linneawinroth

Alla inlägg under augusti 2011

Av linnea winroth - 14 augusti 2011 18:44

Ja då har jag jobbat klart. Nu har jag jobbat 173timmar. Jag har jobbat nästan hela sommaren. Ändå har jag hunnit med allt jag velat göra under sommaren. Nu är jag ledig tills skolan börjar. Ska bli skönt att bara slappa. Jag saknar skolan och klassen. Även om jag träffade några i Fredags så finns det några jag saknar. Nu ska jag gå och tjocka i mig godis som jag fick av Kajsa och Alice. Det är nästan ett kilo. Så jag kommer inte orka äta allt i kväll.

 

Av linnea winroth - 11 augusti 2011 21:33

I dag har jag jobbat lite. När jag slutade hade jag fått ett sms om att brorsans mobil var klar. Så jag var kvar i Ullared i 90 min för mamma inte hittade sin dosa till banken. Men tillslut fick jag hämta ut mobilen och sedan fick jag sitta och installera den och lägga in alla nummer. Sedan ringde min kära vän. Hon var lite bekymrad så jag fick prata med henne en stund. Hoppas hon är bättre. Som tur är så träffas vi i morgon. Vi får prata mer då. Nu ser jag på Hem till Midgård.

 

Av linnea winroth - 9 augusti 2011 21:22

Nu har jag precis kommit hem från Teatervinden. Föreställningen var fantastisk. Om in inte har sett den än så spelar dom på Torsdag och Söndag med, det är bara två föreställningar kvar. Jag hörde Freja sjunga i kväll. Hon är så Fantastiskt bra. Vi hade sådan tur med vädret. Det var sol hela kvällen. Freja är så rolig.

  • Jag vet inte vad jag ska ge er på Fredag
    * Vadå ge!! Det är du som fyller år

  • Jo, men inte på fredag

    * Nej du fyllde ju år i går..... eller?

  • Haha!!!!!” Nej, Freja jag fyller år i dag!!!!!!


Snacka om att man har mycket i huvudet! Nu ska jag gå och läsa lite innan jag ska sova. Man är ju bara ledig någon dag. I morgon blir det att komma tillbaka till verkligheten igen. Nej nu ska jag ladda upp bilderna.

 


Av linnea winroth - 9 augusti 2011 10:00

   I dag fyller jag 17 År!!!!!!!!

Av familjen fick jag en Onepeace, en tröja, en plånbok, läckerol och biljetter till teatervinden. I dag komme bara mormor, hennes sambo och farmor. Sedan kommer resten av släkten Lördagen den 20 Augusti. Men i dag ska jag, mamma och lille bror äta Thai mat. Nu på Fredag kommer alla söta ”grabbar” (tjejer). Det blir det lite fest då med. I morgon börja jag min sista arbetsvecka för denna sommaren. Jag kommer fortsätta jobba på helger framöver. Men skolan börjar ju snart.

Shit......... snart har hela sommaren varit och jag har jobbat hela sommaren.

 

Av linnea winroth - 7 augusti 2011 17:21

I kväll är killarna på bio så det är bara jag och mamma hemma. Vi har precis ätit kvällsmat. Snart ska vi gå en sväng ner till stranden. Vi ska ta oss ett dopp. Nu är jag ledig i två dagar. Vi får se vad jag ska göra i morgon. Börja fixa lite inför Tisdag tror jag. Nej nu ska jag gå och byta till bad kläder.

   Ses senare!!!

 

Av linnea winroth - 6 augusti 2011 21:24

I dag har jag jobbat 7 timmar. Det var ganska lugnt. Man for alltid ett gått skratt när man jobbar. Jag men ar vem beställer en ostburgare med bara kött och bröd? Kan man inte bara beställa en ”plain hamburgare”. Jaja är man dum så är man. Nu i kväll ska jag försöka skriva klart min lilla novell. Sen borde jag kanske komma på vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Det börjar ju närma sig. Det som är lite kul är att jag faktiskt är ledig på min födelsedag. Nu ska jag gå och äta godis med pappa, lille brorsan och Daniel.

 

Av linnea winroth - 5 augusti 2011 15:00

I dag är jag ledig från jobbet. I Går såg jag fram emot att va ledig. Jag har fått gå upp tidigt 9 dagar i sträck så har varit lite trött på kvällen. Men nu när väl är ledig så har man så tråkigt. Man vet liksom inte vad man ska göra. Men nu när man har funderat på vad man kan göra har jag kommit på att jag saknar nog skolan. Jag funderat lite på vad jag har hunnit göra under sommaren. Jag har hunnit:


vara i Stockholm 2gg

Varit med på en tv-inspelning

Träffat både Danny och Eric Saade

Varit med på Sommar krysset

Varit på Diggiloo
Varit på Liseberg 2gg
Varit på teater (snart) 2gg

Slöat nere på stranden
Varit med vänner

Varit på släkt kalas

Träffat mina kusiner från Göteborg


Jag har hunnit med mycket fastän jag jobbar 5-6 dagar i veckan. Men jag kärnan ju mycket pengar. Kan Ju vara bra att ha när det blir höst eller till jul. Nu ska jag nog gå och äta middag.

 


Av linnea winroth - 4 augusti 2011 17:43

I dag har jag jobbat 10:30 – 16:00. Det var ganska lugnt på jobbet i dag. Som tur är har jag roliga arbetskollegor. Nu när jag kommit hem så har jag ätit en Pan pizza, medan pappa steker hamburgare. Jag har inte fått nog av jobbet än. I morgon är jag ledig så får se vad jag hittar på i morgon.  

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards