linneawinroth

Alla inlägg under september 2016

Av linnea winroth - 21 september 2016 21:35

Japp i dag lämnade jag in nycklarna och hämtade skorna. Jag passade på att göra det eftersom jag skulle möta Emma vid förskolan kl 15:00. Sen åkte vi in till stan för att sätta oss på Starbucks och prata. Väl hemma så packade jag om väskan och gick till biblioteket. Men i dag var det verkligen knökfull så jag fick snällt gå hem igen då det inte fanns någon som helst plats till mig. Men jag satte mig på balkongen och skrev lite medan Lars var ute och gick.

Nu i kväll blev det en del deep talk och sånt gillar vi. ;) I morgon blir det till att packa och städa lite innan Lars familj kommer. Själv så ska jag åka hem några dagar och fira föräldrarna.

Av linnea winroth - 20 september 2016 21:26

Ja alltså jag har vid flera tillfällen försökt se på film. Jag letar upp en film jag vill se och låter jag den ladda upp lite. Medan jag låter den ladda så kollar jag något klipp på youtube men det slutar alltid med att jag glömmer bort filmen och blir kvar på youtube tills man ska sova. Men i dag lyckades jag. Jag såg på Crazy Stupid Love. Och den var riktigt rolig, så rolig så till och med Lars skrattade.

Annars har jag tagit det hyfsat lungt med endast en jobb intervju på morgonen och sen lite surfing på internet innan jag gick en runda. Men en sak som har tagit mig en vecka att tork är ju våran lykta.

Såhär såg den ut när jag började jobba med den.

Målet var att gå den så likt originalet som möjligt.

Resultatet är nästan slående. Och jag är super nöjd med slutresultatet.

Av linnea winroth - 19 september 2016 18:17

Japp i dag får jag äntligen berätta om vad som hänt den sista tiden. Jag ska börja jobba med event. Så från ch med i dag kommer jag jobba med höjdare från näringslivet. Jag skrev i dag på kontraktet och utbildningen börja på måndag. Det känns fortfarande lite väl bra för att vara sant. Jag kommer jobba med ett event i veckan, 12 timmar om dagen. Dom gångerna det är två dagars event får jag taxi från stan till konferans annlägningen, sen taxi till en annan annläggning där vi får möjlighet att sova över och sen taxi tillbaka dagen efter till konferans annläggingen. 

Och våran klädpoleci ska vi inte äns tala om. Det är svarta byxor, svarta skor, vit skjorta och en svart kavaj, sen en orange fluga och oranga hängslen. Haha jag måste fortfarande nypa mig i armen. Och vi får mat under alla våra event. Är detta sant? Nu ska här jobbas tills jag stupar. 


Så vad har jag gjort i dag? Jo jag var på huvudkontoret och skrev papprena på morgonen, unnade mig en frukost på vägn hem, hann med ett väldigt givande besök på Arbetsförmedlingen och nu sitter jag på bibloteket och går igenom bilder från helgens morogn fotografering. 


Här nere kommer resultater:

                           

Jag blev ganska nöjd med bilderna men det finns mycket jag kan göra bättre men två dagar i naturen med en promenad på minst 10,3km så kan jag inte klaga.

   

Av linnea winroth - 18 september 2016 21:15

I dag blev det en tidig morfon då jag var på Universiteter strax efter 6:30 och såg soluppgången. Desvärre hade det inte varit lika kallt som i Fredags morse så det blev inte en lika fin soluppgång men den var vacker ändå. Sen tog jag den lite obligatoriska vägen tillbaka till stan med en latte på vägen och jag avslutade vid Stadshagen där jag sen tog tunnelbarnan hem och jag kom hem i samma stund som Lars gick upp. Sen på eftermidagen tog vi oss ut och åkte till Odenplan där Lars visste ett bra hamburgar ställe. Så vi åt där innan vi fortsatte mot Slussen. Hamburgar stället var toppen med en suverän servis. Vi kom på varför det var så omtalat. Servisen var högklassig och vi önskar att fler skulle vara så bra på servis som den servitris som vi hade. 

När vi sen kom till slussen tog vi en avstickare till Espressohous för att köpa kaffe och te. Sen gick vi tillslut till Fotografiska där vi hade det riktigt mysigt och det fanns mycket att diskutera när vi några timmar senare gick hem. 

Denna eftermiddag/kväll har varit riktigt givande då det blev fruktasvärt mycket skratt. Bland annat åt en galen dam som matar duvor. 


Precis som alltid när vi diskuterar så flyger tiden förbi och nu är vi hemma igen. Och får väll säga att min tidiga morogn börjar ta ut sin rätt nu för jag är såååå trött. I morgon är en ny vecka och jag kommer behöva all energi jag kan få så jag väljer att avsluta inlägget nu. 

Ska försöka få in bilderna på datorn tills i morgon. 

 

Av linnea winroth - 17 september 2016 20:38

I dag åkte jag tillbaka till Universitetet för att fota lite i naturen. Dessvärre var det någor fler dä ri dag än vad det var i går. Det var smockfullt vid 4H gården solen var lite rädd och visade sig sällan. Så efter att jag gått lite så bestämde jag mig för att gå hemmåt. Så jag gick längs vattnet och bort mot ropsten. Sen vek jag av och gick in mot stan. När jag kommit till Stureplan så tog jag en drickpaus och någon timme senare gick jag vidare. Så jag fortsatte mot Kungsholem och sen bort till Fridhemsplan där jag tillslut blev kissinödig och fick åka hem. Så jag gick ca 10,3km vilket satte sina spår på min lilltå där jag insåg att jag fått en liten blåsa. 

När jag sen kom hem runt 17 tiden så ringde jag farmor och jo va hon hade mycket att berätta i dag.

Nu i kväll ser jag på lite repriser och läser. Och i morgon ska jag försöka komma iväg tidigt för jag vill fota soluppgången och all dagg. Vi får se hur peppad jag är när klockan ringer.

   

Av linnea winroth - 15 september 2016 21:24

Ja i dag har det varit en riktigt produktiv dag då jag har hunnit med en del. Bland annat har jag hunnit med att omboka mitt flyg till Rom, handla, oljat in våran lykat en sista gång och hunnit sitta på bibloteket någon timme och skrivit. Så visst har jag hnnit med en del. Och i morgon känner jag att jag kan återvända till jobbet. Som tur är så har vi planeringsdag i morgon och på Måndag så jag kan ändå vila upp mig lite till. 

 

Av linnea winroth - 14 september 2016 20:46

I dag har jag börjat ett projekt att försöka rädda våran lilla lykta osm vi har på ballkongen.

 

Den ser så ledsen ut. Så jag plockade fram lite sandpapper, tejp och träolja. 

Den ser hyfsat bra ut efter första lagret. 

Men vi får se i morgon efter att jag har målat den en sista gång.


Annars har jag suttit och försökt att lösa lite saker som har kommit upp. Bland annat försöka hitta en plan B när vi ska till Rom. Men mer om det när det närmar sig. 

Kan uppdatera er om att jag i natt sovit över 12 timmar och vaknade med fruktansvärt ont i halsen. Men efter att ha druclit mycket te och Fitline känner jag att halsen börjar komma tillbaka till det normala. Vi får se hur halsen är i morgon och med lite tur kan jag kanske återvända till jobbet snart.

 

Av linnea winroth - 13 september 2016 20:58

Japp i dag vaknade jag med snorig näsa, en tjock hals och med lätt huvudvärk. Så i dag har jag varit hemma och kurerat mig. Det blev mycket dator och sen en del skrivande med. Men vilken dag det har varit. Solen har värmt en hel del i dag med. Och det är svårt att inse att det är mitten av September men att vi ändå har riktigt härliga dagar framför oss. 


I morogn ska jag fortsätta skiva lite och hoppas på samma härliga värder.

Men jag kom på att jag har glömt att näman att min rullande bakgrund är klar och den är super så kommer på mig själv sitta och vara kolla när allt ändrar sig.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards