linneawinroth

Alla inlägg under maj 2013

Av linnea winroth - 23 maj 2013 23:43

Ja det var ett tag sen sist men ärligt talat det har inte hänt så mycket för mig mer än att denna veckan har bara blivit värre och värre. Och jag tänkte bespara er den mödan att behöva läsa när jag skriker och svär. Så återkommer i morgon mer roligare saker. I kväll har jag sätt på en film som var super. Så har ni inte sätte den och inte tycker att det är skummt med barn där det växer löv på benen så är denna fantastisk.

Av linnea winroth - 16 maj 2013 21:54

Ja i dag är det torsdag och skolan har varit kort som fan. Nu är det bara 19 dagar eller 13 skoldagar kvar innan det smäller!!!! Då är det sommar och jag tar studenten. Jag gjorde i dag mitt sista prov i religion. I morgon är det det allra sista provet över huvudtaget. Det är nationellt prov i eng kl 8:00 och sen är det körning innan man ska hem.


Nästa vecka är sista riktiga veckan då man ska städa uppe i bilden och veckan efter det är det studentvecka och då kommer det inte vara något jobbigt alls i skolan. Vi ska fika, mysa och kanske se på film.


Till helgen ska jag sätta mig ner och skriva klart ALLT som jag har kvar i skolan. Det är visseligen bara två saker. Ett keynot om Vietnam och en annan sak. Men det berättar jag inte just nu.


När jag slutade i dag vid 12:00 gick jag till Bilskolan och pluggade en sista gång för denna veckan. Sen drog jag till jobbet för att få lite info om som Aten och sen skrev jag på lite papper med.
Och när jag kom hem prövadejag allt till både balen och studenten!!!
Då jag fick på mig studentklänningen så känndes det värkligen nära. Men det är ju nära med. Bara 13 skoldagar!!!!


Nu sitter jag och glor på Eurovision kval innan man ska sova. Måste vara pigg tills i morgon då man ska göra det sista provet.

Av linnea winroth - 11 maj 2013 16:59

Japp nu sitter jag i bussen tillbaka till Falkenberg. Vi har precis passerat Malmö så det närmar sig.
Flygresan gick bra även om det var segt så flöt det på ändå.
Jag saknar värmen från Barcelona men ärligt talat så trodde jag att det skulle vara kallare här.

Jag har haft det toppen under veckan och man har hunnit kolla på mycket.
Både kollat på kyrkor, sjukhus, parker, shopping centrum och vatten spelen. Jag har ätit allt från frusen youghurt till blå glass.

Nu när vi kom från flyget så stod hella Eoruvision cirkusen och väntade på alla medverkande. Så jag har nog sätt en och annan kändis från andra lände. Även om jag inte vet vilka det var så har jag sätt många.

Nu vill jag bara hem så jag får krama familjen och för att öppna mina 2 paket.

Av linnea winroth - 8 maj 2013 22:20

Ja nu är det redan onsdag och vi gick i dag våran näst sista skoldag. Nu har vi både skissat, gjort alla delarna i lera och sen har vi även gjutit dom i gips innan vi tar sönder all lera för att fylla hålet i gipsers med glaspuder. Nu återstår bara bränningen innan vi ska slipa det sista.

På kvällen åt vi på KFC. Inte riktigt min grej men det gick bra det med. Jag känner mig lite konstig för jag har inte känt mig hungrig alls under hela dagen och ändå har jag bara fått i mig tre kakor mellan 21:00 i går och 18:50 i dag.
Nu ligger jag i min säng och ska snart sova för i morgon ska vi kolla på något hus innan man ska till stranden och steka sig den sista dagen innan man ska tillbaka till skolan och sen är vid på väg hem.

Av linnea winroth - 7 maj 2013 22:00

Efter en lång skoldag med mycket lera och gips gick alla för att äta pizza. Konstigt nog skulle även jag försöka äta pizza och det gick ju åt skogen. Jag beställts en Margarita, ni vet den är simpel och jag trodde den skulle vara god. Men jag tog och åt en bit. Den biten var både stenhård i kanterna och så äckligt seg i mitten. Så då försökte jag ta bort osten och då var den bara stenhård så då åt jag inte mer. Jag hade tänkt att köpa något litet på vägen hem men ingen var så sugen på att följa med mig så det blev en glass.

Av linnea winroth - 5 maj 2013 23:30

Japp i dag var det söndag och då kollade vi på en mosaik park och sen åkte vi ner till stranden för att gå och shoppa lite. Jag köpte en röd klänning och sen åt jag mycket glass för glass är toppen. På kvällen åt vi tapas. Det är alltså små mackor med olika pålägg. Där åt jag inte mycket alls för jag tyckte inte det var så förfärligt gott. Sen tog vi oss tillbaka till hotellet där vi tog på oss mer kläder innan Jag, Kajsa och Abbe skulle ut och se om vi hittade någon annan mat att äta. Det blev tillslut pizza och då satt jag bra och tittade på medan dom åt. Sen gick vi och satte oss på Abbe och Lenas rum och pratade.

Av linnea winroth - 4 maj 2013 18:56

Ja nu är vi i fina Barcelona. Dagen började ju inte bra om man får säga så. Fick fel tid av min lärare och skulle bli en timme sen om inte hon ringt och frågat var jag var. Så mitt rekord är att hoppa upp ur sängen, ner för trappan, på med kläderna, packa ner det sista och in i bilen och sen ta min till skolan på 18min. Och då hade jag fått med mig allt förutom ett extra par skor. Och jag menar jag klarar mig på ett par skor här. Även om det är varmt så är covers bra att gå i.

När vi kom till flygplatsen och skulle ta våra väskor så kom allas förutom en. Och som tur var så var det inte min väska denna gången.

När alla hade fått sina rum så tog vi tunnelbana till stranden där vi åt mat och sen satt och pratade en stund innan vi skulle försöka ta oss tillbaka på egen hand. Det gick sådär. Vi gick fel 2gg dom sista 700m. Så vi är åtmi Stones godkända tycker jag. Nu har jag precis duchat och bytt kläder så nu ska bag dra upp till våning 5 där Abbe bor.

Ja några bilde från flygningen.
Bild 1: starten i Köpenhamn
Bild 2: vyerna i Amsterdam
Bild 3: bergskedjorna mellan Frankrike och Spanien
Bild 4: stranden vid Barcelonas flygplats

Av linnea winroth - 3 maj 2013 22:39

Japp i dag var det skola till 10:50 och då var vi bara på 2?Entertain och hade studiebesök. Sen gick jag från spritrakan till bussterminalen i mina röda skor. Det är 14cm klackar på skorna så visst hade jag blåsor på fötterna men va f*n jag måste ju gå in mina skor till balen och då får man börja nu.
När jag var hemma runt 12:20 så var jag med pappa och handla lite innan jag börja packa inför resan till Barcelona som går av stapen kl 4:20 i natt. Så nu väntar det 7dagar i värmen med mycket roliga saker som ska göras.

Och jag kunde inte börja resan bättre än att ha cider provning med mamma och Daniel.

Nu ska jag sova innan man ska upp vid 3:30 i natt.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards