linneawinroth

Alla inlägg under september 2017

Av linnea winroth - 16 september 2017 19:30

Det blev inte som jag hade palanerat men det gick super bra ändå. Jag började dagen med att kolla på klänningar och sen åkte jag till Söder för att lyssn apå när Daring skulle sjunga. Han sjöng bara 1 låt och jag inte hörde så mycket utav den. Men det var nog bra. Sen träffade jag slutlingen Ylva och vi gick runt i butiker en stund innan hon skulle hem. 


I morgon ska jag jobba igen och sen är det en ny vecka. 

 

Av linnea winroth - 15 september 2017 19:30

I dag jobbade jag också. precis som i Måndags och som jag ska göra på Söndag. Det blir lite varranna dag nu resten av månaden. I och med att jag har jobbat större delen av dagen så ha rjag inte gjort så mycket mer. 

I morgon ska jag träffa Ylva och sen får vi se vad vi ska göra. 

Men nu blir det Fredgas mys med mite mat och en film. 

 

Av linnea winroth - 14 september 2017 22:36

I dag har jag varit på två möten och dom gick bra. Jag hade en bra känsla när jag gick hem. Väl hemma så hade äntligen alla papper kommit så nu saknas bara dom sista underskrifterna och sen är allt i stort sett klart för att jag ska få tillgång till min lägenhet. Men tills dess ska jag jobba lite till.

Annars hade jag inte så mycket mer att säga i kväll.

Av linnea winroth - 13 september 2017 13:51

I dag när jag vakande så kännde jag mig lite låg och viste inte riktigt varför eller vad jag ska göra. Men efter att jag sett på en film så bestämde jag mig för att klippa mig. 

 

Det var ca 5 månader sen jag klippte mig. och då var det lite mer rött senast. Mitt hår ser mycket bättre ut i dag. 

Eller bilden till Vänster är tagen innan jag klippte mig sists och bilden till Höger är tagen efter att jag klippte mig i dag. 


Efter frisör besöket som gick på ca 10 min så gick jag till Starbucks och till min förtjusning så möttes jag av detta.

 

Man vet att hösten är här när Starbucks serverar Pumpa latte. 

 

Av linnea winroth - 12 september 2017 19:20

I natt har jag jobbat och var därför ledig nu under dagen då jag går av vid 8:35. Så i dag har jag städat rummet. Vilket jag inte har hunnit eller orkat på typ två veckor men i dag gjorde jag det. Sen passade jag även på att böra packa lite. Så nu har jag packat ner större delen av mina skor och all hårvåd och sånt som jag inte kommer behöva innan jag flyttar. Så nu har jag istället för en skohög en hög av flyttkartongen vid sängen. Som tur är så passar dom perfekt där. Så efter att mitt rum ser lite tommare ut så sitter jag och ser på film. 


Annars har jag varit på bibblan en stund på eftermiddagen och skrivit lite och lyssnat på lite poddar.


I morgon ska jag nog in till stan och gå runt. Har inget planerat för min lediga dag. Inser också att det bara är 3 veckor kvar tills jag flyttar. Vilket ska bli super spännade. 

Jag har ju visseligen lite att fixa innan dess men det löser sig på vägen hoppas jag. 

 

Av linnea winroth - 9 september 2017 21:30

I dag har jag stått i Kungsträdg+rden ich delat ut förbanant god mat. Ica var där med sin Food Truck och björd på smakprover.

Så i dag björd jag på Grillad majs med Jalapeno och Limesmör, Surdegs macka med Pull Pork och Friterad kyckling med voffla. Och allt serverades med någon form av sås. Gudomligt om du frågar mej. 

     

All majs och all dricka var slut redan vid 17 tiden. Och vi skulle egentligen hålla på till 20. Men det kom så fruktansvärt mycket folk och jag har verkigen haft en toppen dag.


I morgon blir det tillbaka till Personligassisten. 

 

Av linnea winroth - 8 september 2017 20:33

I dag har jag köpt den första julklappen. Jag vet att det är för tidigt men när mamma ber mig så får man väll göra det. Annars har jag suttit på bibblan och snörvlat. Alltså näsan ska ju störa mig när jag verkligen inte vill det. Men efter några timmar där så gick jag hem och satte mig och kollade på musikalen "Spring Awakening" Deaf West. Dom har tagit med teckenspråket ut på scenen. Det är så fint. Men den är snart slut så jag borde sova eftersom jag i morgon ska hjälpa till på Foodtruck SM i Kungsträdgården.

 

Av linnea winroth - 7 september 2017 22:21

Japp i dag tog jag mig ut till Barkarby och Ikea för att få lite hjälp med planeringen av mitt kök. Eller jag ville kolla om jag kunde få in en ugn/ mickro och en diskmaskin. Det gick inte super bra men det blev fint.
 
Och när jag ändå var där passade jag på att köpa några av sakerna jag behöver.

[Bild]

Det blev ett nytt täcke och en kudde samt lite bestick.
På vägen ut så passade jag även på att äta en hotdog.

Väl hemma så satte jag mig vid skrivbordet och skrev lite innan jag hade ett 2 timmars samtal med Pegah. Super roligt att prata med henne ett tag.

Men nu lite senare ligger jag i sängen och funderar på var tiden tog vägen. Jag börja prata med Pegah 17:40 och slutade strax innan 20:00. Sen satte jah mig och skrev och nu är klockan 22:20. Vart tog tiden vägen?
Men i alla fall så tänker jag sova nu och så får vi se vad jag gör i morgon.

 

[Bild]

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards