linneawinroth

Alla inlägg under maj 2016

Av linnea winroth - 6 maj 2016 22:28

Lång och lång men jag är ledig till och med Måndag. Och det ska vara sol hela helgen.

Dagen har varit okej. En timme innan jag gick hem i dag så fick jag inloggen till kassan. Men två saker har jag fortfarande inte listat ut. Va f*n omklädningsrummet är och hur deras schema är upplagt. I dag när jag kom så fick jag se ett schema på hur dagen skulle vara upplagd. Jag fick alltså reda på om och när jag skulle vara i kassan. Det visste jag inte i går utan då fick jag ta det när dom ropade på mig. Och i dag fick jag även reda på när jag jag skulle ha rast. Den lilla detaljen glömde dom ju informera mig om i går.

Sen får jag säga att jag har fått en ny vän. Vi möttes på bussen hem. Han heter Bengt och är några cm lång och ur söt som hellst.

Han försökte ta sig igenom glaset och då fångade jag han och tog med han ut när jag gick av i Täby. Fick först en ganska konstig blick av chafören för att jag satt och höll i en fjäril. Men när han sen såg att jag släppte ut Bengt så bara log han.

Sen följde Bengt med mig medan jag väntade på Roslagsbanan.
Sen försvann han någon stans mellan Mörby och Danderyds sjukhus.
Men det roliga var att när jag sen kom hem så satt det en fjäril på våran balkong.

Så ett tips till alla där ute... Rädda INTE fjärilar från bussarna. Dom följer efter dig och du blir inte av med dom.

Av linnea winroth - 5 maj 2016 21:31

I morgon är sista passet. Som tur är så slutar jag redan kl 14. Sen ska jag vara lång ledig fram till Måndag. Och SMHI säger ju att sommaren har kommit så då kommer jag ta tillvara på alla solens stråkar och vara ute. Kanske bara tar med mig solglasögonen och musiken och sätter mig på en bänk någon stans och kollar på folk. 


Men innan jag kan gå ut och sätta mig så har jag som sagt jobb och sen tvätt. Sen får jag gå ut.

 

Av linnea winroth - 4 maj 2016 21:52

I dag har jag jobbat 16-20. Så jag passade på att umgås med Rebecca. Vi har ätit glass i solen.

Fy va härligt det var att sitta ute. Det var bara synd att Rebecca skulle iväg och jag till jobbet. Annars skulle vi nog kunnit sitta där till kvällen.


Nu när jag kom hem från jobbet så var lägenheten invaderat av Lindbergs. Haha så kul att träffa dom. I Juli får Lars träffa familjen Winroth. Dom är här för i morgon ska dom iväg på semester och jag ska vara här själv två dagar. 

 

Av linnea winroth - 3 maj 2016 22:26

Kom ni ihåg i går när jag sa att det hjälper att gå ut i solen? F**k h**l!!! Jag skulle till Täby i dag. Jag var i Täby 30 min innan jag skulle börja jobba. Men i samma stund som jag hår av bussen inser jag att jag är på helt fel sida av Täby. Så blev 20 min sen till jobbet. Fick en tillsägning om att jag vara oförberedd för att jag inte hade något kassa inlogg. ( har aldrig haft något och affärens jag varit i har ett mig ett)
Sen visste jag inte var bussen gick från när jag skulle hem. Hoppade på en buss mot Vallentuna och i och med det tog det mig nästan exakt 2 förbannade timmar att komma hem.
Och vet ni vad set härligaste är? Jag ska dit 4 gånger till. Alltså ska jag virra omkring i Täby 4 dagar till.

Så jag avslutar inlägget nu innan det spårat ut allt för mycket. Jag blir int ett dugg lugnare av att skrika ut min ilska i hallen heller när jag kom hem.

Av linnea winroth - 2 maj 2016 22:16

Blev väckt av jobbet strax innan 7 och åkte till Vallentuna 30 min senare. Var på jobbet 8:07 och jobbade över till 16 när jag egentligen skulle gå hem vid 15. Det var super mycket att göra och hade inte hjärta nog att lämna han. (Killen som var kvar) Han skulle med sonen på fotboll och då kände jag att jag inte kunde vara så elak och gå vid 15. Så jag stannade tills allt var klart. Men oj vilken energi man fick när man gick ut och möttes av solen. Jag satt och smålog hela bussresan hem. Sen nästan skuttade jag hem och åt, kollade på slutet av en film innan jag drog in till Kungsträdgården och satt nere vid vattnet och kollade när solen gick ner. Innan jag lungt tog pendeltåget tillbaka hem. Det är tur att jag är ledig till 16 i morgon för i kväll har jag verkligen sugit åt mig allt vad denna eftermiddag och kväll har kunnat ge.

 

Av linnea winroth - 1 maj 2016 21:43

I dag ha rjag varit ledig och då passade jag på att göra det jag gör mest sen jag kom hit. Jag gick ut och gick. Det blev en sväng längs Sveavägen (nästan hela) sen bort mot Östermalm, förbi Gärdet och ner till Djurgården innan jag gick in mot stan och satte mig och fikade på mitt absolut bsäta ställe i stan. Akademibohandeln vid Hötorget. På vägen plandrade jag att handla på Fridhemsplan. Jag hamnade på Mall Of Scandinavia och fick handla där.

Jag hjälpte ett par som var helt lost i tunnelbarnan. Så åkte med dom till Mall Of Sacndinavia och sen orkade jag inte åka tillbak så det blev Ica. Där var det min tur att vara lost. Jag hittade typ inget där inne och ändå har jag jobbat där. 


När jag sen kom hem runt 19:30 så åt jag lite och sen lyssnade jag på musik och dansade lite tills Lars kom hem runt 21. 

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar lite bilder på We Heart It.


Men en sak som jag funderade på under min lilla promenad på ca 3 timmar är. Ska det hända något snart?

Det hängde flaggor mellan Hötorget och Sturegallerian. Har jag missat något eller?


Det här är en av sakerna jag älskar med staden. Ska man marknadsföra något då ska man göra det till 100%.


Och avslutar dagen med att säga att i Fredags var det 3 månader sen jag lämnade allt och flyttade. Och i dag är det 1 månad i Kista. Tiden går fort och jag älskar det. Får ofta frågan om jag inte länktar hem. Vaddå hem? Jag är hemma!!!

  


Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards