linneawinroth

Alla inlägg under december 2017

Av linnea winroth - 12 december 2017 23:21

I dag har jag varit i Kista större delen av dagen. Jag har suttit på bibblan där och skrivit. En riktigt härlig dag och jag har kunnat låta tankarna flöda fritt vilket har varit så skönt. 

Så jag har inte gjort så mycket och därför blir inlägget kort. Men jag har skrivit och sen nu i kväll sett en film innan jag somnar av ljudet från Musikhjälpen. 

 

Av linnea winroth - 11 december 2017 21:15

Japp det var det jag vakande av i dag. Ett samtal om att Anticimex ville komma hem till mig. Så jag fick städa undan allt snabbt och sen kom dom. 

Besöket gick på ca 10 min och det fanns inte så mycket att säga om lägehneten eftersom den är såpas ny. 


Efter besöket så packade jag väskan och åkte till MoS. Gick lite i affärer men hittade inte så mycket mer än ett nagelkitt och badsalt till mig själv. 


Nu sitter jag och ser på Svenska Hjältergalan, vilket super program. Efter detta så blir det film.

 

Av linnea winroth - 10 december 2017 19:00

I dag har jag jobbat. Och då har dagen kretsat runt en ensa grej. Skridskor i Kungsträdgården. Jag lovade i går på julbordet att jag skulle ha med mig skridskor och att jag skulle ta med henne till Kungsträdgården. Och som ett barn på julafton så sprack hon upp i världens leende i samma stund som vi åkte ut på isen. Vi hade det super roligt på isen och jag fick ett riktigt bra träningspass. 


Nu i kväll efter jobbet har jag sprungit in i en dusch och tinat upp tårna efter eftermiddagen.

 

Av linnea winroth - 9 december 2017 21:37

I dag har jag varit på årets första julbord. Och det första julbordet med jobbet som jag kommer ihåg. Super mysigt julbord vid Zinkensdam. 

Så dagen har i stort sätt bestått av julbordet. Innan julbordet så städade jag lägenheten och efter julbordet så såg jag på en film och fixade lite tvätt och packade väskan inför i morgon då jag ska jobba. I morgon blir det som sagt jobb och då ska jag faktiskt ta med mig Emma till Kungsan och åka skridskor. Det ska bli super kul att få ta med henne dit. 


Så nu blir det lite mys i sängen med lite youtube och sen sova. 

 

Av linnea winroth - 7 december 2017 22:07

Jag var nog uppe sent i natt för jag vaknade inte innan 11 i dag. Så förmiddagen försvann fort i dag. Såg på en film och sen packade jag för att åka skridsor men då började det självklart regna så jag fick stanna inne. Men runt 14 så slutade det regan och jag åkte in till stan. Men i samma stund som jag hade fått på mig skridskorna så började det regna igen. Men då hade jag ju tagit mig dit så då fick jag allt åka lite också. Och till min stora förtjusning var det så mycket lättare att åka när det regande. Jag gled 100 gånger bättre än vandligt men jag belv självklart 100gånger bötare också. Men det tog mig en bra stund innan det började kännas i fötterna. Men det var så skönt att för en gångs skull känna flåset och värken. Det är en sådan befrielse ska ni vet att få plugga in lurana i öronen och bara höra musiken dunka. Men efter ett tag fick jag slänga in handskarna och åka hem. Jag var helt dyngsur och behövde få av mig alla våta kläder och ställa mig i duschen och tina upp lite. Men nu sitter jag under tecket i soffan och myser. Snart om ca 20 min kommer mitt dagliga avsnitt i radion. 22:30 kommer det så man måste ju lyssna då. Det är liksom lite rogivande att varej dag få höra lite julmusik. 

 

Av linnea winroth - 6 december 2017 21:25

I dag har större delen av dagen gått åt till att utforma grunden och början på min egna hemsida. Gjorde den mest för att försöka sammla alla mina sociala kanaler på en plats och för att få en egen överblick av allt. 

Så vill ni gå in och kolla på den så finns det en läng HÄR eller här -> https://linneawinroth.wixsite.com/hemsida

 

Men som sagt det är väldigt nytt så det händer kanske inte så mycket nu i början. Kommer självklart fortfarande lägga mest energi här eftersom det för tillfället är lättast. Men med tiden så kommer hemsidan fyllas på.

Så förutom min hemsida så har jag tagit det lungt i dag. För i eftermiddag så kom det som en blixt från klar himmel, illamåendet. Jag var ute och fick lite frisk luft när illamåendet kom och då gick jag till närmsta buss för att ta mig hem fort utifall det skulle bli värre. Så när jag kom hem så drack jag lite cola och sen la jag mig någon timme och sen känndes det bättre så jag börja se en film. 

 

Och nu sitter jag här och skriver lite. Vi får se hur länge jag klarar mig innan jag blir sjuk på riktigt. 

 

Av linnea winroth - 5 december 2017 21:15

Hur många lyssnade i kväll vid 20:00? Orkade ni vänta på mig? Jag hördes aldrig men min jul snutt kom vid 20:28. Antar att många hade hunnit stänga av innan dess. Men för er som missade det så kommer det finas många chanser fram till jul. 

Men innan min debut på TV100 så har jag hunnit att umgås med Ylva, Linnea och en klasskompis till Linnea. Tror hon hette Therese men vill inte uttala mig om det. 

Sen har jag ju hunnit fira min lille kille som blev 17 i dag. Så jag knåpade ihop detta till han.


Så Viktor du finns på nätet nu!!!!!


Men innan jag och Ylva separerade i dag så hamnade vi mitt i ett MakeUp event på H&M. Resutater blev att vi blev sminkade.

 

Haha vi blev super fina, men vi bårda kom överäns om att vi saknade våra ögonfransar och att det kanske blev lite väl mycket smink. 

 

Men jag får väl vänja mig vid smink nu, med tanke på vad jag har på gång. Vissa har redan fattat och ni andra kommer fatta med tiden. Förklaringen kommer när allt har kommit i gång, vilket blir efter nyår.


Nu är jag hemma och myser med lite mat och har till och med hunnit måla naglarna.   

 

Av linnea winroth - 4 december 2017 20:37

I dag har jag varit i stan och suttit på Starbucks och skrivit lite mail och fyllt i blanketter. 

Dagen gick ganska fort ändå och i kväll har jag kollat på Diggiloo. 


Något som ni absolut inte får missa är ett radio program med jullåtar som jag har gjort. Sänds på Tv100 i morgon Tisdag kl 20:00. Ni hittar dit via länken HÄR eller här -> http://tv100.se/   

Så se till att sprid detta och gå in och lyssna på detta kl 20:00 i morgon. 

 

Sen till en annan sak... Jag läste på mitt horoskop att jag skulle få besök.

 

Vem var det som inte vågade komma till mig i dag? Jag bitts inte alls..... längre, jag lovar.......

Men strunt i det. Ni får komma en annan dag. Nu ska jag återgå till slutet av min ljudbok och sen sova. Har ett möte kl 9:00 i morgon.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards