linneawinroth

Alla inlägg under maj 2015

Av linnea winroth - 17 maj 2015 20:43

I Fredags klagade jag och Bodil på att det var varmt men det fick vi äta upp. I går blåste det och var riktigt kallt. Men i dag var det katastrof. Vårat tält hade blåst sönder så vi fick stå i ett litet garage/föråd men det blåste nog lika lycket ändå. Så i dag hade vi fullt upp med att inte blåsa bort. Vi slutade som sagt redan vid 12 i dag då Bodil skulle kolla på fotboll. Men tur var väll det för oj vad jag frös när jag kom hem. Frös gjorde jag i går med, men då la jag mig i ett bad. Jag kunde ju inte bada i dag med så jag gick in på rummet och satte på mitt element. I vandliga fall s brukar jag bränna mig på mitt element men i dag kunde jag sätta fötterna på det utan att bry mig om hur varmt det var. 


Nu i kväll blev det Thaimat och jag sitter åter igen på rummet och nu skriver jag lite innan jag ska sova. Får lägga mig tidigt då jag har en vecka full med jobb framför mig. 


Dom 2 närmaste veckorna ser ut såhär:


Måndag: Jobb 6:45-16:00

Tisdag: Jobb 7:00-21:15

Onsdag: Jobb 7:00-21:15

Torsdag: Jobb 16:00-21:00

Fredag: Jobb 6:45-16:00

Lördag: Jobb 7:00-21:15

Söndag: KONFIRMATION


Måndag: Jobb 7:00-21:15

Tisdag: Sjukgymnast 12:45-13:15 / Jobb 21:00 - 7:00

Onsdag:

Torsdag: Jobb 7:00-21:15

Fredag: Jobb 7:00-16:15

Lördag: Teater 20:00

Söndag: 


Så jag har något bokat 12 av 14 dagar framöver. Men vad spelar det för roll? Jag blir ju ledig vecka 25. 

 

Av linnea winroth - 15 maj 2015 20:30

I dag har jag jobbat 7-14 och sen drog jag raka vägen till Falkenbergs IP för att hjälpa min moster med hennes projekt #Tolftespelaren. Jag var där mellan 14:30-19:00 och i dag avr det lite blåsingt men det var ändå varmt. I morgon blir det till att vara där mellan 9-17. Jag ska vara på IP hela helgen men på söndag är jag bara där till 12:0 då Bodil ska kolla på fotboll på eftermiddagen. 


Ingen vila för mig inte. När jag inte är på jobbet så är jag på IP och sen när jag har varit på IP så har jag 6 dagars jobb framför mig. Sen är jag ledig 1 dag och då är det konfirmation och sen jobbar jag 5 dagar till. Så ja jag har fullt upp i 14 dagar framöver. 

Blir jag inte knäckt av detta så klarar jag vad som helst. 

 

Av linnea winroth - 14 maj 2015 20:56

I dag har jag varit på fotboll i Vinberg och kollat på Sebbe. Det blev 2-2 mot något lag. (Har aldrig och kommer aldrig vara speciellt insatt i fotboll) 

Efter matchen så var mormor och Leif hos oss och fikade. Det slutade med att jag somnade på golvet i uterummet. 

När jag sedan vaknade till så blev det till att åka iväg och handla mat. Det blev Torggrillen i dag då inge hade ork nog att fixa någon mat. 


I morgon blir det jobb 7-14 och sen ska jag till Falkenbergs IP och Hjälpa Bodil med hennes projekt #tolftespelaren.


Kolla in hemsidan HÄR!!! (Tryck på ordet för att komma till sidan)

Ett bra insiativ för genom att sälja produkter  #tolftespelaren och därallt överskottroavkortattillbaka till barn och ungdomar (som behöver extra ekonomisk stöttning) som spelar och tränar fotboll.

 

Så jag kommer tillbringa min helg på IP. 

 

Av linnea winroth - 12 maj 2015 21:45

I dag blev jag för första gången väckt av Linda på kontoret. Det brukar annars vara dom på Bokningen som ringer mig men i dag var det kontoret själva.  Så jag har jobbat heldag i dag med. Jag blev alltså bara ledig en dag. Jag har ju jobbat hela helgen och lir ledig en dag innan jag jobabr två dagar till. (Ska jobba i morogn med) Sen blir jag ledig en dag til på Torsdag innan jag går på en halvdag på jobbet på Fredag och sen jobb på IP med Bodil resten av helgen. 


Mitt inlägg blir ganska kort då jag inte har hunnit med så mycket under min lediga dag.

Eller jo okej jag avf på Gekås i går med Zara och det blev ett par nya skor till nästa helg då min kära bror konfirmerar sig. Klänningen är för närvarande hemlig men skorna är typ Jeffrey Campbell fast "Sommar" modellen. 

 

Typ dessa fast kopior. 

 

Av linnea winroth - 9 maj 2015 22:25

I dag har jag kommit halvvägs in i helgen och den spenderar jag som ni vet på jobbet. jag har gjort ett 5timmars pass och ett 14 timmars pass. Nu återstår bara ett 14 timmars pass till innan jag är ledig.

Jag kan väll bara säga att dagen har varit rörig och man har hafft saker ch göra sen 7:00 i morse tills man gick hem vid 21:00. 


När man kommer hem så har föräldrana cykelfest och det är fullt med folk i huset. Sen velar föräldrana om man ska köra dom till Oacen eller om dom ska cykla. Dom vill att man kör och därav slänger man i sig sin mat och sen är redo att dra. Nej men då ska dom cykla så nu vet jag inget mer än att jag har tryckt i mig maten och kan nu gå och sova med en lite orolig mage. 


Uppdaterar mer i morgon efter en hel helg på jobbet och då jag vet att jag får sova ut sen.

 

Av linnea winroth - 8 maj 2015 22:57

I dag vakade jag i ren panik för jag trodde seröst att jag hade försovit mig. Jag visste att jag började kl 16:00 och jag vaknade kl 10:30. Men det känndes som om jag skulle börjat kl 7:00 och att ingen hade ringt och saknat mig. Men efter typ 10 min så kom jag ner på jorden igen och kom på att jag hade några timmar innan jag började. Så jag började kolla på lite film och små klipp på Aftonbladet. Sen vid 11:30 ringde jobbet och undrade om jag kunde börja redan vid 13:00 så jag fick packa ner allt snabbt och sen fixa mat innan jag åkte till jobbet. 


Men nu är jag hemma igen efter 1 av 3 arbets pass denna helgen. Så i morgon och på Söndag blir det 14 timmar pass. 7-21:15 så nu taggar jag en helg på jobbet.


PS.

Vissa hade svårt att förstå vart man skulle trycka för att hitta min reklamfilm eller hur man skulle kopiera adressen så här kommer filmen här. Så tryck bara på play.

 

Av linnea winroth - 6 maj 2015 20:56

Tjena alla glada!!!

I dag börjar jag mitt inlägg lite anurlunda.   Eller nej inte så mycket konstigare än en hälsningsfras. 

I dag har jag gjort några ärenden i stan och sen har jag även hunnit med ett arbetspass också. Jag fick hoppa in lite extra på avd 1 mellan 14-20.


Okej nu till det riktigt roliga!!!


Kom ni ihåg vad jag gjorde den 9 April?..... Inte! Okej kolla här


Som sagt jag var ju på en reklamfilms inspelning då. Det är en reklamfilm för Katrinebergs Folkhögskolas filmläger för tjejer. 


En tillbaka blicka från den 9 April.


                   

När vi är på stranden och filmar det sista för dagen.




Nu är reklamfilmen äntligen klar och jag får äntligen visa er andra det färdiga resultatet. 


Den ligger ute på två ställen!

På Youtube..... HÄR! och på Vimeo..... HÄR!


Kan ni inte öpnna länkarna så finns dom separata här under med.


YOUTUBE:  https://www.youtube.com/watch?v=gfg7Y-C_GSs

VIMEO: https://vimeo.com/127022394


En rolig film får jag säga och det har varit riltigt roligt att få vara med och gjort denna reklamfilm. 

Tack till 

Ellen Hägerström

Emmie Josefsson

Sofie Svensson

Anneli Wallander

och Julia Andersson

 

Samt Åsa Båve och Amanda Leissner som ville ha med oss tjejer i reklamfilmen. 

 

Dela videon på er facebook, twitter eller Instagram!!! 

Och glöm inte att annäla er, eran barn, vänner och bekanta till filmlägret den 8-14 Augusti!!!!!

 

Av linnea winroth - 4 maj 2015 19:45

I dag var jag upp tidigt då dom släppte alla biljetteran till Bullara & Bång på Stålboms.

Det var lite rörigt hela situationen men det började egentligen med att jag träffade min kolega Pia där. Hon var en bit före min i kön och när jag hade typ 7st före mig så kollade jag facebook en sista gång och då ser jag att Pia hade gjort ett inlägg på köp och sälj. Jag är sällan inne och kollar på just den sidan men eftresom jag inte hade något bättre för mig så kollade jag in sidan. Där ser jag att Pia hade skrivit att hon råkat köpa fel biljetter. Hon hade två biljetter till Måns och hon skulle egrntligen ha till Ola Salo. Så jag skrev snabbt till henne och sa att jag är kvar där. Jag kunde fixa biljetterna till Ola Salo och så skulle jag kunna ta hennes biljetter till Måns. Och här kom det kluriga. för under tiden som jag skrev till henne så hade 6 st före mig blivit klara. Så nu var det bra 2st före mig och jag fick inget svar från Pia. Min komentar försvann och jag blev nu stressad. SÅ jag skickade iväg ett chattmedelande till henne och i samma stund som det är min tur så skriver hon och frågar om vi kan byta. 

Jag så där lite snurrig men får tillslut fram att jag ska ha två biljetter till Ola Salo. Sen så körde jag dom till Skrea där vi då bytte biljetter. 

Och nu kommer tvisten i det hela. Pia skulle inte ha dom själv utan skulle fixa det till en annan kolega till oss. Då den kolegan redan hade fixat Pias biljetter så skulle då Pia fixa hennes. Så ja lite snurringt var det men det löste ju sig tillslut. Jag ska på Måns, Pia ska på Timbaktu och den andra kolegan ska på Ola Salo. 


Efter den lilla puls höjningen åkte jag hem och la mig och sov vidare. Jag sov till 11:30. Vilket inte alls är ligt mig men så bra då jag ska jobba natten i dag. Så hela dagen har varit lite seg då jag inte har brytt mig om att byta om till kläder. Så jag har haft pyamas på mig hela dagen. 


Jag ska snart åka till jobbet men först ska jag bara kolla klart på "Guldtuben 2015". Jag var så nyfiken på vilka som vann vad. Och än så länge så är jag nöjd med vinnaran. Inte för att jag egentligen borde ha någon årsikt då jag inte äns orkade att rösta men det värkade som om det gick bra ändå. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards