linneawinroth

Direktlänk till inlägg 1 januari 2017

Välkommen 2017!!!

Av linnea winroth - 1 januari 2017 11:56

Godmorogn alla trötta och kanske bakfulla personer. Hoppas eran Nyår var toppen och att det inte hände allt för mycket oväntade saker. Om det inte var så att ni ville det för då har ni ju kanske haft kul. 


Hos oss började festen vid 18:50 då jag blev bländad av en ficklampa i annsiktet. Det visade sig sedan avra våra gäster som antagligen inte gillade min dans i storarummet. Haha smart sätt att få någon att sluta. Blända dom, det är väldigt effektivt jag lovar. 


Men i alla fall kom Lotta och Jögen vid 19:00 och En kvart senare kom även Jonathan, Carro och pontus och annslöt sig. Man kan ju tro att dom 15 min som gick medans vi väntade på att alla skulle annlända men då ska jag berätta att hos oss händer det alltid grejer. På bara 10 min hann mamma bränna våran lampskärm i köket. Hon tände ett levande ljus som var lite för högt vilket resulterade att plasten på skärmen började smälta.


Som tur var så blev det ingen brand bara lite os och lite plast som smällte.

Alltid kul att börja festerna på en gång. 

Men i alla fall när alla var på plats blev det mat. Och gud va gott det var och alla hade riktigt trevligt. Till efterrätt blev det Skumtomte pannacotta.

Haha skumtomtarna som är lite sega gjorde att hela efterrätten blev fruktansvärt kompakt. Men smaken var god ändå men den var så mäktig så jag orkade bara ta mig igenom det första lagret.


Och vid 12 slaget korkade jag upp champanjen och lyckades skjuta korken på grnnes bil. Inget hände som tur var för bolen stod en bit bort så korken hade tapapt en del fart och gjorde inget mer än att studs på motorhuven.


Och sen stod vi ute och kollade på alla raketer. På våran gata brukar grannaern mitt emot vara dom som har maffigast fyverkerier på våran gata. Kan ju också var för att dom är dom ända på våran gata som skjuter raketer på nyår men denna gången var det grannaran till höger som briljerade med många, stora och väldigt vackra raketer.   

Och när grannarana hade fått göra sina grejer så skickade vi upp rislampor.

 

Vi får väll säga att vi fick oss ett riktigt bra skratt. Den första rislampan fasstnade i trätopparna på eken i början av skogen. Och den andra verkade klara sig och steg bra. vi alla trodde den skulle lyckas att ta sig förbi alla träden. Men nej, precis vid träden så sjönk den igen och så fastnade även den. Så vi satte ögon på träden i stället.

 

Sen när vi hade firat in 12 slaget åkte jag och hämtade mormor och Leif. Och självklart blevd et lite firande där med med champanj. Obligatoriskt skålande och lite berättelser från min sida. 


Men när jag var hemma igen en timme senare så hade våra gäster förflyttat sig till soffan där det visst var i full gång med efterfesten. 

Så vi satt och hade det mysigt fram till 04:00 då jag gav upp och gick och la mig. 

Så var våran Ny år. Hur var eran? 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnea winroth - 6 juni 2020 15:45

I dag har jag tagit tag i att rensa ochs täda i mitt källarförråd. Jag måstr få lite plats till allt material till köket som kommer nästa vecka.     Så under 2 timamr så tog jag upp större delen av källargången. Har packat in sakerna som ska in...

Av linnea winroth - 3 juni 2020 20:00

I dag har jag gjort mitt sista besök på Ikea för att göra dom sista ändringarna och sen äntligen gör beställningen.    Det kommer bli ett grönt kompakt kök med ugn/micro, större diskho och en diskmaskin.    Såhär ska det se ut när allt är k...

Av linnea winroth - 23 maj 2020 21:15

I dag har jag kommit till ett avslut när det gäller att kolla på bilar. Ett x antal hundra bilar senare, och några besök i bilhalalr så har jag äntligen hittat en bil som jag vill ha. Det blev en vit Seat Leon från Aug 2019.    Nu på kvällen har...

Av linnea winroth - 27 april 2020 17:19


Hej  Allt bra med er? Vad gör ni på dagaran i dessa tider?  Sjäv jobbar jag på som vandligt. Eller nej inte som vandligt, jag har fördelen att får jobba hemifrån. Sen den 1 April jobbar jag nu hemma med hela setauppen med skärm, sladdar och likan...

Av linnea winroth - 29 februari 2020 10:52

Ja då är vi i storstaden igen. Denna gången bor vi på Icon saigon - luxery Design Hotel. Vi har en ganska mysigt rum. Första dagen var ganska lugn då vi låg vid poolen innan vi var ute och åt. I torsdags så åt vi den första frukosten och gasl...

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards