linneawinroth

Alla inlägg under november 2016

Av linnea winroth - 15 november 2016 19:44

I dag har det gått betydligt lättare på festivalen. Det har varit lugnare och i dag har jag haft ett helt team bakom mig som gjort att jag för en gångs skull kunde sköta mitt jobb. Så i dag är den första dagen jag inte känner mig stressad och alla papper och listor är helt godkännda i dag utan den mista diff. Det betyder att jag kan gå hem snart. Jag måste bara pressentera en film till sen får jag gå hem. 

I morgon blir den kanske om jag har tur mitt sita dubbelpass. Men jag tror inte det för vi sakranr fortfarande folk så då får jag i stället hoppas på att morgondagen blir lika bara som denna med en hel grupp och att ingen saknas för är det så so kommer jag få ha en ganska lätt dag. För då är mitt viktigaste jobb att presentera 2-3 filmer.

 


Av linnea winroth - 14 november 2016 18:41

I dag var jag nog lite kaxig för jag tycket att allt gått bra fram tills jag skulle avsluta mitt pass. 

Haha på datorn var det en diff på -10 kr och på min kvittoslips från korttermilalen så var det en diff på +340kr.

Haha jag du vad ska man göra. 

Nu har jag gått av mitt pass första pass och allt avd kassa heter. Men jag jobbar fortfarande som arbetsledare. Super för jag kan ta det lunt. 

Som tur är så är det riktigt lungt så jag hinner varvaner en del. Men snart får jag gå hem och sova. Och sen blir det samma saker i morgon. 

 

Av linnea winroth - 13 november 2016 21:53

I dag har jag varit i stan större delen av dagen. Först jobba och sen åkte jag hem för att duscha och sen åkte jag in till stan igen. Då gick jag på bio, vilket var super mysigt. Det blev Trolls med bland annat Mimmi Sandén och Måns Zelmerlöw i huvudrollen. 

Så min dag har väll inte varit så fullspäckad men jag är nöjd. 

Nu ska jag hoppa i säng och se på film. 


I morgon blir det ännu mer jobb och så blir det fram till Fredag.

 


Av linnea winroth - 12 november 2016 13:29

Dagens pass på Skandia gick bra trots lite strul men det glirck betydligt bättre id ag än i går och ljudnivån var längre i dag med. Men nu har jag varit på Telia och hämtat min telefon. Och nej jag fick ingen ny utan fick tillbaka min gamla. Dom kunde inte hitta något problem utan säger bara att det kan vara någon i mjukvaran och att det kanske försvinner när den nya uppdaeringen kommer. Så nu hopaps vi på att den slutar strula. Men trots att jag fått tillbaka min galma är jag glad för jag har saknat min stora telefon så jag slipper se ut som en idiot varje gång jag ska läsa ett meddelande. 

Så trosts att jag inte fick någon ny så är jag nöjd. Nu sitter jag och skriver lite och i kväll får vi se vad som händer.

 

Av linnea winroth - 11 november 2016 19:30

I dag har jag varit på Skandia biografen och där var det ett helt anant flöde. Visst bion är större men den har bara en salong så på de sättet var det lättare MEN där strulade tekniken i kassan så det var inte länge som tekniken funkade i sin helhet. Det fanns alltid en sak som inte funkade. Så efter mytcket strul så fick vi igång det men då la nästa sak av och vi var på ruta 1 igen. 

Så visst fanns det stunder då jag ville slita mitt hår eller bara be alla att hålla tyst. Men jag kunde ändå behålla lugnet och göra mitt bästa för att hjälp alla kunder som klagade. 


Men nu är jag hemma och ganska slut. Det var ganska mycket ljud vissa perioder som gjorde det väldigt svårt att fokusera så det är skönt att komma hem till mitt rum där allt är tyst. I morogn blir det morogn pass 9-13:30.

Sen ska jag se om min mobil är klar hos Telia så nu håller vi tumamrna för att jag får en ny.

 

Av linnea winroth - 10 november 2016 13:15

Närmen god eftermiddag på er. Jag vet att det inte hör till vandligheten att jag bloggar på dagarna. Jag gör det ju oftast på kvällarna för då kan jag ju berätta om heal dagen. Men eftersom jag jobbar sent i kväll igen så vill jag ändå hinna berätta om gårdagens arbetspass på Grand. Biografen på Sveavägen. Våran sista film startade vid 21:30 och strax efetr det släppte jag hem mina små voloterer då jag tyckte synd att dom skulle behöva sitta av tiden.Behöva stanna 2,5 timme bara för att dom hade tid till 24:00. Vi behövde inte vara 3 som såg till att alla kom ut efter filmen. 


Men jag ska inte klaga. Jag fick tid att sitta ner och prata, maila och gå en rundvandring på en nästan tom bograf. Så i 3 timmar var det jag och en Kille från biografen som underhöll varrandra. Som tur var så skulle han åt samma håll när vi stängde och låste vid 00:30 så vi hade sällskap till tunnelbanan. Där åkte vi åt fel håll så vi åkte bara en station och sen gick vi av vid Odelplan sen tog vi en promenad bort till Karlberg där vi slutligen tog pendeltåget. 


Men efter lite stopp på grund av all snö som hade kommit under dagen så tog det mig nästan 2 timmar att komma hem. Och jag måste nog varit riktigt trött för anttagligen missade jag en 3m snögubbe utanför vårat hus. 

När jag gick hemifrån id ag så såg jag denna och jag börja seriöst undra om jag var påvärkad i natt. För ärloigt talat hur han man inte se denna?

Strunt samma, nu sitter jag inne i stan och väntar på att en av biograferna sk aöppna så jag kan hämta mitt badges för filmfestivalen så jag kan komma och gå som jag vill.

Men dom hade visst problem med snöras så jag får vänta. Sen börjar jag inte jobba inna 17 men jag kommer troligen vara på plats en bra stund innan.

 


Av linnea winroth - 9 november 2016 19:32

Ja i dag har min dag varit och är fortfarande ganska händelserik. Första halvan av dagen spenderades på Clarion på Söder. Så efter morognens snökaos så kunde vi dra igång dagens event lite senare än planerat. 

Sen flöt dagen på bra trots många avhopp från våra gäsete osm vlivit sjuka eller bara försenade. När jag sen slutade vid 15:30 så drog jag vidare till Sveavägen där jag började jobba på Grand och Filmestivalen. Den första timmen var fruktansvärt intensiv då man slängdes in i allt utan någon som hellst information men under tidens gång föll allt på plats och jag känner nu att jag har koll på allt och kan styra upp det. 


Jag och mitt team har just nu lite paus då filmerna spelars paralella i våra biosalongrer. 

Men jag räknar med att vara hemma runt 01:00 i natt men fy va kul denna perioden kommer vara. 

Jag kommer vara så slut efter dessa 11 dagar men det kommer bli så mycket nytt som jag kommer ta med mig.  

 

Av linnea winroth - 8 november 2016 20:45

I morgon ska jag vara där jag hör hemma, nämligen på event och filmfestivalen. Det blir först 6:30-15:30 med Magagment Events och sen 17-24 med Filmfestivalen. Super ska det bli. Men det betyder desvärre att om jag inte hinner blogga mellan mina pass så kommer det inget inlägg i morgon. Det kommer i såfall komma upp på Torsdag morgon. 


Men jag har lyckats få min mina viktigaste appar i telefonen och även återskapat större delen av min kontakt lista. 

Så förutom att jag ser ut att vara otroligt närsynt när jag annvänder telefonen så är den helt okej trots att den är pytte liten.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards