linneawinroth

Alla inlägg under juni 2012

Av linnea winroth - 30 juni 2012 23:45

I dag har det ju varit sol men ändå blåsigt. Vad gör man en sådan dag då? Jo då passar man på att vara i lä för vinden i en hängmatta och skriva lite. När det sedan blev kalt hämtar man en filt och fortsätter skriva. Efter typ en timme så var jag tvungen för att komma in för då skulle vi äta. Sen sitter man vid dator innan årets första Sommarkrysset. Självklart såg jag inte så mycket av det för min kära moster kom på besök så då fick man hjälpa henne en del. När hon och maken hade åkt satte vi oss för att se på en Wallander film. Sen runt 22.30 kom pappa hem och nu kollar pappa på en Bond film medan mamma och Viktor tävlar i Rumbel och jag ligger på golvet och skriver lite till.


Om ca 15 min så fyller min kära mormor 65 år. Så vi ska till henne någon gång under dagen och sen ska jag vara barnvakt.

Nu ska jag fortsätta skriva en stund innan jag ska sova.

 

Av linnea winroth - 29 juni 2012 12:15

Ja dagen började med en körlektion som gick ganska bra, tror jag. Nu sitter jag hemma och lyssnar på en intervju på ”Radio Wake up” om bara 16 dagar så är jag där.


I går var det ju publikrep för Campa i Klaveret på vallarna. Och det var så himla roligt att kolla på det, dom har gjort ett bra jobb i år igen. Jag var där med ”radio Wake up” och min bror.


När jag kom hem runt 22:10 så börja jag kolla Facebook och allt. Sen gjorde jag något jag inte vågat förr. Jag började prata Linda. Det slutade med att hon ville att jag skulle göra en tavla till henne. Förstår ni? Stylisten Linda Jägerström vill att JAG ska göra en tavla till henne I glas. Det är ju super kul att någon gillar det jag gör.


Hon hjälpte mig även att komma på vad jag ska ha för projektarbete. Och det var ingen dålig sak. Just nu längtar jag till skolan så att jag får börja jobba med alla skisser och allt. Detta blir nog ett toppen år.


Så vad kan man göra när vädret är dåligt? Jo börja skissa lite och leta inspiration. Sen kanske jag borde se över alla saker till i kväll om jag nu ska göra den där intervjun med två fantastiska tjejer.


Nej men borde kanske börja kolla runt bland bilderna då. Nej först ska jag göra en macka sen börjar jag, efter att jag hämtat posten. Då går jag väll nu så att jag kan börja. För om jag inte går så kan jag ju inte kolla tillbaka.

 

Av linnea winroth - 28 juni 2012 13:51

Ja i dag vakande jag vid 8:45 av att några börja smsa mig. Så då får man väll vara snäll och svara alla då. När alla var klara så satte vi på Viktors cykel på bilen och sen lämnade vi han hos en kompis som bor borta vid Branders sedan åkte jag och mamma och handlade. När vi körde hem så passade vi på att övnings köra lite med. Det var mammas första gång så ni kan ju gissa hur rädd hon var vid sidan av mig.

Nu har vi precis packat upp all mat och spelat en runda badminton. Jag vann igen. Nu sitter mamma och äter medan jag sitter på bardisken och bloggar och sjunger med till Chemistry och Imagine. Vi ska snart åka igen för jag ska ta en spruta, Sen är det bara att åka hem igen för mamma ska jobba. När pappa sedan kommer hem ska vi köra lite och göra några ärenden innan jag och Viktor ska på Campa i Klaveret.


Kolla jag har en ny signatur. Kom på den själv och den har jag målat för hand   

 

Av linnea winroth - 27 juni 2012 23:45

Ja i dag blev jag väckt av mobilen. Det är väll ett tecken på att man ska upp. Pappa och jag skulle övningsköra när han kom hem men det blev inte så. Så då får man väll plugga teori i stället. Och var gör man det bäst om inte i en hängmatta? När man är trött på att läsa kan man ju sitta och fiffla med sitt namn, Ja det blev ganska bra, vill ni se hur det blev? Kolla lite längre ner då. På kvällen skulle mamma på tjejträff och då beställde vi mat så vi hade lite mys här hemma nu när mamma var iväg. I morgon händer det lite saker.

   

Av linnea winroth - 26 juni 2012 21:43

Ja då har man tävlat mot pappa och Viktor i badminton. Jag vann, jippi, sen har jag kollat på sommarens första Allsång på Skansen. Det var kul precis som vanligt. När det va slut satte jag mig ner för att skriv ner lite frågor till alla intervjuer jag ska göra. Det blev en hel del och kul ska det bli. Nu sitter jag och fixar lite musik till mobilen och sen ska jag skriva lite I min bok. I morgon vänta lite ärenden innan det antagligen blir en intervju med Carro och Becca. Nu ska jag sätta mig och skriva.

 


Av linnea winroth - 26 juni 2012 14:00

Ja i dag vakande jag runt 12:00 för att pappa håller på i uterummet. Han har satt upp en terass värmare åt mamma. Jag sov länge för jag var uppe sent i natt för att chatta på FB till 2:15. Det börjar bli sena vanor. Det kommer bli jobbigt sen när man ska börja jobba. I dag skiner ju solen så då ska vi sätta upp vårat badminton nät. Nu börjar det kännas som riktig sommar.

 

Av linnea winroth - 25 juni 2012 23:30

Ja I dag var vi en sväng I Halmstad. Pappa skulle fixa lite saker på Biltema men det slutade med att vi kollade på skor och sedan hamnade vi McDonald's. När vi var hemma igen runt 18:40 så kollade jag och mamma på en Wallander film. Vid 20:00 fick vi avbryta för att

   kolla på Lotta på Liseberg. När det sedan var slut så kollade vi på en Wallander film som gick på tv4, nu är filmen slut och vi ska se klart på våran film.

Av linnea winroth - 24 juni 2012 14:58

Ja i dag sov jag till 12:00 och sedan åt jag lite frukost. Ska snart med mamma och handla lite och sen ska vi få gäster. I kväll kommer Jonte och dom andra, då ska vi äta Thai mat och sen blir det att kolla på film från semestern. Sen är denna veckan slut. Vad händer nästa vecka då? Jo nu ska vi se


Måndag:

Tisdag: Youngblood i Halmstad

Onsdag:

Torsdag: Ta Spruta, Campa i klaveret

Fredag:

Lördag:

Söndag: Mormor fyller år och ska vara barnvakt


Att göra under veckan:

Intervju

Packa

Fixa lite inför jobbet den 13/7


Nu ska vi åka och handla men jag bloggar säkert snart igen.

 


Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards