linneawinroth

Alla inlägg under mars 2017

Av linnea winroth - 22 mars 2017 21:49

I dag har jag varit ledig och då spenderade jag min dag på bibblan. Jag har lyssnat på musik och skrivit lite. Ett bra sätt för mig att koppla av. Älskar ju att skriva och musik. Jag brukar försvinna bort i en annan värld och det gjorde jag i dag med.
Nu har jag packat för några dagar hemma i Falkenberg och sen några dagar iväg med jobb.
Men först har jag ett natt pass att göra i morgon.

Av linnea winroth - 21 mars 2017 20:30

I dag har jag jobbat. Vi var iväg på förrmiddagen och på eftermiddagen så var vi hemma. Jag fixade lite IT och sen tog vi det lungt. Efeter jobbet så var jag med Linnea en stund innan jag åkte hem. 


Nu när jag är hemma så sitter jag på golvet och ser en film och försöker stretcha lite. Ja jag är lite galen men sån är jag. Det kommer inte bli mer vettigt gjort i dag så jag tänker blogga medan jag ändå är produktiv. Snart kommer jag ändå gå och lägga mig.

 

Av linnea winroth - 20 mars 2017 20:57

I dag har jag varit på Stockholmsmässan och kollat på UF företag. Det var väldigt blandat men vissa hade en riktigt bra ide och andra var nog mest där för att få närvaro. 


Jag hittade två bra företag. Ett företag var skydd till laddare. Alltså förebygga att sladden går sönder genom att sätta på ett plasthölje på sladden. Det andra företaget gjorde mobilslan av naturmaterial. 


Annars har jag tvättat lite och sen varit på bibblan lite. 

Var även på ett avslutnings möte men det varade i ca 10 min så det var väll inte mycket som vi fick gjort på den tiden. 

I morgon ska jag jobba och det ska väll bli kul. Dagarn går och jag börjar närma mg hemresan till falkenberg. Ska ta vägaran förbi innan jag ska till Allinsås och hämta företags bilen. 

 

Av linnea winroth - 19 mars 2017 20:00

I dag är ju dagen efter. I natt var jag ute med Linnea. Vi dansade och ahde riktigt mysigt och vi var väll i säng runt 4:30. Så i dag har vi inte orkat med så mycket. Så vi hade en lugn dag genom att pärla lite för Ung Cancer. 

 

på 3,5 timmar gjorde vi sammanlagt 57 armband. Mysigt hade vi också. Nu när jag är hemma så ligger jag och kolal rpå olika serier. Mina två nyaset serier är "Farang" och "The Arrangement" Men eftersom jag är ganska seg så ska jag sova snart.

Men kan avsluta med en bild på oss innan vi gick ut i går.

 

 

Av linnea winroth - 16 mars 2017 22:06

I dag har jag varit på utbildningsdag 2. Vi har haft demostrationer av olika företag och produkter som vi kommer dema under våran tune i 5 månader. 

Alla fick olika godibags och dett var det jag fick med mig hem.

           

Många fina påsar och detta är allt vi fick.

 

Mycket dricka, mat och korv. Jag är nöjd och det blev en del att få hem. 

Nu är jag hemma och är riktig trött. I morgon är jag ledig och då ska jag sova.

 

Av linnea winroth - 15 mars 2017 22:00

I dag har jag varit i Solna hela dagen för att vara på utbildning inför "Matresan" som jag kommer vara med och genomföra nu när Ica fyller 100år. I dag har vi haft mestadels information och efter 7timmar så gick vi och åt mat tillsammans med ett team på 28 personer + några extra. 

I kväll åt vi Grekisk och mitt team som är "Team Öst" hann till och med att fira lite innan maten då vi gick och satte oss på en pub och lärde känna varrandra lite mer.


I morgon ska vi har genomgång av alla statione roch all mat och dryck som vi kommer dema.

 

Av linnea winroth - 14 mars 2017 18:03

Neeej, min hals känns tjock och börjar får lite ont i den. Så detta kanske är början till att bli sjuk. Inte konstigt egentligen med tanke på att jag har har utsatt mig för sjukdomar en längre period.
Men förutom halsen mår jag toppen. Jag har jobbat i natt med men det gick bra.

I morgon har jag utbildning så nu har jag 2 roliga dagar framför mig.

Av linnea winroth - 12 mars 2017 20:45

I natt var det efterfest och jag hade as kul. Men det sätter sina spår och i dag har jag inte alls varit med på det som hänt.

Kan tycka lite synd om mamma för jag var inte närvarande för 5 öre. Det var skönt att bara sitta och prata mer än så orkade jag inte med. Men vi har hunnit köpa några tröjor till mig innan dom åkte hem. När jag äntligen fick vinka av dom så fick jag åka hem och nu ska jag sova. 

Men först någa bilder från gårdagen och natten.

   

Det här gänget dansade för SAS och har precis som jag varit med i alla städerna.

Ett härligt gäng och jag kan nog summera resan med denna bilden. Dom har varit så fantstiskt härliga och spridit energi runt om kring sig.

         

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards