linneawinroth

Alla inlägg under februari 2014

Av linnea winroth - 9 februari 2014 21:24

Ja nu är denna arbetsvecka slut. Och ja det är ganska skönt att åka hem och sen veta att mab kan sova bort hela dagen i morgon. Nu har jag jobbat 8 arbetspass på 7 dagar. Det har avrit kul men även lite tråkigt att ta sig till jobbet dom dagar då man bara vill vara hemma och slöa i rumet eller i ett bad.

Men ja nu är man ledig ett tag.

I morgon ska jag först sova ut, sen gå runt i pyamas hela dagen och sen iväg på kvällen och representera oss unga i kyrkan.

 

Av linnea winroth - 8 februari 2014 21:30

Jaha då har man lyckats med att klämma in ett frukost kallas för papsen. I morse var Zara och Margita här och åt frukost innan jag skulle iväg och jobba. Nu är man hemma och slöar innan man ska sova för i morogn blir det två dubbel pass på jobbet. Fast under rasten jag har ska jag till mormor och äta kalkon. Mumsigt och jag vet inte riktigt men jag tror kusinerna kommer med.

 

Av linnea winroth - 5 februari 2014 22:15

Ja i dag var det den sista Alpha för mig. Jag komme rinte kunna gå på dom sista kvällarna. Kvällen var okej och ja det är väll som det brukar vara. Vi är ungdommar och dom äldre kollar ner på oss. Men viet ni vad? jag har börjat vänja mig vid det. Men det är väll synd att det inte var som jag trodde.


Men ja nu är det över och jag kommer inte träffa dom innan vi skulle iväg den 8/3. Nu ska jag snart lägga mig för jag ska ju jobba i morgon och ja, det är lite komstinga rutiner jag har fått in denna veckan.

 

Av linnea winroth - 4 februari 2014 21:11

ja det var väll ett tag sen jag bloggade men vet ni va? jag har inte riktigt vetat vad jag skulle skriva här för jag har gjort typ samma sak. Jag var ju visseligen ledig i söndag men annars har jag jobbat sen Lördag. Jag sak jobba 16-20:30 mån, Tis och Tors, Sen jobbar jag 16-20  på fredag och sen kommer en höjdar helg med 16-21 på lördag och sen 7:30-20 på Söndag. Så ja jag är ändast ledig på Onsdag. Vilket är i morogn. Jag kommer vara riktigt slut efter denna veckan. Jag skulle varit ledig i Måndags men då fick jag jobba ändå. Det är visst många sjuka på jobbet just nu. DEt ska bli skönt att jag är ledig nästa vecka. Oj, jag borde ju börja packa snart.Jaja det löser sig, jag får ta fram allt på Måndag och se till så att jag får allt gjort. Jag har en lista jag måste pricka av sen när det börjar närma sig.


Nu ska jag avrunda detta och återgå till tv:n och sen skriva lite på en grej

 

Av linnea winroth - 2 februari 2014 21:45

Ja i dag är jag ledig men på kvällen var jag ändå bokad för att åka till Vessigebro och gå på gudtjänst med Gunnarp och Vessigebro. En riktigt mysig stund i kyrkan och ja det gör det lite extra kul när det finns folk som man känner. Mia jobbar ju där coh hon jobbade i Staffsinge när jag konfirmerade mig.


I morgon är jag ledig, vad ska jag då hitta på? Ja vi får se vad som händer.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards