linneawinroth

Alla inlägg under juni 2017

Av linnea winroth - 27 juni 2017 14:45

Nu kommer alla bilder och filmer upp!


Från Genrepet!

                                               


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu från sändnigen!
                                   


 
 
 
     

Av linnea winroth - 22 juni 2017 09:29

                                           


Filmer:


 
 
 
 
   Detta är enbert från genrepet då min kamera ficka slut på batteri och dog under sändlingen. 
 
 
 
   
 

Av linnea winroth - 20 juni 2017 22:15

Det är ombytta roller nu. I vandliga fall är det pappa och jag som jobbar men i dag är det mamma och Vktor som jobbar. Viktor började på gekås i dag och det gick visst bra. Medans vissa jobbade så passade pappa och jag på att handla åt farmor och sen dela på en pizza i vårat uterum. Eftesom det var så varmt och jag ville hämta pizza på något sätt utan natt ta bilen så drog jag fram mina inlinse. Det märks att de var ett tag sen. Det gick lite svajigt men gud va kul det var. 

 

Och jag ser nu att jag visst hade bromsar på dom. Men jag har så snygga inliones så jag borde åka mer när jag är här. Vi får se men sen efter maten tog jag ett bad medan pappa var ute och klippte gräset. 

Och på kvällen myste vi med rökta räkor. 

 

Nu luktar jag räkor och myser i soffan. 

I morgon är jag ensam hemma och då ska jag fika med sara och göra lite ärenden. 

Av linnea winroth - 19 juni 2017 23:45

I dag tog jag en av dom tidigaste tågen man kunde ta från Stockholm för att komma till Västkusten så fort det bara gick. 

Vid 9.55 kom jag tillslut till Göteborg och där väntade mamma, Carro och Lotta på mig.  Sen hde vi en toppen dag i stan med lunch på Sukothai och sen gick vi till Liseberg för att få gå på "Lotta På Liseberg" I kväll var dte premmier och vi var där på bårde genrep och sändlingen.

Eftersom jag hade mycket med mig så fick jag plocka ut lite sladdar och hörlurar innan vi gick in på Liseberg. Och på kvällen dog kameran men laddaren hade jag visst lagt i fel väska så jag kommer inte kunna visa er biler förens på O
nsdag kväll tidigast. Så då får ni vara lite uppmärksamma. 

Men jag kan bjuda på en bild som mamma tog i dag.

 

Resten kommer på Onsdag. 

Av linnea winroth - 18 juni 2017 21:30

i dag jobbade jag hos Emma och och i var ute och gick i 4 timmar. Dum nog som jag är så tog jag på mig svarta jeans och sen gick vi ute i solen hela eftermiddagen. Det var skönt att vara ute men fy va svettigt det var att gå och dra en rullstol i uppförsbackar och i svarta jeans. 


Men nu är jag hemma och ska börja packa. I morgon drar jag hem till Falkenberg för att fira midsommar.

Ska även försöka hinna att träffa alla vänner där hemma. 

 

Av linnea winroth - 17 juni 2017 22:30

Denna veckan har min värk i skuldrona blivit värre och när jag inte vet vad jag ska göra kommer räddningen. Tens!!!!! Muskel stimulering är min bästa vän för gud va bra det känns när jag har annvänt den lite. 

Nu ska jag sova för om några timmar ska jag jobba igen. Men sömn är något jag skulle vilja ha mer av. I natt var jag ute och dansade med Joakim ute i Norrtälje och i morgon ska jag packa för att sen åka tidigt på Måmdag morgon. 

 

Av linnea winroth - 11 juni 2017 07:00

Då drar jag hem till Stockholm för att jobba en vecka till. Det blir mycket resande för om en vecka ska jag tillbaka till Falkenberg. Men först blir det Matresan i Viksjö, Märsta och Norrtälje.

Om en vecka får jag en eftelängtad ledighet.

   

Av linnea winroth - 9 juni 2017 06:45

Dagen blir lång idag. Den började vid 4:00 i morse. Sen var jag på Centralstationen kl 5:45, och vid 5:51 satte jag mig på ett tåg mot Göteborg. Och vid 11:48 fick jag äntligen krama om pappa och mamma. Efter några timmar blev jag klar och kunde åka till Olivers Studentmotagning. Bodil var först med att se mig och Mormor blev helt ställd när jag kom. Ingen visste att jag skulle komma så alla fick sig en överraskning. Tillslut kom studenten och även han blev förånad. Men mormor var den som nog blev gladast. Större delev av kvällen gick åt till att berätta för alla att jag inte hade berättat för någon att jag skulle komma.


Det var så roligt att få övrerraska alla och gud vilken fest. Nu får jag äntligen sova och detta var så värt alla sista minuten planeringar. Jag bestämde mig i går att komma hem. Jag insåg nämligen i går att jag skulle kunna komma. Så det blir en kort vissit i Falkenberg.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards