linneawinroth

Alla inlägg under juni 2016

Av linnea winroth - 22 juni 2016 23:45

I dag har jag fixat en till kudde och en låda som jag ska ha under sängen.

Jag är ju van vid att ha många kuddar när jag sover men jag har aldrig tagit upp fler kuddar och sen har jag ju en fönsterbräda precis åvanför sängen. Men nu har jag fixat en till kudde. Det blev även ett nytt sätt med sängkläder.     

Tyckte det var gulligt och lite annat från min rosa säng som jag har just nu.

Sen gick jag även och köte en låda som jag kan ha under sängen med saker som jag inte vill se men som jag ändå annvänder regelbundet.

 

Sen har jag slutligen jobbat. Vilket var skönt då jag har haft lång ledig då jag förr förra veckan jobbade 2 dagar, var ledig 5 och sen jobbade 2 till och nu varit ledig i 7. Men nu ska jag jobba fram till Lördag. Men tycke inte synd om mig då jag kommer kunna fira midsommar ändå. Jag jobbar inte så länge i helgen. Men sen kommer jag ju inte riktigt fira midsommar då jag ska jobba. Annars skulle jag kanske åkt hem men fördelen med att jobba på storhelger är dels pengarna och sen även att det är ganska lugnt. 

 

Av linnea winroth - 21 juni 2016 23:01

i dag blev jag visst ledig. Det var ingen osm ringde mig i dag så då passade jag på att klippa och färja håret.

 

Jag bad om att förlänga färgnen och att det skulle var lite blondare vid topparna.

Frisören sa att det skulle bli gråsilver i topparna.

 

Resultatet blev väll inte som jag hade trott men jag har börjat vänja mig nu.

Ska bara påpeka att när det var blött så blev jag hysterisk då det var grått. Jag höll på att dö för seriöst jag vill inte ha gått hår även om jag vet att det är en tränd just nu. Jag ville ju ba brunt hår. Men som tur var så försvann den gråa färgen när håret torkade.


Men i alla fall när jag blivit av med närmare 2000 kronor drog jag till Sollentuna för att fika med Emma. Sen var jag med när hon tog passfoto och sen åkte jag med henne och Sebbe till Husby. Sen gick jag därifrån och då handlade jag blomkål och lök sill till helgen. En konstig kombination jag vet men jag äter ju inte potatis så då får det blir blomkål i stället.

Även där fick jag panik för jag lyckades tappa mitt Acess kort. Jag som precis laddat det för 3 månader. Och med tanke på att det är unikt då det är speciallt deignat så fick jag panik då jag verkligen måste ha det. Men jag hittade i butiken bara 3 min senare.


I kväll hade jag lite mys med film och räkor för mig själv då Lars har åkte hem för att fira Midsommar. Själv ska jag jobba i helgen.

   

Av linnea winroth - 20 juni 2016 22:30

I dag har jag åkt tillbaka till Stockholm. Min helg i Falkenberg har varit riktigt fantastisk med fantastiksa personer. Jag har inte haft så kul och så ont i kroppen på väldigt länge. Mina fötter värker, ryggen är paj och jag är fruktansvärt trött men det har varit värt det. Få träffa alla fantastika personer, fått ta del av höglassig underhållning och dansat under bar himmel. 

Ett minne som jag kommer bära med mig ett bra tag framöver. 


Men nu är jag som sagt tillbaka i lägenheten och i morgon ska jag förhopningsvis tillbaka till min vardag i matbutikerna.

Nu ska jag snart sova för jag är som sagt riktigt trött. 

 

Av linnea winroth - 19 juni 2016 23:10

I dag har vi haft en brunch. Det var sitsa dagen på Pride för i år och gud va kul jag har haft det i helgen. Jag har träffat så många underbara personer och fått många roliga minnen.


I dag har varite en såndär slö dag med städning och sen bara soffmys med alla inblandade.

Bilderna som jag i dag lägger upp är bilder som bara ska påminna mig om vilken fantastisk rolig helg vi har haft.

       


När jag slutade i dag åkte jag först till mormor och Leif en snabbis och sen drog jag vidare till kusinerna som är i Falkenberg ett par dagar.

   

När jag tillsut kom hem så åt jag och pappa räkor och nu sitter jag här och försöker komma i kapp med mitt bloggande. I morogn åker jag tillbaka hem till mitt älskade Kista. Och är nästan redo för att jobba 5 veckor till innan jag går på lite semester.


Sist men inte minst så kom jag nu i kväll på att det är exkat 5 år sen jag startade denna bloggen. Så i morogn blir det ett inlägg om åren som gått.




   

Av linnea winroth - 18 juni 2016 23:45

Detta inlägget har jag lagt in efterhand. Men vill ändå ha datumet rätt.

I dag började jag kl 7:30 med att bygga tält, sätta upp balonger och blåsa upp helium ballonger.

Dagen har varit riktigt intensiv och jag fick träningsvärk redan kl 12:00. Då had ejag burit mycket, sprungit många ärenden till bland annat Rådhustorget. Det bar kaos fram till 10:00 då våran planering om var alla utställare skulle stå falerade ganska snabbt. Men vi löste det. Den fanns det lite problem med bilar men det löste polisen. Men i alla fall var näst intill allt klart när grindarna öppnade vid 10:00. Sen sprang jag runt och hjälpte till med små saker så som att kolla så att alla utställare hade det bra och sen hjälpte jag Niclas med att hämta alla som skulle vara på scenen.

Vid 14:30 skulle alla sammas inför paraden osm sen drog igång vid 15:00. Paraden var riktigt rolig och vi var ca 5000 som gick i parade. Sen var det lite konsert på torget och kl 18:00 stängde parken och vi började röja undan inför nattklubben som skulle dra i gång kl 22. Men vid 20:00 var det åter igen konsert på torget. När konserten var slut vid 22:00 så var det nattklubb fram till 01:00. Nattklubben var super och jag hade det riktigt roligt med många roliga personer. 


Och nu ett liten axplock från dagen.

                                             

                 


 
 

             

Av linnea winroth - 18 juni 2016 00:01

I dag hade vi starten på Pride Falkenberg. Det firade vi med en BBQ kväll med livemusik. Vi har haft det så mysigt och alla var så glada.
Jag började redan vid 12 med att blåsa upp ballonger till våra stora ballongbågar. Efter ca 4 timmar hade vi blåst upp 330ballonger som vi kunde använda och 50 ballonger hann smälla innan dom kom ut i trädgården.

Vid 18:00 började grillningen och när jag åket hem så fanns det fortfarande lite folk kvar.
Efter att ha lämnar Niclas vid hanns stuga så är jag nu hemma efter en suverän kväll. Tänkte så om jag kan få några timmars sömn för kl 8:00 ska jag vara redo för en lång dag från 8:00-01:00.

Av linnea winroth - 15 juni 2016 22:14

I dag har jag varit hos en specialist läkare som kollat på min rygg. Det är inget fel på mitt ryggrad. Utan det sitter i musklerna så ordinationen var träning som stärker ryggen och min hållning. Det var väll skönt att det inte var något allvarligt men jag tycker ändå att det är konstigt att jag gått omkring med ryggproblem i ett år och från början var det början till diskbråck och nu är det Barca något i musklerna. Hur ska dom ha det egentligen?
Men i alla fall efter mitt extremt korta besök som tog max 5 min så gick jag hem och bytte om och sen gick åkte jag in till stan för att kolla på en dykklubb. Dom var riktigt trevliga och jag kommer antagligen ganska snart åka med dom på en dagsutflykt till skärgården. Sen fick jag precis som vanligt den briljanta idén att gå. Så dagens runda blev: Fridhemsplan till Kristineberg, Kristineberg tillbaka till Fridhemsplan. Sedan tog jag tunnelbanan till Västra skogen och gick sen därifrån och hem via Helenelund. Så i dag har jag gått en sträcka på nästan 1,7 mil. Men konstigt nog så har jag inte ont någon stans eller skoskav.

Men i alla fall när jag kom hem så packade jag för i morgon kör jag hem min bil igen. Och det är även sista gången jag får kalla den min för nu ska mamma ta över min bil.
Nu ska jag hem till Falkenberg och ha det riktigt mysigt i sann Pride anda för i helgen är det våran tur att ha Pride.

Av linnea winroth - 14 juni 2016 18:44

I dag blev jag väckte vid 6:10 och var i Häggvik 50 min senare. I dag har vi inventerat och då var dagens uppgift baklagret. Det spårade ut en aning när alla satt i varsin låda och räknade saker. Skulle någon kommit in när vi höll på där så skulle dom ju tro att vi var sjuka men det gick fruktansvårt fort att räkna allt i en låda om man satt i den än om man stod utanför. 

Sen mitt i all inventering så frontade vi för att huvudkontoret skulle komma. Så ca 2,5 timmar gick åt till att bara fronta. Men sen fortsatte vi med att sitta i lådor och räkna. 

Men det var skönt när dagen var slut och man fick gå hem. Nu sitter jag på balkongen och äter blåbärskvarg och kollar lite på datorn. 


I morgon har jag mitt efterlänktade läkarbesök så då får vi se om dom kan komma på vad det är för fel på min rygg. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards