linneawinroth

Alla inlägg under juli 2016

Av linnea winroth - 15 juli 2016 14:14

Jag måste varit helt slut i går när jag la mig för jag vakande efter 9 i dag och då har jag inget minne av att jag var vaken vid 7 när famlijen (Fam Lindberg) var uppe och röjde. Jag brukar höra dom när dom är uppe vid 7 men det tar oftas några minuter innan jag orkar ta mig upp och vänta på telefonsamtalet från jobbet. 

Men i dag har jag bara en defus kännsla av att jag hörde dom. Men jag är inte säker på om jag verkligen vaknade av det. Och om jag gjorde det så somnade jag ganska fort igen. 


Men i jag vakande i alla fall vid 9 och då tog jag det lungt och sen passade jag på att tvätta lite anbbt och sen har jag bockar av Ac och Fitline på min lista på saker som ska göras snart.


Nu väntar jag på att mobilen ska ladda så att jag kan gå ut och gå en runda.

 

Av linnea winroth - 14 juli 2016 23:45

Ja i dag fick jag lite lugnare morgon. Jag vaknade ändå runt 7 men jag började inte jobbet fören vid 16:00. I dag var jag i Hammarby Sjöstad och jobbade till 22:15. Jobbet var okej, inte det bästa men inte heller det sämsta. Kanske inte långt ifrån men det gick ändå att ta sig igenom kvällen. Sen slutade bussen gå vid 22:00. och jag slutade 22:15 så skulle jag ta bussen så skulle jag få vänta till 00:57 så jag tog tvärbanan som gick 22:25 Visseligen blev det en liten omväg men jag tog hellre omvägen än behöva vänta i över två timmar.


Men nu är klockan snart 00:00 och jag ska sova. Jag kom hem för ca 15 min sen så det var bara till att plocka isär frisyren (har haft en hårmunk i dag) och sen sova. Och hoppas på att man inte blir väckt vid 7.

 

Av linnea winroth - 13 juli 2016 22:11

Jag slutade 23:20 i går och var gemma stax efter 00:00 och blev väckt strax efter 7:00 då jobbet ringe och jag skulle börja jobba vid 10. Så i dag har jag jobbat 10-19 och är riktigt seg i kroppen. Så jag tog en dusch när jag kom hem och slöar nu i sängen. Ska snart sova då jag har några timmars sömn att att igen. I morgon jobbar jag 16-22:15.

Av linnea winroth - 12 juli 2016 14:01

I dag har det varit stor städning i lägenheten. Här har fönster putsats, duschväggar monterats, skåp dammats av och fläckar har skrubbats bort. Själv har jag fortsatt med mina kallendrat och post it lappar. Jag har soterat upp bland papper och snart ska jag iväg och jobba. I dag ska jag vara centralt då jag är på Sveavägen mellan 16-23:20. 


Så jag ska snart byta om och gå till tunnelbarnan. 

 

Av linnea winroth - 11 juli 2016 19:45

I dag har jag varit ledig och då ha rjag gjort klart större delen av min kallender. Jag har ett år kvar att göra och sen sätta in register. Men det är bara små saker ju. 

Men sen har jag även fixat medlämskapet i Sälteam och ska göra mitt första kvällsdyk nästa vecka. Det ska bli super och jag är taggad till tänderna.


Nu i kväll har jag haft lite huvudvärk så jag lägger mig tidigt och hoppas på att det blir bättre i morgon. 

 

Av linnea winroth - 10 juli 2016 22:19

I dag har jag haft en dag på Mall Of Scandinavia. Jag packade min ryggsäck och sen drog jag dit mest för att jag ville få lite miljöombyte. Jag skulle sätta mig och skriva lite någon stans och bibloteket i Kista är jag ju ganska ofta på och Akademibohandeln vid Hötorget har jag tröttnat lite på och Espresso House runt Östermalm är alltid mycket folk. Så jag kom på att jag inte varit på Mall Of Scandinavia på ett tag. Och när jag ändå var där så tog jag tilfället i akt och kolla in all res som dom flesta butikerna har. Jag hittade en vit "regnjacka" Den kanske inte är 100% tät men den klarar av regnet mycket bättre än jackan jag har just nu. 


På vägen hem passade jag på att handla lite och när jag har varit hemma har jag fixat lite med min kallender, läst lite, lyssnat på musik, strätchat ryggen och duschat. 

Nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Man vet ju aldrig m

när jobbet ringer i morgon. 

 

Av linnea winroth - 9 juli 2016 22:47

Ja i dag har jag hunnit med en hel del. Speciellt i kväll. Vi tar det från början. Jag skulle egntligen jobba i dga men fick inget samtal och vid 11:00 tröttnade jag på att vänta och packade väskan och drog till stan. Jag gick av vid Rårhuset och passade på att gå lite där borta innan jag gick till Hötorget och Akademibokhandeln och letade efter en A5 bok som hade minst 250sidor och gärna bårde ett gummiband och en pennhållare på sidan. Dom hade inget och det hade inte Adlibris heller. Och konstigt nog kan visst ingen beställa en bok på 200sidor. Men i Falkenberg gick det hur lätt som hellst att få en bok på 200sidor. Men jag löste det med att gå till Ordning & Reda. Där hittade jag en bok somvar på 300sidor. Visseligen inte med varken gummiband eller något för min penna. Men jag köpte till någon liten sak till pennan som man satte fast längst bak på boken så nu kan jag ha min penna med mig ändå. 

Så i kväll har jag börjar göra min nya kallender. Den är röd för tillfället men vi får se hur den ser ut när den är klar. Jag har ju 9 månader kvar innan min nuvarande börjar tryta. Men jag gillar att ha tid på mig att fixa med mina böcker.


Sen när jag skulle åka till Gröna Lund så började det regna och åska så jag satte mig med min nya kallender men i sista menuten så åka jag ändå till Grönan. Haha jag trodde att jag skulle hinna dit i lugn och ro men på ändstationen i Kungsträdgården fick jag lite förhinder. Jag och en annan tjej såg en liten tjej på ca 5 år som stod helt förtvivlad och fick inte liv i sin pappa som hade somnat.

Jag hade ju brottom men jag kunde inte bara gå så vi stannade kvar och hjälpte till. Jag fick ta den lilla tjejen på 6 år medan den andra tjejen ringde efter hjälp. 

Jag stannade sedan och fördröjde pappan och dottern som nu hade tagit sig ur tåget. Dom skulle åka tillbaka till Fridhemsplan men vi hade ju ringt efter hjälp så jag fick vilseleda pappan lite som inte pratade varken svenska eller engelska. Men tillslut så kom polisen och väktare och jag kunde dra mig undan. Så lite smått stressad tog jag mig till Gröna Lund. Jag var lite rubbad på väg till Grönan för jag kunde inte släppa det där som precis hänt. Jag tyckte så synd om tjejen som stod och skrek helt förtvivlad på sin pappa. Hon fick inte liv i han. Men när vi sen var 3 vuxna som skakade på han så vaknade han tillslut. 

I sådanna här fall tycker jag så synd om alla barn som kommer i kläm för att föräldrana dricker eller är påverkad av annat. Det är alltid barnen som hamnar i kläm. 


Men när jag gick in på Grönan så släppte jag tankaran och hoppas att det slutade bra till sist. Nu var jag ju där för att kolla på Sommarkrysset. Jag hann dit tills det börjad emed hela 1 min till godo. Jag hamnade längst bak men såg ändå allt. Jag hade en kamera man framför mig vissa gånger men jag såg ändå allt som hände på scenen. 

     


Och om inte händelsen på tunnelbarnan var nog så skulle jag ju råka ut för ännu en sak på vägen hem. 

Jag tog språvagen från djurgården till Kungsträdgården och då stod jag vid dörren. (Precis som jag oftast gör) Jag stod i hörnet och det fanns gott om plats i vagnen men ändå skulle en äldre herre med utlänsk bakgrund stå liiite för nära. Och han glodde lite väl mycket på min mobil. Första tanken som slog mig när jag märkte att han stod fruktansvärt nära mig var att jag måste ha koll på min väska. Mobilen hade jag ju i handen så den hade jag koll på. Men som tur var så fanns dragkedjan på min vänster sida och herren stod till höger om mig. 

Det läskiga var att han inte flyttade på sig när jag glodde på han. Då hade han iaktagit mig när jag låste upp mobilen och han iaktog även när jag kommade Facebook. 


Och då gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra. Jag såg att vi var på väg att stanna. Så när dörrana öppnades så stämplade jag herren rakt på foten med den lilla klack jag hade på mina skor och sen klev jag av och gick resten av biten till Tunnelbarnan. Jag var så arg för att någon har mage att försöka kolla in någon annas lösenord. 

Alltså okej om det är trånkt men det fanns hur mycket plats som hellst på tåget och han flyttade inte sig alls nä jag blängde på han. 

Så jag tycker att denna herren gott kan ha lite ont i foten.


Men nu är jag hemma i säkerhet utan varken små barn som skriker i förtvivlan, utan att bli genomvåt av regnen och utan gubbar som glor och är för närgångna. 

 

Av linnea winroth - 8 juli 2016 23:31

I dag har jag för första gången fått jobba i en Willys butik. Det var kul även om det var nästan helt nya PLU koder i Willys konserten men man kom in i det fort. Men det roligaste var nog ändå att Willys har tusch screen. Super kul. Men nu är jag i alla fall hemma efter att jag har jobbat 13-21:15. Nu sitter jag i en lite lätt fuktig säng då jag precis spillde ut vatten på mig själv. Men det var inte så mycket som tur var. Nu sk Ajax snart sova för man vet aldrig när jobbet ringer i morgon.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards