linneawinroth

Alla inlägg under juli 2016

Av linnea winroth - 23 juli 2016 20:58

I dag har jag varit på Ica Lindhagen och jobbat i kassan mellan 7-13:30. Det gick super bra och det var ganska lungt vilket jag inte alls är van vid när jag är där och jobbar. Men är det för lungt så är det dåligt för då hinner man med att klämma fingret i rullbandet när man tvättar av det. Men det hände inget mer än att det gjorde ont. 


När jag sen åkte hem så tog jag en liten oväg och gick till en hållplats längr bort. Väl hemma åt jag lite, fixade lite pappars arbeten med jobbet, och sen åkte jag in till Tcentralen för att kolla upp vilken tid jag ska åka tåg nu när jag sk ahm nästa vecka. Sen har jag pratat med Zara i telefon vilket var toppen då jag inte har hört hennes röst på as länge. Och om lite mer än en vecka så får jag krama om henne också. Sen har jag en vecka med henne då hon ska med mig tillbaka hit. Så vi kommer hinna gå varrandra på nerverna. 


Nu ligger jag och ser på film på datorn medan Lars ser på någon film på tv:n.

Vi är så sjuk sociala i bland alltså.

 

Av linnea winroth - 22 juli 2016 13:02

Japp i dag har jag varit i Rotebro och jobbat 7-11. Mitt fösta plockpass på riktigt länge. Vad händer om inte att jag skär sönder en flaska läsk, sskurit av en bit av toppen på min tumme OCH krosstat en glasburk. Okej läsken var inte så farligt då det inte var mycket som rann ut. Jag fångade upp det mesta med min tröja. Sen skar jag mig när jag skulle snitta upp en plastad låda med saft. Det forsade blod och jag fick springa och skölja av handen och sätta på plåster.  Lyckades blöda igenom 3 plåster innan klockan blivit 9. Sen som pricket över I:et så tappade jag en galsburk på ett sementgolv. Och för att det inte skulle rinna ut för mycket så glömde jag att ta på mig handskar när jag skulle torka upp det så nu har jag säkert en flis i såret. Men innan jag gick från jobbet så bytte jag lpster och det fick jag byta när jag kom hem. Men nu har jag tvättat av det igen. Sved gjordet det verkligen även om det bara var vatten jag tvättade med. Men nu har jag någon infektionshemmande kräm över såret, en liten gasbinde tuss och sen en super fin rosa tejp över. 

 


Nu ska jag städa lite och sen ta en iskall duscha innan Lars kommer hem.

Sen får vi se om jag får jobb i morgon eller ej.

 

Av linnea winroth - 21 juli 2016 22:30

I dag har jag varit på Årsta och jobbat. Jag hade fått tiden 16-20:15 men när jag kom dit visade det sig att dom hade bokat 16-21:15. Så efter att ha pratat med kontoret så fick jag jobba den sista timmen med. Jag ska ju visseligen vara i Rotebro i morgon kl 7 men det löser sig. Det handlar ju bara om 4 timmar. Men nu är jag åtmnstonde hemma. Jag ligger i sängen och har lite svårt att somna då jag vet att jag ska upp om bara några timmar. 

Men jag får väll försöka somna nu.

 

Av linnea winroth - 20 juli 2016 21:45

I dag har jag varit i Åkersberga och jobbat 12-19. Hihi jag träffade familjen Parnevik när jag satt i kassan. 

Butiken var riktigt trevliga mot mig och om det inte hade varit för att det ligger en bra bit från mig skulle jag lätt vilja komma tillbaka. Det tog mig 2 timmar att komma hem och det är inget jag vill göra mer än nödvändigt. 

Men nu är jag hemma och i morgon får jag en lugn förmiddag då jag sk avara i Årsta kl 16.

 

Av linnea winroth - 19 juli 2016 22:05

I dag har jag gjort mitt premiär dyk i min nya klubb. Vi har varit i Alvik och där dök vi efter en båt. Super kul att efter liten letande simma in i den. Alltså bokstavligt talat så simmad ejag in i den. Sikten var inte så bra för det var lite grummligt men kul var det. Jag kunde tyvärr inte filma vid båten då det var för mörkt men däremot får ni nu 4 fimler med småfisk och sen en film på min dykkamrat samt en film när vi stiger upp till utan.


 
 
 
 
 

Filmerna är väll inte super men det är ändå från en av mina förta dyk.

 
 

Av linnea winroth - 18 juli 2016 21:33

I dag var jag på Sveavägen igen. 8-17 och när jag jobbat klart åkte jag till Kristineberg och gick till Ecodivers och provade ut utrustningen inför i morgon.
I morgon är jag ledig och då ska det dykas någon stans. Sen är det bara 9 arbetsdagar kvar innan jag går på min lilla semester. Då blir det mycket som ska göras. Familjen kommer, jag ska hem och gå på teater och sen ska jag tillbaka hit och då kommer det besök. Men oj va kul det ska bli :)

Av linnea winroth - 17 juli 2016 20:15

Gu va länge sen jag var på Elida. Men nu har dom varit i Stockholms trakten i en veck amen jag har inte hunnit dit. Men i dag tog jag mig till Skeppsbrokajen och träffade dom.

   

Det närmade sig och man såg masterna på långa vägar redan när man gick över bron.

                   


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
             

Ett par timmar med detta gäng är allt man behöver när man känner lisg lite låg. 

När jag 2 timmar senare gick där ifrån så hade jag ny energi och minnen av bra samtal med folk. 

Hoppas nu inte det dröjer lika lång tid igen innan jag träffar dessa igen.
 

Av linnea winroth - 16 juli 2016 22:52

I kväll var jag på Gröna Lund precis som vandligt. Det är ju min tids fördriv och lyssna på musik nu när jag inte är i Göteborg och kollar på Lotta På Liseberg. Men ska vara ärligt och säga att Sommar krysset inte kan slå Lotta på Liseberg. Får väll se om Skansken kan slå Liseberg. Måste pröva det någon dag. 


Alltså det finns ca 300 sittplatser på Grönan och endast 50 av dom är till allmänheten. Den finns det ju visseligen en liten aria där man står upp och där går det väll in 150 personer men ändå. Sen har jag alltid velat pröva en sak på Grönan. Det är "Kvasten" (Heter den så?) men annars intresserar Grönan mig inte speciellt mycket. Kan säga att dom 2 timmarna jag är där åt gången räcker mer än väl. Jag är där runt 19:30 och går därefrån runt 21:30. Och än så längen är det bara Danny som har haft en bra show med hög bas och drag i publiken. 


Men nu till mina få bilder från kvällen.

                   

              

The Fooo Cconspiracy var väll dom ända som fick grönan att gunga men då sjöng dom ju bara en låt. 

Visst dom andra var bra men dom hade inga låtar som man ville sjunga med i.


Nej nu går jag och lägger mig och villar lite inför nästa äventyr. I morogn blir det Elida på Skepsbrokajen och det kan ju inte bli bättre än bäst för där vet jag att man kan sjunga med och där är det folk man känner igen.

 


Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards