linneawinroth

Alla inlägg under januari 2015

Av linnea winroth - 31 januari 2015 20:15

Nu natten till i dag och natten som kommer så jobbar jag natt. Kuul...... Nja kanske inte det bästa men det går detta med. Men det känndes när klockan var 4 att man inte hade gjort detta på ett bra tag. Då är det skönt att veta att natten som kommer bli bättre då andra natten alltid blir bättre. Man liksom kommer in i det bättre då. 


Vad har jag då gjort i dag? Jo jag har först sovit till typ 10:30 och sen gått net för att äta lite och sen lagt mig i soffan för att sova i omgångar hela dagen fram till 16:00 så jag var som en klubbad säl och sov riktigt bra. 


Nu ska jag snart åka till jobbet igen. Jag vill värkligen inte det då jag egentligen bara vill gå och lägga mig i min säng och sova lite till. Men jajaj jag är ju ledig sen fram till Tisdag kväll. Så varför klaga? 

 

Av linnea winroth - 29 januari 2015 20:30

Jag kom på att jag har glömt att visa avd jag köpte när jag var i väg nu senast.


Jag skulle ju sagt det i går när ja var på tåget men som sagt så mådde jag ju inte så bra. Jag bruka rinte må super när jag åker tåg långa sträckor. Sen får man ju säga att  Zara inte gjorde det bättre då hon ringde och väckte mig när jag väl somnade men ändå det var skönt att ha någon att prata med på tåget.


Men nu till det jag köpte.

 

Det blev en tröja till Viktor.

 

Hår klämor, pärlor till håret och öronhängen till mig. Samt två tidningar som jag läste på tåget hem.


Sen köpte jag även två två tröjor till. En till mig och en till Zara. Jag lägge rinte ut någon bild då hon inte har sett sin tröja än men dom är lika dana bara våra favorit färger. Hon får en lila och jag en rosa.


Sen köpte jag även lite chokladpraliner till mamma och pappa.


Nu kom jag på att jag måste ju visa vad jag fick för mig att göra vid 01:00 i går när jag hade kommit tillbaka till hotelet efetr min filminspelning.


Jo jag tog en dusch och sen så tömde jag hela resväskan på golvet och börja packa om den sådär mitt i natten, jag var egntligen ganska trött men jag tänkte att om jag fixade det då så kunde jag sova längre sen.  

   

Tror ni jag sov längre för det eller? Nej det gjorde jag inte. Jag vaknade runt 8:00 och hade värsta paniken då jag inte hade någon aning om när frukosten var. Så jag skyndade mig att tvätta håret och sen nästa småspringa till matsalen runt 8:30. 


Självklar var det ju ingen panik alls. 


Men i alla fall så var detta allt jag köpte. Eller vänta jag har ju några små shampo flaskor med mig också från hotellet. 

   


Av linnea winroth - 28 januari 2015 19:47

Ja då är man på tåget igen. Nu påväg hem till lilla Falkenberg. Min dag har varit blandad. Både rolig och lite långtråkig. Dagen började med att äta frukost på Hotellet på Stureplan. Jag bodde på "Hotel Drottning Kristina Stureplan" Ett mysigt hotell och eftersom jag hade ett enkelrum så bodde ja i ett litet mysigt krypin utan fönster. 

         


Men i alla fall så åt jag frukost och självklart var det jag och alla kostym nissar som åt där. Alla föruton jag satt med sina datorer eller sina papper. 


Sen när jag var tillbaka på rummet för att packa ner det allra sista så skriver mamma att Tv4 var och åkte skriskor i Kungsträdgården så vad gör jag om inte går dit för att se om jag kunde se dom en snabbis när jag ändå var påväg till stationen för all lämna min väska. 

   

Jag är ändå ganska nöjd med resultatet.


Sen var det bara till att lämna min väska och sen börja kolla i affärer. 

Ärligt talat så hade jag inte världens sug för att gå i affärer då jag började få lite hemlängtan och jag var ganska trött. 


Det slutade med att jag hamnade på bio.

 

Den var ganska bra. Men i början var det svårt att förstå vem som va vem men man fick ihop det tillslut.


Nu sitter jag som sagt på tåget hem till lilla Falkenberg. 

Ska bli skönt att få sova i sin egan säng igen. Saknar min kudde.

Måste avrunda inlägget nu då jag känner att jag börja må lite illa så måste försöka sova nu. 

 

Av linnea winroth - 27 januari 2015 23:15

I dag var det film inspelning. Allt började väll egentligen med att jag gick lite fel på Stockholms Central för jag skulle till Aspudden och ja jag har inte riktigt åkt tunnelbana via Centralen. 

Men i alla fall så hittade jag tillslut till Aspudden. När jag var framme så började nästa problem. Att hitta till inspelnings stället. Det ahde börjat mörkna och det var svårtare att hitta alla namn på gatorna. Men led hjälp av min mobil så hittade jag tillslut dit. När jag var framme var kl 16:45 och jag hade fått tiden 17:00. Så jag skulle dubbelkolla adressen och då när jag läste mailet så såg jag att dom hade ändrat till 18:00 så nu var jag i Aspudden en hel timme innan. Jag visste inte vart jag skulle gå så jag börja gå lite och tillsut gick jag in till en macka för jag börja frysa lite. Så jag spenderade 45min på en mack och drack varmchoklad. 


Men tillslut så kunde jag gå till inspelnings platsen igen. Nu började det riktigt roliga. Allt började i en super liten lägenhet någon stans ute i ingen stans. (enligt mig) Men iallafall så fick vi börja med att skriva på lite papper och sen börja byta om. 

 

 

Sen börjarde all väntan medan skådisarna spelade in lite. Och tillslut så fick även vi andra vara med.

 

Det blev inte så mycket bilder under inspelningen eftersom vi spelade in. Men här var ändå en bild som vi tog i slutet. 


Vet inte riktigt vad jag ska berätta om filmen eftersom jag inte riktigt vet om jag får det men det blev en del soffhäng och studerande av popcorn. 


Nu är jag tillbaka på hotellet på Stureplan. Det var värkligen skönt att ta en dusch efter allt man har haft på sig idag.

I morgon blir det ehn hel dag med bara shopping för mig själv och kanske får se någon kändis med.

 

Av linnea winroth - 26 januari 2015 22:46

I dag var jag äntligen på skolan som jag tänkte söka till. En riktigt rolig dag som började vid 9. Då börja jag prata med en kille som hette Emil. Han var min handledare för dagen. Efter vårat snabba samtal så fick jag gå till en föreläsning om "Att Se Allt Från Barns Ögon"
En riktigt bra och inspirerande föreläsning som höll på till 12:00 då det vara lunch. Då satt jag och pratade men några 2:Or. riktigt trevliga var dom. Där fick jag även frågan om jag var från Kalmar då en kille tyckte att det lät så på min dialekt.

Efter lunchen pratade jag lite med Emil igen innan Jag gick till nästa klass som hade "Säljarteknik" även det var en riktigt bra föreläsning.

När jag slutade vid 16:00 så åkte jag och mamma till Väla för att äta något Innan vi drog hem. Det blev pasta för oss båda.


Väl hemma har jag nu packat upp alla saker från Landskrona och sen packa det sista i för min Stockholms resa som är i morgon.

Innan alla gick och gjorde olika saker så passade vi på att äta Gräddbullar från Grädbollerian.se. Dom var värkligen goda. Vi köpte gräddbullar med smak av lakris, mocka, hallon och polkagris.

Nej men nu ska jag sova ska ju upp tidigt i morgon med.

Av linnea winroth - 25 januari 2015 20:15

I dag har jag först jobbat 7-13 och sen var det dax att dra raka vägen till Väla med mamma. Mamma är med mig nu när jag ska kolla på en skola. Vi stannade på väla för att kolla i lite affärer. Det blev en ny Bh och en ny tröja för min del medans mamma köpte både en bok, en jacka och en poncho. Sen innan vi åkte till hotellet i Landskrona passade vi på att äta mat. Mamma tog plankstek från "Blå Tuppen" och jag åt Baby Backribs från "Nancy". 


När vi hade kollat klart på allt vi ville kollat på och när vi var mätta så drog vi vidare till Landskrona för att hitta vårat hotell. Måste ju säga att stan var ganska dyster såhär en mörk söndags kväll. När vi tillslut hittade hotellet så var det lite svårt att komma på hur vi skulle komma in i rummet då receptionen stängde kl 13:00. Men det var ganska uppenbart hur vi skulle göra. När vi hade gjort oss hemma i rummet drog vi ut och försökte hitta till min skola. Jag ska vara där 8:45 i morogn så det blir en tidig morgon för mig men gud vad jag är taggad för i morgon. 


Nu sitter vi i sängen igen och mamma kollar på "Farmen" och jag kollar på "Så Ska Det Låta". Sen får vi se vad som händer innan jag ska sova. 

 

Av linnea winroth - 22 januari 2015 22:00

I dag hade jag min första jobbdag på ett tag. Jag har ju haft det ganska lugnt nu sen i julas. Men nu börjar det saka men säkert gå tillbaka till det normalan. 


Jag jobbade först 7-14 och sen åkte jag in till stan fö ratt fixa semlor till mamma och Björn. Sen tog jag en härlig promenad hem i det kalla vädret. 


Sen på kvällen blev det även träning så för första gången gick jag över 15000steg på en dag innan kl 20:00. 

 

Av linnea winroth - 20 januari 2015 22:15

I dag gjorde jag den sista delen av mitt test. Det var okej men en del saker var bara för jobbigt att göra. Som att sitta och glo på en svart prick och vänta på att den ändras till en pil. Sen skulle jag reagera på om pilen pekade åt höger eller vänster. Eller för att glo på en prick för att sen vänta på att ett ord ska komma upp i 1sek och sen försöka komma ihåg vad det stod. 


Men jaja det är skönt att det är gjort nu så nu är det bara att vänta i 3 veckor på det slutgiltiga resultatet. 


Under kvällen var det även dax för träning. En riktigt rolig sak att göra 2 kvällar i helgen.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards