linneawinroth

Alla inlägg under februari 2012

Av linnea winroth - 10 februari 2012 15:53

Ja, i dag hade vi ju fåran sista föreställning och den var super. Hela denna veckan har varit super rolig. Det är typ den ända tiden då hela klassen kan umgås alla inriktningarna. Sedan när vi var klara var nästan hela klassen som gick till Buger Inn. Vi tog upp nästan hela rummet. Sedan runt 13:00 var jag på vårdcentralen för att röntga min fot. Svaret blev: åk hem, vila foten några dagar och ta någon verk tablett. Det som är skumt för foten knakar som i i helvette. Jag vill sammanfatta dagen med denna dikten. (Nej jag har inte skrivit den)


"Jag vill inte sätta världen i brand
Bara tända en liten låga i ditt hjärta
Jag vill inte släppa din hand
För att det skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt
Men inte heller låta dig gå
Det skulle vara alldeles för svårt
Eftersom jag gillar dig så"


 

Av linnea winroth - 9 februari 2012 20:18

Ja I dag hade jag en sju dundrande rolig och bra dag. Vet ni varför? Jo för jag spelade teater I skolan för första gången. I dag var jag inhoppare för en teater tjej i trean som heter Sophia. Så dag fick jag sjunga, dansa, måla och spela teater. Jag provade på alla Estet inriktningar förutom media. I morse när jag kom till skolan mådde jag illa som f*n men jag tror det bara var mina nerver som spelade någon roll i det. Jag har även umgåtts med snälla rara Elias. Så i dag har det blivit både skratt, (Gråt), fniss, spioneri och viskningar. Det som var lite tråkigt är att jag har skadat min fot och det kändes mellan alla scener som jag var med i. Speciellt när jag far runt som en raket fram och tillbaka bakom scenen. Jag skulle byta om några gånger så i dag blev det till att springa enorm mycket. På kvällen varvade jag ner och var inte med så mycket. Dels för att jag hade ont i foten och dels för att Sophia var tillbaka. Jag var både glad och lite ledsen för det. Men det var kul så länge det varade.


I morgon väntar årets och kanske livets sista 8:an föreställning. Eller jag då jag ska vara med på. Eftersom det oftast är 1:or och 2:or som är med och jag nästa år är en 3:a så kommer jag snällt få sitta i publiken och kolla på.


Jag vet vad jag har att vänta mig i morgon. En föreställning kvar och antagligen kommer jag att få dansa med en svullen fot och en blåsvart sto tå. Jag blev nämligen stämplad av en stäppdansare. Så det pulserar i tån och det känns precis som när jag stukade foten senast. I bland gör det så ont så man funderar på att lägga sig ner och bara gråta eller ja kanske skrika en del.

 

Av linnea winroth - 8 februari 2012 21:30

Ja då var 8:ans anda föreställning klar. Det var den första föreställningen för allmänheten. Vad tror ni dom tyckte om den? Jag vet bara att det nästan var fullt under föreställningen och att det var några som ville köpa våran fina mosaik ”Tavla.” Vi hade ju inte tänkt att sälja den men visst är det någon som vill ha den så kom med ett bud. :D Precis innan hoppade jag lite när jag och Freja skulle gå in i black boxen och då trampade jag snett och ramlade in i läktaren. Då trodde jag att det skulle gå över, och det gjorde det men sen en stund in i föreställningen efter att ha sprungit ut och in på scenen så fick jag ont igen och efter det sista numrerat så kunde jag knappt stå på foten. Men det ska ju inte märkas och jag hoppas att det inte märktes. Till kvällsmat blev det McDonald`s med pappa och Viktor. Vi fick till och med en gratis glass för att vi fick vänta några minuter på våran mat. Så då tog vi var sin Sunday med Chokladsås. Nu när jag är hemma ska jag blogga och sedan läsa igenom mina repliker tills i morgon. Vem tror att jag kommer kunna komma ihåg allt som jag ska göra nu när jag har teater att tänka på förutom mina 7 andra saker jag gör? Jag är rädd att jag kommer att glömma när jag ska komma in någon gång i morgon. Så om jag gör det.... Ber jag om ursäkt nu. Men till mitt försvar så har jag haft ca 15 timmar på mig att lära mig detta. I måndags morgon skulle jag göra 4 saker, runt 12:00 samma dag hade jag 7 saker att göra och i morgon har jag 9 saker och då har jag ändå bett någon ta tre av mina saker för annars kommer jag inte att hinna ut från scenen innan jag ska in på andra sidan av scenen. Är detta rörigt eller ej? Men jag gillar ju detta. Jaja NU ska jag sluta blogga för i dag.

 

Av linnea winroth - 8 februari 2012 14:21

Ja jag är hemma nu för att jag behöver en paus. Vi hade premier I dag vid 9:30 och vid 11:00 så blev vi lediga. Så nu ska jag bara slappa till klockan blir 17:30. Jag var hos mormor och åt lite mat och sedan körde dom hem mig. Så nu ska jag slöa lite innan Viktor kommer hem. Sen ska jag repa lite repliker tills i morgon och sedan ska jag byta om och sminka mig lite inför i kväll för då har vi föreställningar för allmänheten.


Såg en ganska rolig sak när jag gick i stan denna veckan!

  

Aftonbladet kör med skräckpropaganda och Keno hakar på.


Vad säger man om detta?



 

Av linnea winroth - 8 februari 2012 06:13

Ja i dag är det premier! Hur firar man det då? Jo genom att gå upp en timme tidigare för att duscha och fixa håret. Det ska bli så himla roligt i dag. Men jag får ju komma hem mellan 12:00 och 17:30. så då kanske jag sätter mig och bloggar om hur den första föreställningen var. Nej nu ska jag äta frukost och sedan ska jag göra klart håret.

 

Av linnea winroth - 7 februari 2012 20:45

Ja, I dag är det tisdag och det är nog den mest hektiska dagen på länge. Eller jag åt åtminstone för mig. För i dag var jag i skolan från 8:00-19:00 sen gick jag till teatern för att repa ”Bernadas hus.” Vi höll på till ca 22:10 sedan körde vi hem Ofelia. När jag var hemma runt 22:20 var det bara till att packa ner alla kläderna till i morgon. Jag måste ju ha med mig två uppsättningar kläder, en helt svart och en färgglad. Nu är jag riktigt trött men i morgon smäller det. Taggad till 1000. Nej jag kanske borde gå och lägga mig.

 

Av linnea winroth - 6 februari 2012 17:38

Ja nu har årets bästa vecka börjat. Det blir två dagar med bara rep och sedan blir det 3 dagar med bara föreställningar. I dag började jag 8:00 med rep. Vi höll på till ca 9:00 efter det hade vi rast till 13:00. sedan hade vi rep till 14:35. Sedan umgicks jag med Kajsa till 16:00. Sedan fick pappa hämta mig för jag fick så g*vla ont i magen. I morgon blir det en hektisk dag i skolan. Schemat ser ut så här:


8:00 - 9:00 Rep på två danser
9:00 – 9:30 Rast

9:30 -12:00 genom drag på allt

12:00 – 13:00 lunch
13:00- 16:00 rep

16:00-16:30 rast
16:30- 20:00 genrep


Alla tider är ungefärliga. Så dagen är skola mellan 8:00-20:00. sen ska jag till tandläkaren vid 16:20 och sedan har jag rep på teatern kl 19:30-22:00. Så om jag var trött i dag (Jag var som en sombi) så kommer jag vara död i morgon. Varför ska allt komma på samma dag? Måste man ha rep i skolan, tandläkaren och rep till en föreställning samma dag? Jaja det är bara till att bocka av allt en efter en. I morgon när jag kommer hem runt 22:20 så kommer jag vara drogad. Då får jag väll sova tidigt i kväll, eller? Nu ska jag kolla på tv.



Föreställningarna blir:

Onsdag

kl.9:30 skolor

kl. 18:30 Allmänheten


Torsdag

kl. 9:30 skolor

kl. 14:00 skolor

kl. 18:30 Allmänheten


Fredag

kl. 9:30 skolor


Kvällsföreställningar

Biljettkassan öppnar kl 17:30


Biljetter

80:- Vuxna

40:- barn under 12 år


Hoppas ni kan och vill komma!!!

 

Av linnea winroth - 5 februari 2012 16:17

I dag var det släkt middag hos oss. Hela familjen Möller var här med deras respektive, jo Christopher var också här men han heter ju Winroth. Sen var hela familjen Larsson/Bengtsson här. Mormor och Leif var här också så klart. Det blev kalkon och sedan ris sala Malta. Jag, Oliver, Viktor, Julian och lilla Skrollan var en sväng i backe. Nu har alla åkt förutom Göteborgarna. När dom åker sen så ska jag repa dansen lite tills i morgon, för nu har jag en riktigt rolig väcka framför mig med rep och föreställningar.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards