s Dance och Let´s Dance Junior. Med andra ord så är det ett bra tag kvar innan jag ska sova. Och nu är det helg så jag kan vara uppe hur länge jag vill.

 

Av linnea winroth - 19 maj 2016 19:45

I dag var jag i Täby igen och jobbade. Efter jobbet åkte jag till Odenplan och hälsade på Rebecca på hennes nya jobb. Hon jobbar på Frasses som är Norrlands svar på Burger king. Mysigt ställe men jag tycker inte det stack ut så mycket ur mängden men det kan också bero på att jag endast tog lökringar. Nästa gång får jag nog ta en hamburgare. 


I kväll lägger jag mig tidigt då jag ska upp vid 5 och åka tillbaka till Täby. Men jag har ju Darin att se fram emot på kvällen så en kort dag i Täby är helt okej. Sen är det ju helg med så jag hoppas att det blir bra väder nu när jag är ledig och tänker gå ut och "vandra" som Lars säger. Haha det har gått från "gå en runda" till "promenera" till "vandra". Okej jag kan hålla med om att det blir en del steg och en bra sträcka men det är ju inte så att jag bestiger höga berg eller kullar precis. Men naturen är så fridfullt speciellt när man kan ha musik i lurana. Det ända som egentligen får mig att sluta gå är skoskav eller att batteriet tar slut. Jo sen ävn tiden. Men om jag skulle ha oändligt mycket tid och batteri på mobilen så skulle jag nog aldrig sluta gå. 


Oj jag tror jag tapapde tråden lite men det jag menade var väll att jag ska ut och gå i helgen vare sig det är sol eller regn. Jag måste ut i naturen och gå in i min lilla bubbla med musik i öronen.

 

Av linnea winroth - 18 maj 2016 20:25

I dag är det Onsdag och då är jag halvvägs genom denna veckan. Jag var tillbaka i Märsta i dag. Jag flyger och far riktigt mycket. Denna veckan blev det Märsta, Hötorget, märsta och Täby. Det börjar kännas att jag kört på max denna veckan. Jag har börjat sova sämre och i helgen låg jag i fosterställning för att jag hade så förbannat ont i ryggen. Men det är bättre nu men det är då man ska vara försiktigt. Det är då bra att jag slapp alla lyft i dag för jag blev omplacerad i Märsta i dag och satt i kassan hela dagen. 

Nu när jag är hemma ligger jag i sängen och gör typ ingenting för jag är så trött och morgon sk ajag tillbaka till Täby så då ska jag upp vid 5. Som tur är så slutar jag redan vid 12. Då ska jag sova lite till.

 

Av linnea winroth - 16 maj 2016 23:31

Helgen är slut och jag är tillbaka på jobbet. I dag var jag i Märsta och flyttade på varor. Dom håller på att göra om systemet och ändrar till lite högre gavlar. Så det handlar om att tömma en gavel och sen sätta dit en högr och sen sätta tillbak alla varor på hyllorna igen. 


Jag har öven legat på golvet och torkat olivolja för en kollega till mig råkade slå sönder en glasflaska med olja. Snäll som jag är så hjälpte jag till att torka upp all olja och alla glaskärvor. Det finns nog en meming med allt för i går så fick jag kännslan av att jag verkligen borde tvätta efetr jobbet i dag. Och då hade jag typ inget att tvätta. Men efter dagens jobb så behövde alla mina arbetskläder tvättas då det fanns olja på exalt allt. 

 

I morgon skulle jag egentligen tillbaka till Märsta men jag ska till Hötorget och Svarta Lådan i stället. Vilket är mysigt då man redan är i stan och jag slutar vid 13:30. Då ska jag ha med mig min bok och sätta mig ute om vädret tillåter det.

Om det finns något kvar av min bok efter denna dagen. Jag satt på min rast  dag och läste. Fick till och med frågan från en annstäld om det fortfarande finns "ungdommar" som läser nu för tiden. Antagligen finns det ju det med tanke på att jag läser och för att det fortfarande finns biblotek.

 

Av linnea winroth - 15 maj 2016 18:51

I dag har jag spenderat lite tid med familjen Wener som var på besök för att gå på Eurovision. Haha alltså det var så kul när dom skrev i går och bara: "Har du möjlighet att ta dig till Kista Galleria" som folk vet så bor jag bara några 100 meter från Kista Galleria så att ses i gallerian passade super för alla inblandade. Vi gick och satte oss på Espresso house. Jag och Lovisa tog en ta-själv glass och Ullrika och Leo tog någon frappe. Sen följde jag med dom till Tcentralen och vinkade av dom. När vi står och väntar på tåget så händer det helt ofattbara. Ella och Kajsa kommer gående på Centralen. Så jag var ju bara tvungen att umgås med dom medan dom i sin tur väntade på att någon dom skulle bo hos skulle sluta jobba. 


En toppen dag med alla inblandade och jag har även hunnit köpa 2 par tränings shorts. 

Nu är jag hemma i Kista igen och ligger och kollar på let´s Dance som jag missade i Fredags då jag jobbade.


Ps. Innan finalen i går var den mest omtalde delen i hela Eurovision ändå "The Gray People" Jag kan lätt hålla med om det för det var verkligen en akt som delade hela Europa i två läger.

Har ni inte sätt den än så kolla in den här nere

HÄR  eller vila länken här under.

http://www.svt.se/melodifestivalen/se-mellanakten-grey-people-i-eurovision-song-contest-2016

 

Föressten vad tycker ni om finalen i går? Om jag ska vara ärlig så finns det en specifik sak som jag kommer minnas ett litet tag åtmistonde. Det var den fantastiska scenen. Lite nörd som jag är när det gäller alla sorter av musik, dans eller teater samanhang. Jag lägger märket till saker som andra kanske inte alls lägger någon energi på. Men alltså scenen med led golv i går var ju så fruktansvärt bra. Dom har verkligen gjort en förbanant bra scen med mycket effekter. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards