linneawinroth

Alla inlägg under september 2018

Av linnea winroth - 20 september 2018 12:24

I dag har jag en lugn dag inna jobbet i kväll. Jag passade på att sova tills jag vaknade då jag ska jobba sent i kväll.

Men dagen började med att kolla igenom mailen och sen äta frukost. Det ska vara strömavbrått mellan 13-14:30 i dag så funderade på att kanske gå och träna när strömen inte fungerar men jag ska till jobbet vid 15 så kanske blir lite stressigt. 

Vi får se vad jag gör under tiden. Men i kväll blir det åtminstonde MMTP. Har inte jobbat där sen i början av Juni. Det blir 3 pass denna helgen och sen ett pass till nästa Lördag. 


Därför kommer jag antagligen inte uppdatera innan Lördag kväll efter jobbet. 

Men till dess kan ni ju läsa gårdagens inlägg. http://linneawinroth.bloggplatsen.se/2018/09/19/11563430-webhelp/

 

Av linnea winroth - 19 september 2018 19:00

I dag trodde jag att det skulle vara strömavbrått 13-14:30 så jag gick till gymmet under tiden. Så jag var där en timme i . dag och sprang på rullbandet. Det slutade med att jag klättrade lite högre på min mentala träninslista. Jag har ökat med 100% i fart sen jag började för 3 månder sen. 


Det roliga var att när jag stod i duschen här hemma. Då får jag först sms från en gammal kollega som precis varit min refferens till ett jobb inom support för Electrolux. Jag hinner knapt ut från duschen då telefonen ringer. Det var från Electrolux som ville att jag börjar redan på måndag. Så från och med Måndag kl 9 så blir min nya arbetsplats i Solna Centrum. Ska bli super roligt då jag vill pröva något nytt. 


Men nu i kväll så har jag fått köpa Thaimat som mamma och pappa betalde. Så i kväll har det blvit Thai och film. 

 

Av linnea winroth - 17 september 2018 18:00

I dag har jag varit på en intervju i Solna. Den känndes bra så jag är nöjd men vågar inte hoppas på något då jag tyvärr haft fel den sista tiden. Men vi får se hur det blir under veckan. Efter intervjun så åkta jag in till stan för jag ville kollat på någon fotoutställning på kulturhuset men det var lite mycket poliser på plattan så jag gick bort till Gallerian i stället. Och då hörde Ylva av sig så då passade jag på att träffa henne någon timme innan hon skulle jobba. 

Det var roligt att träffa Ylva för jag minns inte riktigt när vi sågs men typ i våras. Så även om vi inte hann prata super länge så hade vi kul den tid vi fick och så får vi se till att ses snart igen. 

 

Av linnea winroth - 15 september 2018 22:31

I dag har jag tagit det hyfsat lungt. På förmiddagen så satt jag hemma och skrev lite och sen på eftermiddagen så åkte jag in till stan och till Kungsträdgården för att kolla på "Håll Sverige Rent"

här kommer lite klipp från det.

 

 


   


 
 
 
  Nu ska jag sova för i morgon ska jag jobba.

 

Av linnea winroth - 14 september 2018 22:00

I dag har jag tagit en fika med Emma här i Sollentuna. Det var mysigt efetrsom vi ganska sällan ses då hon pluggar i Uppsala och jag jobbar hela tiden. Men i dag hann vi åtminstonde ta en liten fika. Sen har jag tränat lite men foten är lite super glad för det. 

I morgon blir det Kungsträdgården tror jag. Det är något event om håll Sverige rent.  Så jag tror jag ska dit och kolla. Men nu ska jag lyssna på lite podd innan jag lägger mig.

 

Av linnea winroth - 10 september 2018 18:59

I dag blev det en halvproduktiv dag. Jag sov tills jag vaknade i dag. Det blev till 8:30 och redan vid 9:00 börja jag med att beat av pungter på min lista. Först och främst har jag sagt upp mitt bredband då vi ska ända leverantör i huset. Sen försökte jag få tag i Jysk då jag har beställt ett nytt överdrag till min bäddmadrass.

 

Jag tvättade mitt överdrag i våras. Exakt som det stod att jag skulle göra. Men överdraget krymte 1dm på både brädden och längden. Men så för en månad sen så blev jag lovad ett nytt. Men nu en månad senare så har jag fortfarande inte hört något från dom. Men det är nästan som att ringa till kungen. Så jag fick åka dit och prat med dom och då hade mitt överdrag visst kommit. Så nu är sängen äntligen fixad. 


Förutom detta så har jag handlar och städat innan jag satte mig och kollade på en film. 

Sen nu vid 18 så hade jag en intervju om ett möjligt jobb jobb till helgen. Men svaret på det får vi i morgon. 

 

Av linnea winroth - 9 september 2018 20:45

I dag åkte Ida hem efter 2 fantastiska veckor med mig. Vi har varit på semester, Kolmåden och shopping. Men innan Ida åkte vid 17:46 så var vi på Footway och köpte skor. 

Det blev två par rosa Puma skor till mig. 

 

Jag har haft riktigt roligt men nu är det dax att återgå till en vardag igen. I morgon ska jag fortsätta beta av min lilla Att-Göra lista. 

 

Av linnea winroth - 7 september 2018 21:12

Japp i dag har jag och Ida varit nere på Kolmåden och haft en mysig dag. Vi åkte vid 8:20 och var hemma igen vid 20:00 så vi har varit igång i ca 12 timmar.

Nu sover Ida i soffan eftersom hon faktiskt har feber. 

Så jag avslutar med en video från dagen. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards