linneawinroth

Alla inlägg under augusti 2018

Av linnea winroth - 15 augusti 2018 22:30

I dag har jag gjort det sista passet på 1B. Det har varit med stor lättnad som jag lämnade in min legitimation i kväll vid 21:15. Men självklart har jag trivts super bra på avdeliningen för man kan inte ha bätte kollegor än vad jag har haft denna sommaren. Men något roligt som jag möttes av sista dagen på jobbet var denna utverderingen. 

 

Jo men jag tycker väll att 3 av 5 frågor var helt orellevanta för mig. 

Eller åtminstonde 2 av frågorna. Men jag svarade på frågorna om hur min intervju var, om det var något som man inte gick igenom. Sen även hur min bredvidgång gick innan jag böraj jobba för att slutligen svara på hur mitt mottagand eoch kommergon baehandede mig under sommaren. 


Till saken hör ju att jag inte haft någon intervju eftersom jag har jobbat där innan, sen hade jag bredvidgång med mamma en hanvdag. Sen på frågon hur mina kollegor var så svarade jag att dom var fruktanstvärt snälla mot  mig. Så jag kommer verkligen sakna kollegorna men kanske inte arbetspassen i sig. 


Men förutom dom lite roliga frågorna så uppmärksammade jag att utverderingen var för "Boken" så vitt jag vet så jobbade jag på Tallgläntan". Men jag strök över och skrev rätt servisboende. 


Men ja det var såhär jag slutade min sista dag. 

Nu ska jag vidare till nästa jobb. Mora igen på Fredag morgon vid 06:00.

 

Av linnea winroth - 12 augusti 2018 23:45

I dag har vi haft tre olika lopp. På morgonen var det ungdommarnas tur att tävla innan 30km började. Sen på eftermiddagen så var det dax för halvvasan. 

 

Desvärre regande det större delen av dagen och när det är kallt så fryser man. Då gör man allt man kan för att hålla värmen. 


  

Men eftersom det var barnfamiljer som cyklade och det inte var så många som tävlade så hade fler tid att välja Volvospåret. Men det gick lite saktade över våran spång så bildade det kö upp för den.


 

Men nu när jag har avslutat denna veckan så har jag börjat köra hem till Falkenerg. 

 

Av linnea winroth - 11 augusti 2018 23:30

I dag har det "riktiga" loppet varit. Eller ja eliten tävlade och i dag har det varit tävling för allmänheten. Det betyder att det är det svårade loppet för oss eftersom många då inte har tid att kolla upp och välja Volvospåret.

     

Nu i kväll har vi hämtat bilar så att alla kan åka hem i morgon efter jobbet. Vi är lediga Måndag till Torsdag så jag åker hem medan dom andra stannar i Sälen. 

 

Av linnea winroth - 10 augusti 2018 22:30

I dag har det varit Öppet spår på 94km. Dagen har varit lite regning men eftermiddagen var ganska fin. Vi hade en ganska stor procent sats som cyklade i Volvospåret. 

Nu i kväll har jag bara tagit det lung och snart blir det någon film innan jag ska sova.

   

 

Av linnea winroth - 9 augusti 2018 22:32

Japp i år firar jag min födelsedag uppe i Mora. Förra året firade jag födelsedagen i bilen då vi körde upp då. Men i år så kom vi upp en dag tidigare. Så i dag jobbade jag och Madde på förmiddagen med att hämta och lämna en bil i Sälen.

 

Sen åkte vi hem och chillade innan vi åkte till Dollar Store och Ica.  Och nu i kväll så åt vi tackos och en rabarberpaj.

 


 Kollegorna sjöng till och med för mig. Sen efter maten så spelade vi Uno och åt paj ute på terassen.

   

Av linnea winroth - 8 augusti 2018 22:25

Då är man uppe i Mora igen. Denna gången för Cykelvasan som börjar på Fredag. Vägen upp i dag har varit allt annat än lugn. Förts såg jag en ko i vägrenen efter Tingstatunneln och sen var det stopp i Mellerut då en lastbils däck hade exploderat och skapt små gräsbränder mellan Mellerud och Åmål. Så jag och Philip hamnade i kö i en timme. Så när vi tappat en timme så fick vi gasa lite eftersom vi skulle försöka hinna upp till Säen till 17. Vi var framme 17:16.

Men nu är vi nere i Mora där vi ska jobba. 


Avslitar med en snabb bild på bilarna vi körde hit. 


   

Av linnea winroth - 2 augusti 2018 21:56

I dag har jag varit på Aska med mamma och pappa. Det var en toppen kväll med god mat. 

 

Vi köpte en tallrik och då fick vi 6 olika saker. Bland annat pullpork, pickand lök och stuvad majs.


På vägen hem sen så körde vi hem till mormor och Leif för att ta en kvällsfika. 

Men nu är vi hemma och jag sitter med datorn i uterummet och se på film. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards