linneawinroth

Alla inlägg den 11 april 2014

Av linnea winroth - 11 april 2014 23:59

Jaha då har man precis kommit hem från Storan efter en fantastisk föreställning. Jag tog med mig mormor och kollade på The Soudn of Music. För mormor var det första gången som hon såg den. Hon hade ingen aning om vad det var för något bara hört talat om att den skulle vara bra. Jag däremot har sett den en gång förut och jag blev lika glad denna gången. Mormor var också nöjd med kvällen. Vi var nämligen i stan först och köpte byxor till henne och sen åt vi på Burger In innan vi gick in till HemmaKväll och köpte godig innan dom hade insläpp. 


Kvällen ar väldigt lyckad även om man vissa gången skämdes för mormor och blev lite sur på henne för att hon tvunget ville hem med det samma efter föreställningen men jaja, jag hann ju ändå prata med Freja lite och ja Linn med.


Ensemble: 


 

Men jag tycker det var riktigt tråkigt att jag inte äns hann säga hej till varken Emma, Julia eller Robin. Men jaja inte för att alla dom skulle läsa detta men jag får väll hälsa här till dom.

Så om ni läser detta: " Hej Julia det var länge sedan! Emma och RObin ni var fantastiksa i kväll med. Jag gilölar värkligen att kolla på er alla när ni står på scen. Ni alla är så duktiga! jag kommer nog snart att komma och kolla på fler saker ni gör." "Freja hoppas du inte föräter dig på godiset nu ;)"


Skulle sagt att om ni inte har sett den så gå och kolla på den. Men detta är sista helgen dom spelar och ja det finns ingen fler biljetter. Men jag kan säga att dom som sett den har hafft tur och fixat biljetter och dom som inte har sett den har missat något. 


Nu måste jag gå och lägga mig för ska faktist upp och jobba kl 6:45 i morgon så ja jag borde kanske sova lite nu. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards