linneawinroth

Alla inlägg under juni 2016

Av linnea winroth - 13 juni 2016 20:30

En ny vecka och då har jag varit på Svarta Lådan vid Kungsbroplan. Dagen har gått super och nu är jag hemma och ser på lite film. Jag håller på att ha ett Wallander marathon. Jag är på film 24 av 32. Så det är en del film kvar och det gillar vi. 


Jag börjar bli trött och det är bara Måndag kväll. Men då är det tur att jag snart drar till Falkenberg igen. Denna gången blir det Falkenberg för jobb. Jag ska jobba på Pride och det ser jag verkligen fram emot. Få träffa alla glada personer som rör sig där.

Sen blir det jobb i 1,5 månader innan jag gå på semester. Så det dröjer 5 veckor innan familjen är hos mig. Men jag ska hinna med ett par besök på Grönalund och Skansen innan familjen kommer.

 

Av linnea winroth - 12 juni 2016 21:15

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en helg i Falkenberg. Helgen har varit mysig men Stockholm är där jag bor och det är här jag trivs. Det tog mig 7 timmar att köra "Falkenberg - Partille" och sen "Partille - Kista" via Jönköping och Mantorp. Jag skulle möta pappa och dom i Jönköing men då dom inte ändas hade lämnat BugRun när jag var i Ödeshög valde jag att fortsätta hem. Jag var hemma vid 18:30 och resan gick bra. Det var 5 min innan Ödeshög och sen även innan jag kom till Stockholm som jag kände att det var lite jobbigt att köra. Jag stannade i ca 15 min i Ödeshög för att gå på toa så då fick jag även sträcka på mig lite och innan jag kom in i Stockholm så visste jag att det inte var långt kvar. Allt flöt på bra förutom vid en bro där det var lite kö och sen var det även kö vid Lindhagen men det släppte ganska fort på båda ställena.
Nu ska jag snart sova för jag är riktigt trött. Vi får se om det blir jobb i morgon eller ej.

Av linnea winroth - 11 juni 2016 23:28

I dag har vi varit i Älvsered för att äta på Mandy´s. Så mysigt att vara där med mamma och Viktor och vi har haft en toppen dag med bra väder. Under dagen har jag packat och fört över musik till min ipad.

   

I kväll innan vi åkte hem så var vi hos Bodil och myste lite. Bland annat måade jag mammas tånaglar och sen fick vi våra armband. 

I morgon åker jag Tillbaka till Kista efter en snabb lunch i Partille. Så jag ska snart gå och lägga mig då jag har många mil att köra.


   

Av linnea winroth - 10 juni 2016 21:10

I dag hade viktor skolavslutning. Den sista på Skogstorpskolan. Han har nu gått där i 10 år och nu har han pacerat ännu en milstolpe. Han går från grunskoan till Gymnasiet. Tänk va våran lillkille har blivit stor. 

Det roliga är också dom kramar som jag fått av han i dag. Han uppskattade verkligen att jag var med och firade han.

                                                                           

När vi sen kom hem så satt Lotta, Carro och Pontus och väntade på Viktor.

 

Vid 14 var jag och Viktor i stan för att fira Karim och Ella & Kajsa. 

                                   

När vi slutligen var hemma igen var det bara till att åka i väg på nästa sak.

Vi åkte till Gekås och handlade lite saker till mig.

 

Jag har ju precis fått en Ipad och en ny mobil. (mobilen är 2 veckor gammal) Så jag fick köpa lite tillbehör. Det syns inte att jag gillar osa va?

 

Nu är jag och mamma hemma och myser medan pappa är på BUGRUN och Viktor firar med vänner nere på stranden.

Så mamma ser på fotboll och jag stuvar om lite i mina väskor.


I morgon blir det en lugn dag och sen en överraskning på kvällen. Och på Söndag går bilen tillbaka hem till mitt älskade Stockholm med en avstickare till Partille och överraska min lilla prinsessa. 

 

Av linnea winroth - 9 juni 2016 21:08

Jag har inte jobbat i dag. Men jag var uppe tidigt precis som jag sa. Jag var uppe vid 4:30 och fixade håret samt packade det sista innan tåget gick vid 6:36.
Snacka om att jag hade tur när jag kom till Göteborg. Jag åkte med MTR express och tåget skulle vara på Göteborg central kl 9:55. Samtidigt gick Öresundståget mot Falkenberg 9:55. Men som tur var så var tåget från Stockholm ca 7 min tidigt så jag tog mina saker och sprang och köpte en biljett och sen sprang jag till tåget. Så jag hann med tåget som gick vid 9:55 och i och med det så var jag hemma en timme tidigare. När jag sen klev av så möttes jag av mamma och pappa.

Anledningen till denna ledighet och resan hem är ju för att överraska Viktor som går ut 9:an i morgon. Men han var i skolan när jag kom så vi har hunnit skriva över bilden på mamma och sen även äta brunch med mormor och Leif och sen även köpa blommor till Viktor och baka en tårta till i morgon. Men tillsyn kom Viktor hem och han var riktigt tagen av att jag var hemma.

Såhär stod vi ett bra tag innan han skulle köra hem en kompis. Nu i kväll har jag varit hos farmor någon timme innan jag åkte hem och åt thaimat med familjen från Kelly's thai. Jag var super nöjd som vanligt men mamma och pappa var inte lika nöjd. Strunt samma, Nu ska jag snart sova för jag är riktigt trött för har ju som sagt varit uppe sen 4:30.

Av linnea winroth - 8 juni 2016 21:33

I dag var jag i Huddinge för att hjälpa till att bygga om en Ica butik. Så i dag har jag tagit isär och byggt ihop hyllor med grovken (Tvättmedel och diskmedel) samt knäckebröd och barnmat. 

En riktigt rolig dag då jag gillar att bygga. Och ryggen tog inte så mycket stryk av det. Men däremot tog knäna lite stryk då jag låg på golvet större delen av dagen. 

Men jag är nöjd med agen som var och nu ska jag snart sova. Ska upp tidigt i morgon då jag ska på nya äventyr. I morgon blir det till att flytta kläder. 


Jo savret på frågan varför jag inte b loggade i går var för att jag var  fruktansvärt yr och tog mig inte upp ur sängen när klockan var 21:00. Allt gungade så jag tog en stark värktablett och somnade ganska fort. 

I dag kom bakslaget då magen inte är vän med sådanna tabeltter. Sen fick jag väll skylla mig själv då jag inte åt något i går kväll och inget i morse. Men nu är huvudet bättre. Har bara ständig värk i ryggen men vet ni vad? Jag har börjat vänja mig vid att det alltid värker i ryggen. Och jag har till och med kommit så lång att jag snart skiter i det. Det finns ju ändå inget som hjälper så varför försöka?


Inlägget blir ganska kort då jag dels inte gjort mer än jobbat och för att jag ska upp vid 5 i morgon så jag borde gå och göra mig i ordning nu.


 

Av linnea winroth - 6 juni 2016 20:22

Tjena alle sammans. Hoppas ni har haft en riktigt bra Nationaldag. Jag har varit inne i stan och gått. Jag gick till djurgården och sen bort till Östermalm innan jag tog en lemonad på väge till Fridhemsplan. Sen åkte jag hem och satte mig på Ballkongen lite och snöt av vädret innan jag satte mig och börja skriva lite. Och det har jag hållt på med fram till nu. Nu ska jag äta lite keso och sen måla lite innan det kanske blir en film. 


Kom på att några viktiga datum har paserat.

Den 29 Maj hade jag varit Stockholmare 4 Månader.

Den 1 Juni hade jag bott i Kista 2 månader.

Den 2 Juni var det 3 år sen min bal 

och i går var det 3 år sen jag tog Studenten.

 

Av linnea winroth - 5 juni 2016 18:30

Haha jag var ju på grillfest med folk från jobbet + några andra i går. Vi var i Tantolunden och hade der riktigt mysigt.

Vi grillade inte utan hade en parmaskinka och chips buffe. Det var riktigt kul att träffa nya folk och alla var så snälla. Runt 23:40 gick vi till någon bar och tog några öl innan vi drog vidare till Östermalm. Men där gav jag upp och åkte hem. Jag var hemma runt 3:00 och vaknade runt 8:00 då det börja röra sig i lägenheten. Då passade jag på att prata med mamma och när alla sen hade åkt och jag blev själv igen så gick jag och la mig igen. Sen sov jag till 15:00 och nu har jag sett på en film och samlat ihop tvätten. Ska snart tvätta och sen gå en liten runda så att jag kommer ut något i dag. 

Sen i kväll blir det till att läsa på balkongen.


Sen får vi se om jag får jobb i morgon eller ej. Det är ju Måndag och då ska jag ju jobba, men det är även en röd dag och då är vi lediga. Men vi får se i morgon. Jag är inställd på att jobba.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards