linneawinroth

Alla inlägg under november 2016

Av linnea winroth - 23 november 2016 22:22

I dag har det blivit en del tid på isen. Jag var i Kungsträdgården vid 11:45 och runt 14 tiden kom Ylva och åkte med mig. Men tiden som jag var själv var ganska rogivande då jag lyssnade på musik och kunde känna vinden i håret. När Ylva sen kom var det betydligt roligare då man hade någon att prata med. Sen vid 15:30 så anslöt sig Fabian och Vincent och 20 min senare så kom Linnea. Och när alla 5 var samlade så gick vi och åt mat. Sen avslutade vi kvällen med att killarna gick på bio och Tjejerna kollade i några affärer. Sen åkte jag hem och packade ner kudden och det allra sista inför i morgon. Sen avslutade jag med film och nu ska jag sova.

Avslutar inlägget med några bilder från kvällen.

Av linnea winroth - 22 november 2016 21:09

Förra månaden sa jag ju att jag bara kommer ha 2 lediga dagar på hela November månad. Den första dagen var i går och den andra är i morogn. I dag har jag jobbat på Odenplan med event och det var fruktansvärt lungt där i dag. Vilket resulterade i 90 min vila. Vilket jag behövde för jag har aldrig haft tid att vila på dom vandliga eventen så jag tog igen allt. Men dagen har varit rolig när jag fått göra något. 

När jag kom hem så packade jag inför min resa hem till Halland. Jag gjorde det i kväll så att jag får en hel dag med Ylva och Fabian. Jag ska upp tidigt och åka in till Kungsträdgården för att åka skriskor. 

 

Av linnea winroth - 21 november 2016 21:24

I dag har det varit en lugn dag då jag bara har gjort saker jag velta göra utan några måsten. Dagen började ganska abrutt då telefonern ringde och någon försäljare från "Allra tandvårds försäkring" ringde. Klockan var strax efetr 9 och jag helt yrvaken svarade: Eh jag det är Linnea.

Personen i anda änden bara "Hej bla bla bla..... jag hoppas jag inte väckte dig, jag ringde dig i Fredags och då bad du mig ringa i dag"

Jag: Jo det gjorde du! Ja det är sant att jag sa det och seriöst jag slutade sent i natt så jag är helt slut. 

Han: Oj förlåt men då kan jag ringa upp sen..... blir det bra om 1 elelr 2 timmar?

Jag: Ring du om 1 timme. 

Jag la på och sen blokerade hanns nummer och försökte somna om. Men jag var inte säker att det skulle hjälp att jag blokerade det så jag var ju uppe vid 10 för att se om han ringde. Som tur var så var telefonen tyst och jag började packa väskan inför dagens aktivitet som var skriskor med Ylva. Det är lite komiskt för jag slutade jobba med Filmfestivalen i går men jag kan inte sluta träffa henne eller Fabian. Så jag och Ylva åkte skriskor i Kungsträdgården och sen kom Fabian förbi en snabbis mellan hanns två möten. 

 


 

Nu i kväll har jag ätit Thai och sett på en julfilm. Och oj vilken julkännsla jag fick av det. I morgon blir det jobb på Ondenplan vilket jag för en liten stund sen hörde att det brann vid. Men det blir nog jobb ändå man får hoppas att del är släckt tills dess. 

Nu sitter jag vi mitt öppna fönster och lyssnar på allt ljud som är utanför. Kan någon svara på varför mitt rum kan bli så varmt när jag inte har några elelment på dörren till resten av huset är stängt? 

 

Av linnea winroth - 20 november 2016 14:23

Ja i dag är det finalen på den 27:de upplagan av Stockholm FIlmfestival. Och i och med att det är sista dagen så har många främst dom på kontoret börjat pusta ut då vi i stort sett har rott i land denna festivalen med. Själv lägger man i en exta växel och är exta glada och snälla för vi har inte paserat mållinjen än. Men när jag öppnar dörrana vid 23:00 i kväll då kan jag pusta ut. 


Men det är trots allt finladagen så jag kan faktiskt summera hela Festivalen. 

Jag har ju jobbat konstant sen förra Onsdagen. (Den 9 Nov) Och det har varit fantastiskt roligt även om jag var helt slut i går och inte kunde pussla ihop något vettigt. Men trots att vi varit få på biograferna, tekniken har strulat fruktansvärt mycket och gäster har klagat så har allt varit hanterbart och jag har vikt mitt liv till detta projektet som sorgligt nog tar slut i dag. 

Men jag måste ändå passa på att tacka två personer som har varit mina sidekicks denna veckan. Nej jag måste tacka alla som varit med och jobbat för att få alla besökare så nöjda och glada det bara går. Men främst Ylva och Fabian. 

Ylva har varit min kassaansvariga på dom flesta av mina pass och Fabian som egentligen jobabr för en av våra stora sponsorer Plejmo. Ylva har varit en klippa som jag alltid har kunnat lita på och som ryckt in när jag behöft förstärkning. Trots att Fabian inte jobbar för oss har han bidragit med så mycket energi och stöd som det bara går. Jag tror inte det är mnga som vet att han inte jobbade för oss. För alla antog att han jobbade för oss med tanke på vad han gör. Han kan svara på frågorna och han hjälpe rmed glädje till att lösa alla oförutsedda problem som kunant uppstå. 


Men jag måste för typ 50 11 gången tacka er två för att ni hjälpte mig i Fredgas kväll. Ni hjälpte mig att täcka upp på biografen så att jag kunde gå på prisutdelningen. Utan er skulle jag aldrig fått gå dit. Jag vet att dom är lite trötta på att jag tackar dom hela tiden men så är fallet. Så om ni två läser detta så tackar jag åter igen för att ni gjorde Fredags kvällen möjlig för mig. Det låter så sjukt att en sådan liten sak som en prisutdelning blir så stort för mig. 


Och tack vare Stockholm Filmfestival så har jag fått två fantastiska vänner som jag aldrig skulle fått lära känna annars. Så för mig har denna perioden inte enbart gett mig erfarenheter och fått visa vad jag går för. Det har gett mig minnen och vänner för livet. Och med tanke på att vi har jobbat så intensivt så har vi hunnit bygga band och kommit varrandra närmare. 


Det är därför lite jobbigt att det i dag tar slut. För vad ska jag göra i morgon? När jag inte längre har en biograf att gå till och inte kan ringa varken Ylva eller Fabian och be dom komma. 

Vi ska nu ta vänskapen utanför jobbet och där öppnas en helt ny värld där vi kan göra så sjukt mycket. 

Så i dag när jag ska gå till jobbet gör jag det med en liten klump i magen för jag vet att jag kommer vara "Själv" utan mina vapendragare. Både Ylva och Fabian gjorde sina sista pass i Fredags. Det är bara jag som krigar vidare dessa dagarna. 


Men gud vilket långt inlägg detta blev. 2/3:dje delar av inlägget är ju bara till för att tacka och på något sett upphöja dom. 

Jag ska sluta med det nu och gå vidare till något helt annat. Jag tror jag redan har tapapt alla mina läsare men om det finns någon som orkar läsa allt så bytar vi ämne nu.

_________________

Till något helt annat! 

Jag har några timmar mitt på dagen som jag är ledig då jag har avslutnings passet. 

Det betyder att jag i dag fått vila lite. Och i morse så pratade jag med mamma och hon informerade mig om att dom har spolat isbanan i kungsträdgården. Det leder vidare till att julen är på ingång. Jag vet att är ett tag kvar men id ga är det den 20:onde och det betyder att det är 34 dagra kvar till julafton. All julpynt och julskyltning är i full gång. Så jag packade väskan och åkte in till stan. Och ärligt talat var jag som ett barn på julafton när jag såg isbanan på Kungsträdgården. Jag ahr längtat så fruktansvärt länge på det. Så från och med i morgon kommer ni alla kunna hitta mig på isen för jag tänker bosätta mig där. 


Så först jobba i dag och i morgon drar jag med mig Ylva så ska vi åka skriskor. Så..... Nu har jag nog fått berätta allt jag velat säga men inte orkar eller haft tid att säga under denna veckan. Ber om ursäkt om jag inte har skrivit så mycket vettigt under veckan och ber om ursäkt för att ni i stället måste läsa denna roman i slutet. 

Men ärligt talta jag har inte tvingat er att läsa hela. Ni kunde slutat någon stans där uppe.

Men i morgon går allt tillbaka till det vandliga där jag ska försöka att blogga regelbundet och inte skriva romaner i varje inlägg.

 

Av linnea winroth - 19 november 2016 10:08

Okej lite kortfattat om min kväll.


Vid 16:20 kom Fabian till biografen och jag lärde han grunden i kassa systemet och sen gick jag och bytte om till min gula klänning. Vid 16:45 gick jag till Dansens hus och gick på röda mattan. Sen var det mingel och där var jag helt själv och väldigt lost men det blev en del rundor till baran för att få akohålfri champanj i form av bubbelvatten. Japp jag frågade om dom hade något alkohålfritt alternativ och jag fick bubbelvatten. Vid 18 tiden var det dax för prisutdelningen och den var maffig. Så kul att få se alla nominerade och alla pristagare. Kodjo som var våran konfransier var strålande och alla skrattade en hel del. runt 19:30 var prisutdelningen slut och det var dax att gå till efterfesten. Det var även då Fabian kunde komma loss från bin ch komma. Så vi gick runt och tog det egentligen lite lungt till typ 20:30 då jag gick och hämtade Ylva och Fabinan kom på efterkälken för han skulle fixa sitt guldband så ahn kunde komma och gå som han ville. 

Så vi hämtade Ylva och sen hade några årdningsvakter skämtat med Fabian och sagt att dom ville ha något från Pressbyron om han skulle få komma in igen. Så vi tog med oss chips till dom vilket resulterade i att vi fick gå före i kön. (skulle jag visseligen ändå fått gör) Sen vid 22:30 var vi alla tvungna att springa tillbaka till Skandia för att pressentera den sista filmen som gick 22:45.

Och på vägen tillbaka till klubben tog vi med oss 2 color till vakterna vilket gjorde dom typ sjövilda och alla fick ett gott skratt och vi fick ännu en gång gå före alla. Sen dansade vi tills svetten rann på oss och runt 1:30 gick vi hem. 


Och dom enda bildern ajg fick var dessa.

   

Så jag avslutar inägget med en kort film.

Nu ska jag göra i ordning mig för jag ska jobba vid 13:00.
   

Av linnea winroth - 18 november 2016 15:45

I dag är en betydligt bättre dag. Efter lite prat så är jag uppskriven på VIP listan till prisutdeningen i kväll och Fabina är snäll och jobbar åt mig tills Ylva kommer. Så medan Jag sitter i min gula klänning och kollar på prisutdening så jobbar Ylva och Fabian på Skandia. Det är två riktiga fiters. Jag ska gå som Fabians +1 och sen så har jag fixat så att Ylva kommer in efter hennes skift. 


Vi får hoppas att allt går bra. Just nu är det lungt på biografen och jag förbereder allt som går att förbereda inför kvällen innan jag ska gå iväg på festen.


Uppdatering kommer antagligen i morgon. 

 

Av linnea winroth - 17 november 2016 23:00

I dag jobbade jag bara 13-18:30. Det är nästan otroligt men kom jag från jobbet tidigt då? Nepp jag gick därifrån vid typ 22:00 och sen gick jag och åt sushi med Fabian. 


Jag går och lägger mig med en liten besvikense eftersom jag så gärna ville gått på prisutdelningen som äger rum i morogn kl 18:00 på Dansens Hus. Jag jobbar på Skandia då och sen även om jag skulle kunna få någon att ta mitt pass så skulle jag inte kunna ta mig in för man måste få en inbjdan och få sitt namn uppskrivet på en lista. Men jag får väll nöja mig med efterfesten vid 22.  



Av linnea winroth - 16 november 2016 22:41

Japp nu har det blivit halvlek och jag har halva veckan kvar. Jag har nu Måndag till Onsdag jobabt 12-22. I dag fick jag gå hem 30 min tidigar eftersom det var ganaks lungt men i dag var det en lite roligare kväll. I går hade vi besök av skådispelaren Henrik Lundström med flickvän. Han är precis osm på film. Fri tolkning men läskigt lik hanns karaktär på filmen "Student Festen" Men i dag fick vi besök av "Rising Star" nominerade Anton Lundqvist. Och han är också precis som sina karaktärer. Sprutlande glad och posetiv. 


Nu är jag som sagt hemma och det är så skönt för jo det tar på krafterna att jobba så intensivt som jag ändå gör under denna perioden på 12 dagar. Jag har gjort 9 av 14 pass. Så jag har 5 pass kvar och det börjar väll spricka i fogarna för det lyser nog igenom mer och mer nu men jag klagar defenitift inte för detta är så fruktansvärt kul att jobba med. Visst är det mycket strul men när jag får frågan hur jag orkar med det så svarar jag alltid att fördelena väger tyngre än nackdelarna. Så får jag frågan igen att vara med nästa år så kommer jag tacka ja till det igen. Och ärligt talat jag har sett 2 kändisar på hela festivalen. Och dom är då inte några speciellt stora kändisar men man har lite koll på dom. Och trots att jag har träffat regisköre för någon koriansk film så var det inget stor grej för mig för jag visste inget om personen. Men korianerna var då betydligt mer exalterade och avensjuk när jag berättade om det dagen efter. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards